Numer Raz - ŻYJE SIĘ TYLKO RAZ (2026)
Re: Numer Raz - ŻYJE SIĘ TYLKO RAZ (2026) █▬█ █ ▀█▀ [PRAWDZIWE HIP-HOPOWE GÓWNO]
Jacek i placek
Popi.jaku
- marmolad_k2
- gods bidness
Re: █▬█ █ ▀█▀ Numer Raz - ŻYJE SIĘ TYLKO RAZ (2026) [PRAWDZIWE HIP-HOPOWE GÓWNO]
Niech ktoś to przepuści przez AI żeby dało się przeczytać treść no bo szczerze nie mam siły słuchać pierdolenia Numera przez godzine
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Re: █▬█ █ ▀█▀ Numer Raz - ŻYJE SIĘ TYLKO RAZ (2026) [PRAWDZIWE HIP-HOPOWE GÓWNO]
Przecież to jest takie gówno, że nawet nie mam zamiaru tego słuchać.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Wcale nie jest taka zła ta płyta, jak lubisz lamus rap to odpal sobie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- marmolad_k2
Jeśli jesteś lamusem, to słuchaj tylko tego.
Malkontenci zawsze negatywnie, a prawda że jest to fajna płyta dla ludzi 30+. Szczerze to lepiej się tego słucha niż ostatniej płyty Tede (nie mówię o tej z dissami, bo nie słuchałem).
Bity kozak i Eprom to jest poziom światowy jeśli chodzi o oldskulowe brzmienie.
Bity kozak i Eprom to jest poziom światowy jeśli chodzi o oldskulowe brzmienie.
Numer Raz - Miałem Sen feat. Peja, Three50, Dj Eprom

Beka, że na miniaturze swojego klipu stoisz z tyłu jak jakiś lamus, to wygląda jak miniatura klipu Pei i Decksa a nie Numera.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ale geriatryczny rap, ujęcia specjalnie nagrane w La Bomba Studio żeby tylko utrzeć nos Tedasowi 
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- marmolad_k2
Zajebisty bicik, pan Eprom klasa.
- gods bidness
Po chuj te ślunskie cwelowe wstawki tam. Ostro zjebana historia.
- marmolad_k2
Re: Numer Raz - ŻYJE SIĘ TYLKO RAZ (2026)
Przez te wstawki cały czas byłem zestresowany, że za chwilę Rahim może się pojawić.
Bo jakby deja stał z tyłu, to tede mógłby nie zauważyć, a tak serio to props dla numera za spójność zabiegów promocyjnych, konwencja lamus rapu starannie utrzymywana nawet w takich detalach
- gods bidness
Dawno nie słyszałem Peji, ale jak to jest jego obecna i stała forma, to jest tragiczniej niż myślałem.
Bardzo podeszły mi bity i ten utwór z Królikiem na refrenie, przydałaby się druga płyta z samymi instrumentalami.
- gods bidness
Dziś jeżdżąc po mieście przesłuchałem kolejną część tej płyty. Strasznie jest wholesome ona, aż chce się kupić i oddać na dom dziecka. Jest wholesome jak ten jelonek z zoo co walczył z nosorożcem, a Numer rzuca krwiożercze panczen np. że coś tam zabija jak kiler. Doszedłem do kawałka szczęście, na którym Numer zaczął ni stąd, ni zowąd seplenić (?). Chuj wie, może był po operacji implantów uzębienia czy co. Zakończyło się to skitem z jakąś Grażynką koło 50-tki, która chwaliła płytę. No wholesome w chuj. Aż chce się wpłacić na fundację Pomagam z dopiskiem "Numer raz".
Przesłuchałem numer z Peją i zaczałem ślady, ale tego seplenienia sie kurwa słuchać nie da. Nikt mu nie powiedział?