Snoop Dogg
Re: Snoop Dogg
To jeszcze pikus.,.. szykujcie sie na kampanie Zabki z Snoopem w roli glownej. Sprawdzone info 
- gods bidness
gods bidness pisze: ↑05 sty 2024, 18:15 Pamiętam jak zaczynałem słuchać rapu i z artykułów w Klanie czy tam innego internetu za złotówkę od minuty czytało się artykułu o takim Snoop Doggu, jaki to gangsta rapper, członek gangu, we wczesnych 90tych oskarżony o morderstwo pierwszego stopnia. To było takie wow, jak człowiek miał 14 lat. Murder was the case that they gave him i w ogóle.
Dziś sam jestem dziadkiem i widzę, że chłop sobie na lajcie komentuje olimpiadę z Bożeną Dykiel w telewizji śniadaniowej i jest lubiany przez 40-letnie mamy z korpo.
A thug changes, and love changes
and best friends become strangers
word up!
Dodano po 18 minutach 30 sekundach:
Ależ to był klasyczek. Ciężko sobie dziś wyobrazić jak Chronic i ta płyta wjeżdżała, bo to było zupełnie nowe brzmienie, że aż spowity śniegiem Nowy Jork ukląkł na dłuższą chwilę. Te jebitne mocne bębny i stylówa Snoopa, który swym flołem ujarzmiał to brzmienie i skakał po bębnie jak bohater gry Pitfall na linie, a na pejdżer miał czarnuchów z gangu gotowych strzelać. Potem się wyluzował.
Spoiler

Przecież snoop nigdy nie był żadnym g bangerem cripem, za to swoje pierdolenie musiał płacić podatek cripsom - w przeciwieństwie do np. takiego Kurupta. To lamus był, studyjny gangster.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
- gods bidness
Jak nie był gangsterem jak składał palce w takie coś

Oszukał cię.