Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Transfery
W mediach latach że pięcioletni kontrakt, 11 milionów + bonusy
Zresztą o czym tu mówić. Kto by dał znacznie większe pieniądze za talent z naszej przaśnej ligi gdzie raczej Polacy sprzedawani za ~10 mln bynajmniej nie podbijali zagranicznych lig:
https://www.transfermarkt.pl/pko-bp-eks ... _s=&zuab=0
Zresztą o czym tu mówić. Kto by dał znacznie większe pieniądze za talent z naszej przaśnej ligi gdzie raczej Polacy sprzedawani za ~10 mln bynajmniej nie podbijali zagranicznych lig:
https://www.transfermarkt.pl/pko-bp-eks ... _s=&zuab=0
Wygląda na to, że City chce ubiec pozostałych zainteresowanych nie tylko w sprawie Semenyo, ale też i Guehiego. Wczoraj im wylecieli Dias i Gvardiol, ten drugi chyba na długo, więc zostają zdrowi stoperzy Khusanov i Ake, który chce odejść. Całkiem rozsądny byłby to ruch z tym Markiem, nie da się ukryć, i to bez czekania do lata tylko wjazd już teraz.
no na miejscu Iraoli zacząłbym wyczekiwać potencjalnych telefonów od United teraz, ciężary będzie miał chłop, chociaż wierzę, że wartość Kroupiego wzrośnie ze dwa razy pod koniec sezonu, gdyby tak uratował to biedne Bournemouth przed spadkiem
transfer benger, taki idealny dla Arsenalu, ale Martinelli przetrwa wszystko jak karaluch
transfer benger, taki idealny dla Arsenalu, ale Martinelli przetrwa wszystko jak karaluch
Ostatnio zmieniony 07 sty 2026, 1:05 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cz4rny1337
- Moderator
nie wiem czy te City to jakieś wybitne miejsce na przejście ostatnim laty jak się taki zainteresowanie, poza Haalandem to kto tam jakoś stał się wielką gwiazdą w ostatnich latach? kto przychodzi to sie zaraz w średniaka zamienia (albo ewentualnie solidnego zawodnika) i Pep za rok musi wydawać znowu 500 mln
wiadomo jednak topowy klub, ale nie wiem czy taki Liverpool to nie lepsze miejsce (już pomijam Arsenal w tej dyskusji jako kibic)
w sensie chodzi mi że Semenyo mógłby być zawodnikiem typu Olise i Raphinha, a zostanie Eze
wiadomo jednak topowy klub, ale nie wiem czy taki Liverpool to nie lepsze miejsce (już pomijam Arsenal w tej dyskusji jako kibic)
w sensie chodzi mi że Semenyo mógłby być zawodnikiem typu Olise i Raphinha, a zostanie Eze
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- FruitOffTheWall
brawo pietuszewski
juz mnie wkurwia ta benfica
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
10 mln Z BONUSAMI już włacznie. szału ni ma, z drugiej strony 0 G/A w lke..
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Cherki czy Reijnders wyglądają spoko, ale może dlatego że to ich pierwszy sezon i też przepadną jak Marmoush czy Savinho. Dla mnie Semenyo to jest też tego typu piłkarz, taki od momentów. On nawet w Bournemouth miewa sporo takich meczów, że jego jest mało w takiej aktywniej grze więc spodziewam się, że w City będzie podobnie i będzie się pokazywał czasami z świetnej strony, ale ja np większy potencjał widzę w Doku, a też nie potrafi on mieć takiej stabilnej, równej dyspozycji. I czy Ghańczyk jest aż taki niezbędny do tego zespołu czy to raczej korzystanie z okazji, że ta klauzula wygasa za 3 dni i szkoda potem przepłacać?Piters pisze: ↑07 sty 2026, 1:11 nie wiem czy te City to jakieś wybitne miejsce na przejście ostatnim laty jak się taki zainteresowanie, poza Haalandem to kto tam jakoś stał się wielką gwiazdą w ostatnich latach? kto przychodzi to sie zaraz w średniaka zamienia (albo ewentualnie solidnego zawodnika) i Pep za rok musi wydawać znowu 500 mln
zobaczymy, początki właśnie oni zazwyczaj mają niezłe, a dopiero potem przepadają
ja właśnie bardzo mocno cenie Semenyo i uważam, że mógłby wejść jeszcze poziom wyżej, a nie jestem pewien czy jest to możliwe w City ostatnimi laty
ja właśnie bardzo mocno cenie Semenyo i uważam, że mógłby wejść jeszcze poziom wyżej, a nie jestem pewien czy jest to możliwe w City ostatnimi laty
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Dał już ktoś mięso ile jest kwoty odstępnego, a ile z bonusów w transferze Oskara?
super opcja odchodzić do klubu, który jest opozycją słynnego prześladowania Polaków, dwóch starszych rodaków do pomocy, mistrz na wyciągnięcie ręki i Borja Sainz rzadko gra pełne 90min
super opcja odchodzić do klubu, który jest opozycją słynnego prześladowania Polaków, dwóch starszych rodaków do pomocy, mistrz na wyciągnięcie ręki i Borja Sainz rzadko gra pełne 90min
yer a wizard, Harry
Ter Stegena spuszczającego Girone do LaLiga2 niebylo w moim bingo na 2026. Jak potwierdza to szkoda Gazzanigi, ale poza tym fajny ruch dla wszystkich
yer a wizard, Harry
No i niech sobie gra
Conor Gallagher ma trafić na wypożyczenie do Aston Villi jakby mało im było środkowych pomocników. Będzie to półroczne wypożyczenie, walczy jeszcze Tottenham po tym jak Bentancur wyleciał na kilka miesięcy.
- ebismolarek
To kto za xabiego (szkoda powinien zostać...)
brawo real jebać was
- Cz4rny1337
- Moderator
Ja bym go wolał za Liama - benitezs przeżyli to i to by pyklo
To co slot leci i xabi wbija?
To co slot leci i xabi wbija?