[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Za te 4 stówy na godzinę niech już sobie wali w kiblu, byle nie do odciny bo kolejni pacjenci zaplanowani i nie ma czasu na większe sprzątanie
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
-
Bizon Twoja Strata
Mój terapeuta z twarzy łabędź
Od razu go polubiłem, bo jeździ saabem
W gabinecie ma chusteczki, ja mu płaczu oszczędzę
Prędzej zwalę konia u niego w łazience
Łabędź jest symbolem piękna, doskonałej formy, miłości na całe życie. Jest również tradycyjnie hasłem rozpoznawczym na bramce w niektórych klubach w całej Polsce. Tradycja wywodzi się jeszcze z czasów PRLu, przez podobieństwo do słowa żołądź.
Stoi obok takich klasyków jak miejscowość Lubiewo, kwiat hiacynt i właśnie marka samochodów "Saab", w PRLu w nawiązaniu do dewizowej seksturystyki ze Skandynawii, również przez luźne podobieństwo ze słowem "ssać", dziś - po upowszechnieniu angielszczyzny - powrócono do międzynarodowego źródłosłowu jakim jest "submissive".
Typ siedzi zatem godzinkę z uległym łabędziem, napatrzy się na niego, nagada, rodzi się napięcie seksualne, które typ bezzwłocznie rozładowuje w intymnej przestrzeni gospodarza, jaką jest łazienka, ostentacyjnie zabierając ze sobą chusteczki.
- TooMuchSmoke
to TPS by się zdecydowanie odnalazł u tego terapeuty
-
Bizon Twoja Strata
Najlepiej sesja grupowa.
Mes, TPS, Małolot K2, Popek i tak na czuja - Major SPZ w kółeczku. Terapeuta-łabędź robi beat-box i trzyma ciasteczko. Raperzy na zmianę freestylują o swoim dzieciństwie i co jakiś czas ejakulują na ciasteczko. Ten który najmniej dekad przepracuje - zjada ciasteczko. Kto najwięcej - wysiaduje jajo terapeuty symbolizujące własne wewnętrzne dziecko.
Mes, TPS, Małolot K2, Popek i tak na czuja - Major SPZ w kółeczku. Terapeuta-łabędź robi beat-box i trzyma ciasteczko. Raperzy na zmianę freestylują o swoim dzieciństwie i co jakiś czas ejakulują na ciasteczko. Ten który najmniej dekad przepracuje - zjada ciasteczko. Kto najwięcej - wysiaduje jajo terapeuty symbolizujące własne wewnętrzne dziecko.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2026, 20:04 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bizon Twoja Strata
Mój terapeuta dobry kawałek, fajny bicik RAU.
-
forcerfromdesert
Twój styl literacki jest nie do podrobienia. Od początku wiadomo kto to napisał, jeszcze zanim się spojrzy na nazwę użytkownika.Bizon Twoja Strata pisze: ↑11 sty 2026, 13:23Mój terapeuta z twarzy łabędź
Od razu go polubiłem, bo jeździ saabem
W gabinecie ma chusteczki, ja mu płaczu oszczędzę
Prędzej zwalę konia u niego w łazience
Łabędź jest symbolem piękna, doskonałej formy, miłości na całe życie. Jest również tradycyjnie hasłem rozpoznawczym na bramce w niektórych klubach w całej Polsce. Tradycja wywodzi się jeszcze z czasów PRLu, przez podobieństwo do słowa żołądź.
Stoi obok takich klasyków jak miejscowość Lubiewo, kwiat hiacynt i właśnie marka samochodów "Saab", w PRLu w nawiązaniu do dewizowej seksturystyki ze Skandynawii, również przez luźne podobieństwo ze słowem "ssać", dziś - po upowszechnieniu angielszczyzny - powrócono do międzynarodowego źródłosłowu jakim jest "submissive".
Typ siedzi zatem godzinkę z uległym łabędziem, napatrzy się na niego, nagada, rodzi się napięcie seksualne, które typ bezzwłocznie rozładowuje w intymnej przestrzeni gospodarza, jaką jest łazienka, ostentacyjnie zabierając ze sobą chusteczki.
![]()
-
Bizon Twoja Strata
Mersi boku.
Kobik by się przydałBizon Twoja Strata pisze: ↑11 sty 2026, 20:01 Mes, TPS, Małolot K2, Popek i tak na czuja - Major SPZ
cztery żubry i dwie kurwy
Z tym waleniem konia w lazience terapeuty troche taka wspolna cecha z lygrysem, moze jeszcze bedzie jakis crossover
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
a frosti rege nie mówił, że się ustawiał z kolegami na walenie konia i czy przypadkiem przez jakiś czas się nie trzymał z mesem? może tym terapeutą jest właśnie frosti, z ryja trochę łabędź może saab też się zgadza
- TooMuchSmoke
im się skala normalnych zachowań zachwiała od napierdalania w kichawe, może po piątce matiego to wspólne trzepanie kapucyna jest normalne xd
Wtedy to nie wspólne, a wzajemne gdzieś w altance
I rot in this dread, my only world's the one in my head
-
Bizon Twoja Strata
Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:33 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 3 razy.
Będzie ten diss dzisiaj czy rucha?
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
Żaden z mych ziomów nie ustawia się na szachy walenie konia
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
- scam_sakawa
Rucha codziennie, więc to żaden argument przeciwko pisaniu dissa w ciągu danej doby.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Dissu nie będzie ani dziś ani jutro...albo wypuści płytę z dissami albo nie odpowie w ogóle,bo co da jeden dissik?
To nie ma żadnego sensu,nie wierzę że siwy bajerant ma aż tak najebane pod kopułą by wypuścić jeden
To nie ma żadnego sensu,nie wierzę że siwy bajerant ma aż tak najebane pod kopułą by wypuścić jeden
Wypuści wypuści, w końcu dał słowo skila 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY