Dziarma

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jajca

Re: Dziarma

Post autor: jajca »

Kotolga to nie jest damski rap, bo ona funkcjonuje ponad takimi prymitywnymi podzialami jak różnice w genitaliach czy hormonach, tak samo nie dotyczy jej żałosność pierdół typu popęd płciowy
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

To prawda. Kiedy jej słuchasz nie myślisz sobie DOBRE JAK NA KOBIECY RAP, jakby startowała na paraolimpiadzie. Tylko normalnie się jarasz jak każdym innym hiphopem.
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Brawo użytkowniku jajca i użytkowniku aleksy. A wiecie dlaczego tak jest? Bo kotolga po prostu cieszy się nagrywaniem i nie bierze udziału w jakimś wyścigu by przypodobać się środowisku rapowemu. Robi swoją muzyczkę, taką jaką czuje i tyle. W ogóle często słychać gdy „artysta” bawi się tym i uważa to za zabawę czy tryharduje. Słychać ten pozytywny vibe. Dlatego nigdy nie czułem muzyki truskulów. Weźcie na celownik takiego Laika i Kocią Olgę. Jeden „ Ten joint zrobił mi z głowy dobry pomysł na rożno”, a zabawową skoczną pioseneczkę która wpada w ucho od kocicy. Druga sprawa, w porównaniu do np. takich lamusów jak dukacz filipek, który chodził na terapię z powodu swojej małomiasteczkowości xdddd, nasza emo girl nie ma kompleksów i mówi, że jest ze wsi. Przecież to normalna sprawa. W ogóle zabawne jak raperzy z mieszkania w blokach zrobili jakieś przeklęte miejsce. Przecież 98% wszystkich moich znajomych włącznie ze mną jest z bloków i było zajebiście. A oni to przedstawiają jakby kurwa z jakiegoś getto byli gdzie jak wyjdziesz to cię porwą na organy. Trzecia sprawa artystka spod Krakowa wydaje się pozytywną osobą. Nie pierdoli jakichś głupot, że coś jej nie pasuje, że ktoś próbuje zgasić jej karierę. Dziewczyna wsiada w pociąg i zapierdala na drugi koniec Polski nagrać teledysk do mewy. No i nie bierze narkotyków. Ci wszyscy raperzy i celebryci tak chodzą na te terapię bo ćpają, balują całymi nocami, organizują orgię, nie widzą światła słonecznego przez pół roku, walą gorzałę i palą marihuanę. Przestań kurwa to robić to ci przejdzie. Pouprawiaj sportu, wyjdź na słońce i zacznij jeść jak człowiek. Inna liga.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

fin fin fin
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Malloy pisze: 09 sty 2026, 23:47 Najbardziej ruchable raperka, nie słuchałem
to naprawdę nisko poprzeczka zawieszona
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
Pomiot_Liryczny

Post autor: Pomiot_Liryczny »

jajca pisze: 10 sty 2026, 17:29 Kotolga to nie jest damski rap, bo ona funkcjonuje ponad takimi prymitywnymi podzialami jak różnice w genitaliach czy hormonach, tak samo nie dotyczy jej żałosność pierdół typu popęd płciowy
w sumie to, przepraszam za moje przyziemnie szufladkowanie nie wiem co wtedy myślałem
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło :crazy: :oops:
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

dziękujmy panu bogu kacprowi błońskiemu bo bez niego nie byłoby beefu fagaty i leosi i wielu z nas nie poznałoby Kotolgi
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Pomiot_Liryczny

Post autor: Pomiot_Liryczny »

rozumiem że ten nowy track do przed zapowiedź nowego albumu? ciekawe czy będzie klapą jak mixtejp

Piters pisze: 11 sty 2026, 16:21 dziękujmy panu bogu kacprowi błońskiemu bo bez niego nie byłoby beefu fagaty i leosi i wielu z nas nie poznałoby Kotolgi
ja jestem og i kotolge znam od jara mnie to :bowdown:
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło :crazy: :oops:
Awatar użytkownika
berlin

Post autor: berlin »

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Lippy and Messy type teledysk
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
glokk

Post autor: glokk »

Te żółte włosy to jakaś inspiracja Warholem i tym że jej ktoś powiedział że jest jak Monroe?
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

:what: :what:
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Na jakąś imprezę z dużą ilością alkoholu ten numer się nada. Przyznam szczerze, że po dwóch przesłuchaniach zacząłem nucić początek refrenu i nie chce mi to z głowy wyjść, więc raperka Dziarma swój cel osiągnęła.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

dlaczego Ten Typ Mes x Dziarma to nie jest para prezydencka
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
edenmar

Post autor: edenmar »

bo wyborcy są głusi i nie ruchają
zuperhero

Post autor: zuperhero »

glokk pisze: 27 lut 2026, 18:27 Te żółte włosy to jakaś inspiracja Warholem i tym że jej ktoś powiedział że jest jak Monroe?
raczej nie ma żadnych przesłanek, żeby podejrzewać Dziarmę o jakieś własne inspiracje, przy których trzeba by się bardziej zagłębić w temat. co najwyżej bo fryzjerka-stylistka powiedziała że w tym sezonie jest to w trendzie i takie będą fajne albo podpatrzyła na tik-toku od zachodniej influencerki.

a sam teledysk śmieszny, props
Berka
Zbanowany

Post autor: Berka »

Ale gówno

Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Spoiler
Obrazek
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Świat nas testuje, diabeł podsuwa nam młodych raperów żebyśmy grzeszyli nazywając ich cwelami
Popi.jaku
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Ktoś ją zalał, współczuję dziecku bo wszystko wskazuje, że wychowa się w niepełnej rodzinie :oops:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
ODPOWIEDZ