Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

frontkick

Re: Kartky

Post autor: frontkick »

Wydaje mi sie ze jakby stracil to by nie wrzucal na insta zajawek koncertu
Chyba że da sie rapowac bez zębów nwm casus rapera Pomidor nie rozwiewa wątpliwości jbc
Awatar użytkownika

Post autor: #23 »

jeśli rzeczywiście został pobity i co gorsza został pobity w związku ze sprawą kartki vs wiktoria to chujowo opór

żeby nie było niedomówień, chujowo że ogólnie został pobity, ale jeszcze gorzej jeśli ma to związek z tą sprawą
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: 05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Marian

Post autor: Marian »

Jednak chyba cały i zdrowy
Waldi11

Post autor: Waldi11 »

Ja pierdole. Nie wiem kim jest ten Karty ale 90 procent polskich raperow trzeba wyslac na odwyk. Najlpierw Belmondziak, Zioło a teraz ten debil. Do konca roku jeszcze zostało troche czasu wiec może sie cos ciekawego wydarzy jeszcze.
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

Na koniec roku wspólna nuta PejaxTede wierze

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
ukdrillkravmaga

Post autor: ukdrillkravmaga »

zemsta1kadluba pisze: 16 lis 2019, 20:33 Na koniec roku wspólna nuta PejaxTede wierze
XD
Awatar użytkownika
Dolarydolary

Post autor: Dolarydolary »

zemsta1kadluba pisze: 16 lis 2019, 20:33 Na koniec roku wspólna nuta PejaxTede wierze

przy akcji Belmondziaka i Kartkyego nie zrobiłoby na mnie to wrażenia
warn1

Post autor: warn1 »

jakby wydali wspólną płytkę to rozjebałoby przecież OLIS na zawsze XD
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

I okazałoby się, że była to zaplanowana dziesięcioletnia akcja promocyjna.
Awatar użytkownika
Dolarydolary

Post autor: Dolarydolary »

Dziewczyna z poczatkowych teledyskow u Kartkyego rowniez potepia i zaczepie raperka ig : evilwolfie
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Kolejne oświadczenie:
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
noizeone

Post autor: noizeone »

Spoiler
Ciekawe ile taka sprawa o charakterze jakby nie było meidlanym, w ktora powiazane jest tak wiele osób, o [ewnei część z nich dobrze majętnych moze być rozpatrywana w sądzie
Ostatnio zmieniony 16 lis 2019, 21:28 przez noizeone, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
krychaj5

Post autor: krychaj5 »

Kartky straszny pojeb, wiedziałem wcześniej o pogłoskach, że napierdala swoje kobiety ale te psychiczne jazdy to się nie mieszczą w głowie :dunno: i jak Preseason/Shadowplay zostaną u mnie na propsie tak ostatnie 3 płyty + ta z Emesem są kurwa totalnie o niczym i nie zanosi się na to że coś ciekawego jeszcze wyda w swojej "karierze" tak więc jebać go i czego by nie wrzucił na swoją obronę to zdanie podtrzymam.

[mention]Jose[/mention] dobra, przeczytałem pierwszy post u Wilka i tam jest napisane że to maile z jego skrzynki, pojebane to strasznie, ale tutaj już nie ma co zakładać tego, że Kartky jest ofiarą.
Ostatnio zmieniony 16 lis 2019, 21:41 przez krychaj5, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

[mention]krychaj5[/mention], to są te maile, które też przyszły do mnie, wrzucałem ten najmocniejszy - tak na pierwszy rzut oka - do jednego z postów, reszta to w większości maile do Kartky'ego i też właśnie sporo zamazane, sporo podkreślone, nie wiadomo, czy wiarygodne.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

Czemu ona pisze jako on?
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Ja w ogóle nie rozumiem połowy z tego 'oświadczenia' tej modelki. Większość tekstu (mówię o tym dodanym jako post, nie zawartości maili) brzmi jak KIEDY WEJDĘ albo EJOŁ SPRAWDZAJ u polskich freestylowców, czyli szumne zapowiedzi, a potem kończy się czas do zmiany. Fajnie że się przedstawiła, że potępia przemoc, że już dawno zauważyła agresję u Kartkiego, ale tym wstępem narobiła hajpu jakby miała wkroczyć z kolejną porcją konkretnych dowodów, tymczasem po prostu wylała oburzenie na temat całej afery i rzuciła cytatami, które ani nie są szczególnie drastycznie w porównaniu do dotychczasowych, ani porządnie udokumentowane.

No chyba że jestem już trochę zaspany i nie zrozumiałem, ale mignęło mi przed oczami sporo komentarzy w stylu "no ok, ale co z tym".
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Spenser pisze: 16 lis 2019, 21:44 Czemu ona pisze jako on?
bo to wilk a nie wilczyca
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
Spenser

Tekst o wybiciu oka akurat imo najmocniejszy z calosci. Mogę się dokładać na śmieciarkę albo niszczarkę papieru jak coś.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

nic specjalnego ta wrzutka, jak myślę te screeny mają być kolejnym dowodem na przemocowość kartkyego (i o ile są prawdziwe to są) i to oświadczenie to taki komentarz do załącznika jakim są te screeny
interesuje mnie tylko kim jest ta nowa postać w uniwersum afery, bo jestem zafrapowany

Spenser, gdzie to jest? na którym screeenie? bo nie wyłapałem
Awatar użytkownika
Spenser

W pierwszym skrinie z tych listowych e mailowych.
ODPOWIEDZ