Kartky
Re: Kartky
Co to ma do sytuacji z Kartkim?
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Podobno ma to związek z tym, że się za nim wstawił.
Pachnie fejkiem, bo świeże story z dziś wrzucał że o 19 gra w Rzeszowie.
Kocham, pozdrawiam
- The Bitch Fucker
Serio jest dwóch żabsonów i to nie ten fejmowy ukradł PSP?
Żabson pisze: TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEBIE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
jest pedałem, tylko nie ze ślizgu
- przedszkolanek
tak to dwaj różni żabsonowie, ten co zajebał był ślizgerem
sam zresztą żabson się odniósł do sprawy na ostatniej płycie (chyba)
sam zresztą żabson się odniósł do sprawy na ostatniej płycie (chyba)
Piszą o mnie, żeby w komentarzach ruch był większy
Te portale, które mnie cytują z gierki na PlayStation
O chuj tu chodzi, człowiek się głowi
- rakieta_rakieta
Jezu, ten Kartky to chory pojeb, hatfu, pogarda, tak samo dla każdego śmiecia który stawał w jego obronie, rzyg.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
Możecie sobie pisać domysły i jakieś wysnute teorie o manipulacjach materiałem, podrobionych zaświadczeniach i nożach kuchennych panowie, ale uściślijmy - Żabson zajebał to PSP, a jego łzawe oświadczenie do niczego się nie odnosi, bo nie jesteśmy na slizgu.
przedszkolanek może i uwierzył w te tłumaczenia, ale zachowajmy powagę kiedy obecnie ten temat przegląda pewnie setka naiwnych osób będących na świecie krócej niż EPka Milesa Davisa z OSTRym.
przedszkolanek może i uwierzył w te tłumaczenia, ale zachowajmy powagę kiedy obecnie ten temat przegląda pewnie setka naiwnych osób będących na świecie krócej niż EPka Milesa Davisa z OSTRym.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- mlodyperkez
przeczytalem to oswiadczenie zabsona i ciezko zasmiane z fragmentu: 'Rozumie, że niektórych juz nie obchodzą uliczne zasady – ja wychowałem się w innych czasach.' XDDDDDDDD
Spoiler
zabson i uliczne zasady xdddddddddddd
Spoiler
ulica to by cie pozerze w 5 minut wyjasnila
- mlodyperkez
no jak mu bonson plul na ryj to siedzial cichutko jak myszka i kodeks ulicy mu kazal siedziec z japa na klodke. kartkiego to kazdy moze klepac. jak najmana.
umówmy się, żabson i ulica to oksymoron
dziękuję [mention]zemsta1kadluba[/mention] za podrzucenie mi tego na czaciku
dziękuję [mention]zemsta1kadluba[/mention] za podrzucenie mi tego na czaciku
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
-
frontkick
- mlodyperkez
caly czas mowimy o tym samym gosciu? o tym co jezdzi na fashion weeki do mediolanu a na plytach umieszcza informacje kto jest jego fryzjerem?
-
japierdole
przesłuchałem troche tego nagrania i (żeby nie było, nie stoje po żadnej ze stron, patrzę na to typowo obiektywnie) i kompletnie nie słyszałem tam nic obciążającego Kartke. Nie wiem ile razy kazał jej wypierdalać, a ona nic, też bym się wkurwił.. Jego mieszkanie, więc tym bardziej, mimo momentów wielkiego wkurwu potrafił się opanować i na spokojnie prosić podczas gdy ona cały czas odpierdalała i nie chciała wyjść.
Niby ona to wrzuca jako dowód w sprawie, a tak naprawdę słyszę, że to ona tam szaleje i nie może się uspokoić.
Niby ona to wrzuca jako dowód w sprawie, a tak naprawdę słyszę, że to ona tam szaleje i nie może się uspokoić.
-
frontkick
tak o tym samym gościu mówimy ale nie bede sie tu pucował bo to nie sa kwestie ktore mozna na forum publicznym poruszac, użytkownik LuckyLuke potwierdzi