[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
jako kawałek do posłuchania spoko. jako diss kupa
dziwki basen i machanie kutasem
refren spoko, ale polskie flagi z nadrukowanym logiem CS to wiocha i brak szacunku do barw narodowych 
ngl liczylem ze sie pozytywnie zaskocze i uslysze w ktorejs zwrotce cos typu "but i know something about you" z 8mili i dojazd z wyciaganymi prywatami sledczymi, a tak to 
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Nieironicznie ten refren siedzi w chuj. Podspiewuje sobie pod nosem od rana pierdolic lamusa, pierdolic lamusa, frajera youtubera który zaczepia Bonusa , mimo że całkowicie jestem po stronie Grande 
Zawsze możesz sobie podśpiewywać w następujący sposób- pierdolić Bonusa, pierdolić Bonusa, frajera jutubera, który zaczepia lamusa
- marmolad_k2
Suka wtedy kłamie...
Zajebista ta parka z krokodylem na Bonim, zamówię se taka
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
Ciekawe czy grande odpowie
-
inspektorgadzet
bez kitu, myślałem że tylko ja to zauważyłem.
a kawałek nudny, żaden argument chyba nie został odbity, to samo nędzne pierdolenie.
b-boye kręcą głową, nie podoba im się hiphop mój
I kolejny beef i znowu przesuwamy odpowiedź Mesa :/
Nie znam Grande poza jakimiś pojedynczymi filmami, ale skoro temat założony, to mam rozumieć, że jest szansa na odpowiedź?
Nie znam Grande poza jakimiś pojedynczymi filmami, ale skoro temat założony, to mam rozumieć, że jest szansa na odpowiedź?
- Pomiot_Liryczny
szacun za pełnoprawny track w przeciwieństwie do śliwy który spłakany jakiś film na menagera nagrał
Dodano po 11 minutach 52 sekundach:
Dodano po 11 minutach 52 sekundach:
no na początku myślałem że właśnie coś takiego robi ale wspomniał tylko że siedzi na emigracji a żadnych dowodów na to nie ma
a ja tam w te tatuaże mogę uwierzyć bo tutaj np. nie wiedziałbym że to swastyka https://www.youtube.com/watch?v=S7oSiCHk6ug&t=839soldschool pisze: ↑10 sty 2026, 20:45 ale no kurwa wykorzystujesz w twórczości swojej motywy patriotyczne typu powstanie, a potem reklamujesz czy bierzesz na klipy osoby z tatuażami nazistowskim to nokaut jest i tłumaczenia Bonusa, że on nie wiedział, ale już wie no i nic z tym nie zrobi można wyśmiać.
pewnie będzie film i na koniec filmu diss nagrany w 5 minut żeby w razie czego odbić argument że chujowy bo przecież nagrany w 5 minut
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

- marmolad_k2
Grande ghostwriter pewnie sam mu napisał tekst dissa, dlatego taki lekki.
No ale ja nie twierdzę, że niemożliwym było, aby nie wiedział, że osoba z którą się przecina ma takie tatuaże. Ale skoro wyszło, że ma, no to jego obowiązkiem byłoby totalne odcięcie się, tzn. wykasowanie klipu gdzie taki fagas występuje czy nakazanie usunięcia filmiku, gdzie mówi, że poleca biznes takiej osoby.
Po prostu tłumaczenie, że nie wiedział, a teraz wie no ale dalej taki ktoś będzie u niego na klipie to dla mnie żenada.
Jak Malik z Diho na klipie pokazali dziarę Teddy Boysów z Legii to im kazali zacenzurować i dziary nie ma. A tutaj ze strony Bonusa jest podejście, że nic z tym nie zrobi.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Śmialiście się z chorego Pjusa RPK, że chuja zrobią Grande, bo mieszka poza Polską, to jeżdżą i szukają
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Niesamowity pech, że taki przypadek przytrafił się właśnie bonusowi
kark to nie debil, mówił mi tak laik
- marmolad_k2
Każdemu się może zdarzyć, np. Mariannie Schreiber 
- The_Punisher
Tym dissem Bonus sprawił jedynie to że Grande jeszcze bardziej go rozjedzie w następnym filmie.
To co Bonus odpierdala znowu na swoim FB to jest wołanie o pomoc chyba