King Tomb
Re: King Tomb
#TombChallenge , dogrywacie swoją zwrotkę? Można wygrać nagrody o wartości ponad 10000zł m.in. od najlepszej agencji ghostwritingowej w Polsce - Ghost Time ghosttime.pl!
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
czy nagroda o wartości 10'000 oznacza zero kapusty ale dostajesz techniczną zwroteczkę z panczlajnami napisaną przez samego teoembe i powystawowy mikrofon od sponsora?
mysle ze tylko zwrotka nie rozpedzajmy sie z mikrofonem
Tak, ale nie zapomnij że oprócz tego otrzymujesz też bon na tekst typu rap od największej i najlepszej agencji ghostwritingowej w Polsce - Ghost Time ghostime.pl oraz darmową godzinkę w studio Nobocoto Studio.
Dodano po 14 godzinach 20 minutach 1 sekundzie:
Czemu Tomb tak na mnie patrzy?
Dodano po 14 godzinach 20 minutach 1 sekundzie:
Czemu Tomb tak na mnie patrzy?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Od Tomba zawsze dawało takim tanim cwaniaczkiem, nigdy go nie lubiłem
EDIT: posłuchałem z ciekawości tego kawałka Medusa no i słuchajcie okazuje się, że kawałek brzmi tak, że nie oskarżałbym go o korzystanie z ghostwritingu xD
EDIT: posłuchałem z ciekawości tego kawałka Medusa no i słuchajcie okazuje się, że kawałek brzmi tak, że nie oskarżałbym go o korzystanie z ghostwritingu xD
Zabawne, że przykładowy głupi zoomer siądzie do kartki i napisze coś znacznie lepszego niż jakaś agencja, ja pierdoleeee, ile można ciągnąć wężowy olej.
za 10 kafli to pół zwroteczki co najwyżej i to pewnie pisanej przez któregoś z przydupasów a nie bossa
Jak na razie żaden gracz chyba się nie połasił żeby schylić się po nagrodę i nie wziął udziału w #TombChallange, może jakiś ślizgawker by wziął udział? Wystarczy cokolwiek nagrać, konkurencji raczej nie będziecie mieli
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Noworoczna zniżka -30% od najlepszej agencji ghost writerskiej w Polsce Ghost Time ghostlike.pl dla poważnych graczy potrzebujących tekstów, kto pierwszy ten lepszy radzę się spieszyć!
Dodano po 1 minucie 6 sekundach:
Zgłośniliście swoje zwrotki? Za niedługo pewnie rozstrzygnięcie konkursu
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- bilderberg
Żarty żartami ale dopóki istnieją takie szalone reportery albo inne medusy i płacą 3-4 dychy za jakieś gnioty to mu zazdroszczę. Nawet jak 2-3 osoby na miesiąc będą chciały cos tam działać to hajsu w chuj. Jedna robótka miesiąc wódka
raczej nic mu nie zapłacili tylko w wymienili się barterowo- tekst za przekazanie do opinii publicznej że napisał go tomb, w sensie że reklama w ramach zapłaty
-
WesolyJozek
3-4 dychy to chyba masz na mysli 30 złotychbilderberg pisze: ↑08 sty 2026, 4:00 Żarty żartami ale dopóki istnieją takie szalone reportery albo inne medusy i płacą 3-4 dychy za jakieś gnioty to mu zazdroszczę. Nawet jak 2-3 osoby na miesiąc będą chciały cos tam działać to hajsu w chuj. Jedna robótka miesiąc wódka
Z czasem myślę, że mu pyknie ten biznes. Na razie będzie "fake it till you make it", będą współprace w zamian za to, że ktoś powie że Tomb mu pisał a potem będą się trafiać pierwsi klienci za hajs. Myślę, że to kwestia najbliższych kilku lat, aż nowe pokolenie podrośnie. Obecnie najstarsi przedstawiciele pokolenia Alfa mają 13 lat. W ciągu 2-3 lat wybrani zaczną interesować się rapem i próbować pisać teksty. Influencerzy, którym Tomb pisze teksty do tego czasu mogą znormalizować ghosting w polskim rapie na tyle, że nie będzie przypałem rapować nieswój tekst. I wtedy bananowe dzieci będą kupować zwrotki po kilka-kilkanaście koła i zaczną robić kariery na tych tekstach aż dorobimy się pierwszego topowego młodego gracza, który nie umie pisać ale świetnie rapuje i zapełnia stadiony na koncertach.
Po co płacić Tombowi, jak można za darmo poprosić ChatGPT czy inny LLM o wygenerowanie rymowanego tekstu typu rap? Jak się trochę nad promptami popracuje to nawet na wybrany przez siebie temat
Może kiedyś by to wypaliło, ale teraz wątpię
Dodano po 2 minutach 2 sekundach:
Chyba mamy wygranego #TombChallange (nikt inny nie zapostował swojej zwrotki)
Może kiedyś by to wypaliło, ale teraz wątpię
Dodano po 2 minutach 2 sekundach:
Chyba mamy wygranego #TombChallange (nikt inny nie zapostował swojej zwrotki)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Nie wiem jak wygląda odbiór AI w młodszych pokoleniach, ale mam wrażenie że usługi wykonywane przez ludzi w dobie zalewu AI będą cenniejsze, droższe i uważane za bardziej premium. Oczywiście spekuluję, ale wyobrażam sobie czasy jak młodzi raperzy sobie cisną jeden z drugim, że temu pisze teksty ChatGPT w wersji darmowej a tamten będzie się flexować, że on to jest kozak gość bo stać go na teksty Tomba xD
Pisałem to już tu chyba, ale jak miałbym gdybać priorytet wg którego młody banan co zamarzył sobie że będzie raperem wyda "budżet" na promocję, to napisanie tekstu przez Tomba dałbym gdzieś w okolicach dziesiątego miejsca, daleko daleko za furą do klipu, ciuchami, czy bitem od znanego producenta
A jeśli już przepierdalać pieniądze koniecznie na znanych raperów, to przecież chyba 99/100 wolałaby zabulić jakiemuś żeby zarapować Z NIM i zbić pione na klipie, chuj im po tym tekście Tomba xd
A jeśli już przepierdalać pieniądze koniecznie na znanych raperów, to przecież chyba 99/100 wolałaby zabulić jakiemuś żeby zarapować Z NIM i zbić pione na klipie, chuj im po tym tekście Tomba xd
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
(w sumie tez mysle ze ghostwriting w rapie moze miec trudna i krotka przyszlosc)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy