[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Stary to znaczy Bonus z Wkurwionego Dzieciaka który wyszedł 17 lat temu
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- SieKurwaNieInteresuj
Kto to udostępnił i gdzie?

warunia warunia warunia
Może i tak jest. Nie znam twórczości tego artysty kombinatora.Haczapurjan pisze: ↑12 sty 2026, 13:59Raczej chodzi o to, że "stary" Bonus by potępił nagrywki z resortowym bożyszczem nowego pokolenia.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
kurwa jeszcze waruni brakowało w tym wszystkim. piękne uniwersum się zaczyna z tego robić
dziwki basen i machanie kutasem
-
nescafeklasyg
No te wszystkie jakieś przychlasty olosolo i inne warunie to wiadomo że będą ogonkami merdać jak im pańcio każe ale nie widzę za bardzo po socjalach jakiegoś wsparcia od reszty sceny, może już sami przejrzeli na oczy.
- SieKurwaNieInteresuj
Daleko szukać nie trzeba
[Refren]
Jebać to, jebać ich kiedy byłem małym chłopcem
Życie wyszkoliło mnie by być antysystemowcem
A kiedy dorosłem utwierdziłem rację po tym co widziałem pierdole go jeszcze bardziej
Jebać system, jebać system, jebać system, jebać system, jebać system, jebać system, jebać system, jechać z kurwą do spodu
swoja droga końcówka to juz jakis udar
Serio w Belgii? Bo jakiś chyba rok temu miał przepychankę z hejterami i bodajże żebro złamane i kaszlał krwią... dziwne żeby go tam fani TPS-a czy innej patoli ścigaliIllEisenheim pisze: ↑12 sty 2026, 9:14 Nie wiem gdzie ten Grande mieszka, bo mnie to generalnie nie interesuje, ale nie zdziwiłbym się gdyby to Bonus nagrał klip w tej Belgii nie bez powodu![]()
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Ciapaki go przekopały pewnie ale zawsze najłatwiej wszystko zrzucić na polski hip hop
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
Z pizdy historyjka, żeby być bardziej real you know dostalem wpierdol za swoje slowa, patrz na mnie. Ogólnie to co ten Grande gada to w 60% słuszne obserwacje, w 40% przypierdalanie i jakieś strzały z dupska. Ale sposób w jaki on to podaje, ten jego śmiech, sposób siedzenia na kanapie, ujęcia z samochodu widać że to gra wszystko, jebie mu fałszem spod pachy. Projekt Grande 10/10 wykonanie 4/10
Popi.jaku
- FruitOffTheWall
czekam na wypowiedz pana z czerwonom buziom, oczywiście licze na ekspoze podobne jak toSieKurwaNieInteresuj pisze: ↑12 sty 2026, 13:01 a sadzicie ze to radoslaw czy to jakas mistyfikacja?
mi jebie lewizna bo TPS i baba hasan tego nie odpalili
PS ekipy bonusa dostaly jakis przykaz zeby tym spamowac tak samo jak i linkiem do antygrande, wiadomo mistrzowie promocji
![]()
Spoiler
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- gods bidness
No nic, tylko że tu ludzie dywagują, że teledysk kręcony w Belgii, bo może grande w Belgii. Więc mówię, że jakby bonus chciał go znaleźć, to by wydał hajs na jakiegoś detektywa, a ten by go szybko znalazł z dokładnym adresem.
- Pomiot_Liryczny
kutas może być ale logo CS to już przesada
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

- Haczapurjan
Gdyby Bonus go znalazł, to byłyby dwie opcje:gods bidness pisze: ↑12 sty 2026, 15:12 Więc mówię, że jakby bonus chciał go znaleźć, to by wydał hajs na jakiegoś detektywa, a ten by go szybko znalazł z dokładnym adresem.
1. Albo zaproponowałby wspólną nagrywkę
2. Albo udawał, że się po coś schyla (pamięć mięśniowa)
- Pomiot_Liryczny
to z granicą czy na wolce w końcuSchowany był w pudle i chowa się na wolce
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

-
WesolyJozek
Zawsze marzylem żeby warunia ciepla strefa nagral diss na logopede
- FruitOffTheWall
ty posłuchaj tego co ci chce powiedzieć
rip zioloziolo
-
masz_szluge_
co za gowno. napisalem posta, po czym info, zeby sie zalogowac ehh.
napisze pokrotce, ze beka ze wszystkich pseudo patriotow/prawakow, ktorzy w jakikolwiek sposob gloryfikuja hitlera (ostatnio zjeb we frekach). widze, ze juz jakis czas temu powstal trend majacy jako tako ocieplic jego wizerunek, bo wiecie hihihi, austriacki malarz to mial racje. chuja nie racje, rodziny wam mordowal skurwysyny, powinien byc automatyczny chuj do dupy za jakiekolwiek ocieplanie wizerunku nazistow
napisze pokrotce, ze beka ze wszystkich pseudo patriotow/prawakow, ktorzy w jakikolwiek sposob gloryfikuja hitlera (ostatnio zjeb we frekach). widze, ze juz jakis czas temu powstal trend majacy jako tako ocieplic jego wizerunek, bo wiecie hihihi, austriacki malarz to mial racje. chuja nie racje, rodziny wam mordowal skurwysyny, powinien byc automatyczny chuj do dupy za jakiekolwiek ocieplanie wizerunku nazistow
moshe_szluge_ dobrze gadasz
-
rapmakastet
Właśnie dostałem bloka od bonusika za taki komentarz (dosłownie 10 minut po skomentowaniu, więc chłopina musi nad tym czuwać nonstop):
tak więc poziom wyparcia jest gruby.
Spoiler
Słuchałem cie jak nagrywałeś wkurwionego dzieciaka, słuchałem jak wyskoczyłeś, i mało mnie obchodziło to z kim i o czym nagrywasz, bo uważam że masz prawo do zmiany światopoglądu i to nie jest powód do hejtu. Ale chłopie, ty nagrałeś reklame dla naziola, ktory ma wydziarane SS na klacie, po czym jak to ci wypunktowano, to robisz z siebie ofiare, NIE USUWASZ tych filmów, nie potępiasz tego. Za takie zachowanie to jesteś skreślony w oczach każdego normalnego Polaka, bo nasi przodkowie przelewali krew na wojnie walcząc z ludźmi reprezentującymi te symbole, a ty nagrywasz z nimi filmiki, zasłaniasz się niewiedzą, po czym jak już wiesz, to nic z tym nie robisz. Lata bycia śliskim typem i zadawania się ze śliskimi typami po prostu wychodzą. Niezłe ekipy ogarniacie na klipy, jak się nikt nie zna i nic o sobie nie wie. Nawijasz "jebać dopalcze", jak co trzeci z tych waszych środowisk goni kryształ xd, a reszta o tym wie i klepiecie się po plecach. To nie jest hejt, że ludzie ci to wytykają, to bronienie wartości, które spajają nasze społeczeństwo.
O i jakiś dziwnym trafem, nawinąłeś w tej nucie co teraz wrzuciłeś o paleniu żydów, wiadomo, że chodzi o łodygi, ale w jakichś granicach dobrego smaku jest raczej odbijanie od takich porównań jako 40 letni mężczyzna z rodziną. To jest kurwa slang dla małolatów, którzy jeszcze nie kumają, jak dużą moc małą słowa. To nie komisariat chłopie, że tłumaczenia ja nie wiedziałem, ja ich nie znałem przejdą
O i jakiś dziwnym trafem, nawinąłeś w tej nucie co teraz wrzuciłeś o paleniu żydów, wiadomo, że chodzi o łodygi, ale w jakichś granicach dobrego smaku jest raczej odbijanie od takich porównań jako 40 letni mężczyzna z rodziną. To jest kurwa slang dla małolatów, którzy jeszcze nie kumają, jak dużą moc małą słowa. To nie komisariat chłopie, że tłumaczenia ja nie wiedziałem, ja ich nie znałem przejdą