Za powiązanie zagadek enigmy z full endingiem w knight to się komuś huj do dupy należy, ale to też moja ulubiona część arkham, widać że starali się upchnąć wszystko co uniwersum ma do zaoferowania. Szkoda tylko, że aż tyle misji napisali pod wykorzystanie batmobila. A origins próbowałeś? Dużo ludzi hejtuje, bo nie jest częścią og trylogii i robione przez inne studio, ale mi się dużo lepiej grało niż w takie city, gdzie nie dokończyłem połowy wątków pobocznych.chaya pisze: ↑08 sty 2026, 12:00 Skończyłem serię Arkham Batmana. W pierwszej (Arkham Asylum) - główna fabuła i większość pobocznych zrobiona, w drugiej (Arkham City) - główna zrobiona, ale do pobocznych to już żadnych chęci nie miałem, więc ruszyłem tylko i zostawiłem - najgorsza część jak dla mnie. No i ta ostatnia (najnowsza część) Arkham Knight jak dla mnie najlepsza i najfajniejsza. Zdecydowanie za dużo zagadek Nigmy do znalezienia, więc tę misję odpuściłem przy około 40 znajdźkach, a pozostałe misje zrobione.
Now playing, czyli co jest grane?
Moderator: con shonery
Re: Now playing, czyli co jest grane?
Nie ma tego niestety na PS, a chętnie bym popatrzył 
Teraz będę się brał za The Telltale Series. Jestem ciekaw co tam się dzieje.
Teraz będę się brał za The Telltale Series. Jestem ciekaw co tam się dzieje.
ale to jest zajebiste, polecam każdemu kto ma kryzys gracza
Axiom Verge plus BL The pre-sequel, dobre gierki na zimę.
w jedynkę sobie zagraj (w sensie American McGee’s Alice) jak ci nie przeszkadza starsza grafika, też bardzo dobre
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Otóż jest. W Playstation Plus Premium przez opcję streamingu można grać normalnie na PS5, nawet chyba po polsku. Na PS4 to nie wiem, pewnie też.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
O widzisz. Dzięki za info. Odstrasza mnie tylko ta opcja streamingu, ale będę myślał
zauwazylem, ze jak biegasz solo to zazwyczaj kazdy jest przyjazny, za to jak sie jest w pelnym skladzie to jest ostra napierdalanka kazdy na kazdego. niesamowita jest oprawa audio w tej grze
co do batmanow to w 2025 odswiezalem i u mnie wyglada to tak: arkham asylum > origins > city > knight przez ten czolg zajebany
- Cz4rny1337
- Moderator
no kurwa przez ten dzwiek zesrany chodze ciagle wlasnych kroków - ale fakt o wiele lepiej i latwiej sie gra na sluchawkach
na razie zbyt noob jestem na sklady nie chce innym psuc zabawy
zbieram smieci i jest super
na razie zbyt noob jestem na sklady nie chce innym psuc zabawy
zbieram smieci i jest super

-
masz_szluge_
Arc Raiders - gram w 3 osobowym teamie. Kurwa, sie zdziwilem jak umarelm i stracilem wszystko. Dzwiek jest niesmaowity w tej grze. Przemierzanie swiata, pladrowanie, przemykanie obok robotow, walka z nimi, jakies kurwa dziwne glosy slyszalne z blizszej i dalszej odleglosci, PROXY CHAT. Jest klimacik w tym brutalizmie.
- Cz4rny1337
- Moderator
ja na razie jedno trio, ale wydygany bo strzelajo do siebie w tych trójkach - a ja chill w lobby pokojowych sobie zbieram, witam sie, miło jest
fajne jest poczucie hmm progresu - ze na poczatku spierdalalem przed kazda maszyna, a tera sam sie pcham i napierdalam - chociaz zadna duza nie rozjebana jeszcze
fajne jest poczucie hmm progresu - ze na poczatku spierdalalem przed kazda maszyna, a tera sam sie pcham i napierdalam - chociaz zadna duza nie rozjebana jeszcze

-
masz_szluge_
to fakt. na trojkach proxy chatu uzywam tylko do wysmiewania/ wyzywania. badz co badz, fajna opcja do interakcji z przeciwnikami 
to niezły proxy czat jak masz 10 lat

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
-
masz_szluge_
eee pierdolisz
Teraz się zgodzę.
Dobra, jakieś tam kurczę dźwięki walki z kilometra, czy jakieś bipnięcia robotów poszczególne spoko, ale dźwięk kurwa kroków to jest padaka zupełna. Czasami jedynie słychać jak na metalu biegają. Jak sobie grałem trójki to notorycznie wbiegaliśmy na inne teamy i zarówno my jak i wspomniane teamy zaskoczenie, że nikt siebie nie słyszał, a biegamy po tym samym budynku, tylko na innym levelu (pzdr dngrlsk). A jak już z rzadka słyszysz kroki, to zgadywanka czy są z lewej, z prawej, z góry, czy z dołu
normalnie słychać kroki jak ktoś z innego teamu biega nad tobą w budynku
- Cz4rny1337
- Moderator
no tez wszystko slysze, moze jakis perk na cichsze tuptanie jest???
plus wystarczy nie biegac
kurde wjebalo mnie w te lobby pokojowe i mogliby to troche wyregulowac - bo nie ma hmmm tej niepewnosci ze ktos Cie odjebie bo wszyscy przyjacielscy - z drugiej strony nie chce full pvp bo jestem za stary i nie mam czasu git gud
btw grandioso w buried city jest kozak - przynajmniej wczoraj 2 dobre runy zaliczylem - raczej nikt tam nie lata, pare pieter, pelno rzeczy do ojebania
Dodano po 12 godzinach 48 minutach 16 sekundach:
Beka bo nie dość, że gra spiracona jest na PC to jeszcze wystarczy konto Embark i se można grać online normalnie jak na zakupionej kopii
Także testujcie zanim zablokują tą możliwość, a na konsolach proponuję wyłączyć cross play (przydałaby się opcja że Xbox + ps5 tylko - ma tak jakąś gra?)
plus wystarczy nie biegac
kurde wjebalo mnie w te lobby pokojowe i mogliby to troche wyregulowac - bo nie ma hmmm tej niepewnosci ze ktos Cie odjebie bo wszyscy przyjacielscy - z drugiej strony nie chce full pvp bo jestem za stary i nie mam czasu git gud
btw grandioso w buried city jest kozak - przynajmniej wczoraj 2 dobre runy zaliczylem - raczej nikt tam nie lata, pare pieter, pelno rzeczy do ojebania
Dodano po 12 godzinach 48 minutach 16 sekundach:
Beka bo nie dość, że gra spiracona jest na PC to jeszcze wystarczy konto Embark i se można grać online normalnie jak na zakupionej kopii
Także testujcie zanim zablokują tą możliwość, a na konsolach proponuję wyłączyć cross play (przydałaby się opcja że Xbox + ps5 tylko - ma tak jakąś gra?)

- mlodyperkez
ja juz 100h najebałem w arca xDDD dawno nie mialem takiego funu z gierczenia, dobre pare lat. oprawa audio-wizualna top tak jak mowia moi przedmowcy, zajebisty dreszczyk emocji caly czas, chociaz tak jak piszecie solufki sa raczej czilowe i przyjazne, dymy sie dzieja na duosach i trojkach.
- Cz4rny1337
- Moderator
zalezy ponoc jak sie gra te solo - jak napierdalasz to masz pvp lobby

@Cz4rny1337 grasz na steamie? Jaki masz nick?