[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
- marmolad_k2
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
A co odpierdala? To samo, co Mes na Instagramie?
W sumie nie wiem co Mes odpierdala na swoim Instagramie
- marmolad_k2
Jest taki temat na forum fajny, polecam się zapoznać.
dojebana ta nuta bonusa
Dodano po 13 minutach 5 sekundach:
Dodano po 13 minutach 5 sekundach:
nie bądźmy już tacy przewrażliwieni, ja tam to traktuję bardziej jako hołd + oddanie faktu, że ciemna strefa jest ruchem co leci na całą Polską ulicę w łeb każdego sebiksa. btw polska flaga jest na każdym pasztecie i filetach śledziowych.
No ale nie ma mordy śledzia wklejonego w te flage
Dodano po 3 minutach 9 sekundach:
Żeby nie bylo, osobiście mam w chuju bo symbole znaczą to, co uzywajacy ich ma na myśli, ale no przyjęło sie jakos w środowiskach fanatyków narodowościowych ze bazgranie po flagach jest nieladne, jeśli bonus otwarcie ma wyjebane bo robi własny movement to props ale on chyba chce miec ciastko i jesc ciastko
Dodano po 3 minutach 9 sekundach:
Żeby nie bylo, osobiście mam w chuju bo symbole znaczą to, co uzywajacy ich ma na myśli, ale no przyjęło sie jakos w środowiskach fanatyków narodowościowych ze bazgranie po flagach jest nieladne, jeśli bonus otwarcie ma wyjebane bo robi własny movement to props ale on chyba chce miec ciastko i jesc ciastko
nie wiem, dla mnie te sranie się np na meczach, że jak ktoś śmiał napisać nazwę swojego wypizdowa na fladze polski to trąci przesadnym pietyzmem. w krainie ludzi co wynaleźli nasz świat normalne jest, że se możesz kupić slipy z wzorem flagi - propsuję tę wizję, bo skoro demografia jest tak licha, to moje jajca są kwestią wagi państwowej.
ale byloby smiesznie jakby grande nagral kawalek z argumentami (wystarczy jakby wrzucil te z filmika), jezeli ma minimum sznytu to byloby KO dekady, jprd przeciez przejebac beef z youtuberem to bylby wstyd jak chuj
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
z drugiej strony moze nic nie nagrać bo jak fokus kilka lat temu stwierdzi ze nie chce beefu z ulicą, jeżdzenie w bagazniku bonusa rpk raczej nie nalezy do najprzyjemniejszych rzeczy na świecie
chyba ze teraz youtuberzy mają większe jaja niz starzy polscy raperzy
chyba ze teraz youtuberzy mają większe jaja niz starzy polscy raperzy
A kutasa na fladze wypada malować? Bo dla wielu polskich patriotow tyle samo warte moze byc logo ciemnej strefy
- IllEisenheim
Nie wiem gdzie ten Grande mieszka, bo mnie to generalnie nie interesuje, ale nie zdziwiłbym się gdyby to Bonus nagrał klip w tej Belgii nie bez powodu 
Nazioli mam z Oliwką na klipie i było w dechę
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
a ja bym się nie zdziwił jakby był w tym czasie na jakiś koncercie w belgii albo innym wyjeździe pod vlogaIllEisenheim pisze: ↑12 sty 2026, 9:14 Nie wiem gdzie ten Grande mieszka, bo mnie to generalnie nie interesuje, ale nie zdziwiłbym się gdyby to Bonus nagrał klip w tej Belgii nie bez powodu![]()
dziwki basen i machanie kutasem
- gods bidness
Przecież ten Grande jest do znalezienia w 2-3 dni, jakby się komuś chciało.
-
WesolyJozek
No jest do namierzenia i co xD
Jak chilijski borderowiec gral koncerty w pipidowach to nikt ze STEP ARMII się tam nie pojawił, a obiecywali mu jakis wjazd na chate i gwalt zbiorowy. Uliczni raperzy to troglodyci, ale bezjajeczni. Ile już było takich sytuacji, że z zapowiedzi ulicznego wyroku nic nie wynikalo. To nie usa gdzie murzyni się strzelaja
Jak chilijski borderowiec gral koncerty w pipidowach to nikt ze STEP ARMII się tam nie pojawił, a obiecywali mu jakis wjazd na chate i gwalt zbiorowy. Uliczni raperzy to troglodyci, ale bezjajeczni. Ile już było takich sytuacji, że z zapowiedzi ulicznego wyroku nic nie wynikalo. To nie usa gdzie murzyni się strzelaja
- SieKurwaNieInteresuj
a sadzicie ze to radoslaw czy to jakas mistyfikacja?
mi jebie lewizna bo TPS i baba hasan tego nie odpalili
PS ekipy bonusa dostaly jakis przykaz zeby tym spamowac tak samo jak i linkiem do antygrande, wiadomo mistrzowie promocji

PS ekipy bonusa dostaly jakis przykaz zeby tym spamowac tak samo jak i linkiem do antygrande, wiadomo mistrzowie promocji

Ostatnio zmieniony 12 sty 2026, 13:06 przez SieKurwaNieInteresuj, łącznie zmieniany 1 raz.
skoro bonus nie poczuwa się do odbijania przytyków odnośnie nazistów, to następną płytę powinien przekornie zatytuować führer ulicy i niech heaterów dupa szczypie mocno - tzn tak by pewnie zrobił stary oliwier (syn imre), i jeszcze nagrał zachowanie podłe 2 z "gościnnym" udziałem grande, ale jak widać nie da się wyjść bez skazy mentalnej po rzucaniu łzawych oświadczeń u agnieszki gozdyry. a sam kawałek dobry, dobry przekaz leci, pozdrawiam całą legnicę.
Ostatnio zmieniony 12 sty 2026, 14:23 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nescafeklasyg
Ja kurwa wszystko rozumiem, nagrywki z bazylem, propsy dla maty, może nawet z żabą moniką nagrać bo i tak go nie słucham, może z trzaskowskim iść na parade mam to w chuju.Ale kurwa pozycja jaką on przyjął w sprawie tych neonazi na teledysku, to jego oświadczenie w którym kolejny raz stawia siebie jako pokrzywdzonego to jest już top beka i największy możliwy babol w jego wykonaniu."Glamrap szuka afery i nagłaśnia swastyki" no kurwa dobrze robi, nawet jakby glamrap tego nie zrobił to zaraz ktoś inny by to wyłapał, to jest niedopuszczalne w chuj i nie ma nawet gadki a ten jeszcze cos tam forykuje że on nie wiedział, nie znał, nie dostrzegł swasty na brodzie u typa co siedział z nim przy stole.
Druga rzecz to fajnie pokazuje ile warte są te ekipy na klipach po 50 osób, nie znają się, chuja o sobie wiedzą ale do kamery bite piony i przytulasy jakby razem w Powstaniu walczyli "crews on stage actin hard with a thousand friends" jak to nawijał kool keith dawno temu.
Druga rzecz to fajnie pokazuje ile warte są te ekipy na klipach po 50 osób, nie znają się, chuja o sobie wiedzą ale do kamery bite piony i przytulasy jakby razem w Powstaniu walczyli "crews on stage actin hard with a thousand friends" jak to nawijał kool keith dawno temu.
Ciekawy beef. Jeden nagrywa filmiki, a drugi będzie odpowiadał kawałkami.
Beka z przypierdolki patologi do nagrywania z Matą. W sensie czemu niby to by miałoby być takie kompromitujące? Przyjmijmy, że robi chujowy rap i nawet przyjmijmy, że zawsze robił chujowy. No i co?
Inne przypierdolki już bardziej sensowne.
Beka z przypierdolki patologi do nagrywania z Matą. W sensie czemu niby to by miałoby być takie kompromitujące? Przyjmijmy, że robi chujowy rap i nawet przyjmijmy, że zawsze robił chujowy. No i co?
Inne przypierdolki już bardziej sensowne.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Kto to udostępnił i gdzie?SieKurwaNieInteresuj pisze: ↑12 sty 2026, 13:01 a sadzicie ze to radoslaw czy to jakas mistyfikacja?
PS ekipy bonusa dostaly jakis przykaz zeby tym spamowac tak samo jak i linkiem do antygrande, wiadomo mistrzowie promocjiSpoiler
OCR z błędami tam gdzie nie mogłem rozczytać:
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:Wyjaśnienia nie przyznających się do zarzutów Zbigniewa M., Marcina, Łukasza, Aleksandry uznać należy za niewiarygodne albowiem nie są poparte żadnymi innymi, poza zaprzeczanie(?) okolicznościami. Za sprawstwem(?) podejrzanym(?) przemawiają zaś nie tylko wyczerpujące i konsekwentne wyjaśnienia Radosława S. ale dodatkowo potwierdzające je wydruki listów elektronicznych, dane dot. logowań użytkowników sieci teleinformatycznych, informacje dotyczące przesyłek pocztowych oraz potwierdzenia przelewów.
Drugi taki beef - JNR vs Majkel Buszu
viewtopic.php?p=1213958#p1213958
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- Haczapurjan
Raczej chodzi o to, że "stary" Bonus by potępił nagrywki z resortowym bożyszczem nowego pokolenia.