nadal jest fryzjerem, i co śmieszne jako fryzjer daje więcej płyt niż przez ostatnie kilka lat gdzie dawał jedną rocznie a w tym roku aż 3
Bonson
- Pomiot_Liryczny
Re: Bonson
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

a nie nawijał na ostatniej płycie że tym pierdolnał i wrocił do rapu?
Statystycznie częściej nawijał że pierdolnął rapem
chyba nie, najwyżej że może to dzięki temu wrócił i robi dwie rzeczy na raz czy coś
na pewno dalej jest bo go obserwuje na insta i wrzucał jakoś ostatnio ze wolny termin
na pewno dalej jest bo go obserwuje na insta i wrzucał jakoś ostatnio ze wolny termin
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Pomiot_Liryczny
no z tego co wrzuca to on co tydzień w tygodniu zapierdala na barberze a muze robi gdy ma wolne i jest w stanie się bez niej utrzymać, w sumie props

- marmolad_k2
Ja mam wrażenie, że słyszę nową gościnkę Bonsona co dwa tygodnie.
macie racje, wróciłem sobie do tego i źle zapamietalem te wersy
- Pomiot_Liryczny
pewnie fikniesz mu pare koła i w jeden weekend sieka ci zwrote, w sumie szacun bo dogrywać się nonejmom jest hiphopowe chociaż czasem jak patrzę komu się dogrywamarmolad_k2 pisze: ↑11 sty 2026, 12:35 Ja mam wrażenie, że słyszę nową gościnkę Bonsona co dwa tygodnie.

ok prezes
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
piszesz o tym typie jakby był jakąś legendą, która przeszła do kanonu klasyki, a nikt typa nie zna. to co go odróżniło od kolegów spod trzepaka, to to, że on akurat coś kiedyś (wierzę ci na słowo) ponawijał do majka. 20 lat temu doiłem krowę na zielonej szkole, ale poprzez ten fakt nie stałem się żadnym legendarnym dojarzem, którego nieznajomość w środowiskach farmerskich świadczyłaby o niezwykłej, niespotykanej, nieprzyzwoitej wręcz ignorancji.
kojarzysz te scenę z jesteś bogiem, gdzie na piętrze w bloku magik tłumaczy rahimowi jak nawijać i mówi "więcej ekspresji, musisz w to włożyć więcej ekspresji kurwa"? ten rap prezesa właśnie tak brzmi jakby wziął se tę radę za bardzo do serca. problem w tym, że nie ma tam autentycznych emocji, jest za to jakieś wyuczone, zmanierowane stękanie amatora co musiał nagrać zwrotkę rapową między obieraniem kartofli a nastawieniem budzika na rano do fabryki.
feat na Mezokracji to nie byle co. Można powiedzieć, że otarł się o legendę
W sumie to skąd wiadomo, że to on na Mezokracji? Ksywka Prezes nie wydaje się zbyt orginalna a w tamtych czasach featuringi chyba robiło sie z bliskim otoczeniem.
Mamy Libera spod Poznania, Owal z Poznania. Duże Pe jest z Warszawy ale to jednak raper ze stolicy. Nie wiem kim jest Dominika i ciężko coś znaleźć ale skąd na tej płycie nagle Prezes spod Szczecina?
Mamy Libera spod Poznania, Owal z Poznania. Duże Pe jest z Warszawy ale to jednak raper ze stolicy. Nie wiem kim jest Dominika i ciężko coś znaleźć ale skąd na tej płycie nagle Prezes spod Szczecina?
kark to nie debil, mówił mi tak laik
- ConeyIsland
A może on jest współautorem szlagieru "Dziś w klubie będzie bang"?
Chociaż jeden oldschool na szczęście trybił o co tu się rozchodziło. Jak czytałem z banicji to aż ręce opadały.oldschool pisze: ↑09 sty 2026, 20:35 Zaraz zaraz, ten Prezes to po pierwsze jest z Goleniowa, a nie ze Szczecina.
https://hhpl.fandom.com/pl/wiki/Prezes
A po drugie to props, że dał feat. na Mezokracji
Spoiler
1.Mezokracja
2.Pasja
3.Głosy (feat. Owal)
4.Rejs czwarty
5.Aniele (feat. Liber)
6.Dialog (feat. Dominika)
7.Harmonia (feat. Pan Duże Pe)
8.Rapuj
9.Gładka arytokratka (feat. Dominika)
10.Żeby nie było (feat. Liber)
11.Na ostatnią chwilę
12.Wodzu prowadź
13.Może Ty?
14.Mikrofonu muszkieter
15.Zbych
16.Ziewać mi się chcę (feat. Prezes)
17.Ekstradyska
Zapamiętajcie Prezes z Goleniowa był przechuj i tylko jeden jedyny w swoim rodzaju a reszta won. W ciągu lat tych prezesów to się jednak narobiło troche
- marmolad_k2
U mnie w kiblu w gimnazjum ktoś napisał na ścianie bodajże "jebać prezesa", widać że kogoś bolał jego sukces.
Wszystko możliwe ziomeczku, wszystko możliwe.