No tak, ale o to mi chodzi, że ta stylistyka nowoczesna jest zupełnie niedostępna dla Mesa bo on się inaczej wychował.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Pokusiłbym się o stwierdzenie, że połowa rapowych bangerów pochodzi od raperów z ujemnym skillem i można sobie umieć rapować, przyspieszać, zmieniać flow i śpiewać, a i tak wyjdzie singiel w stylu Hot Nigga i zrobi dziesięć razy tyle wyświetleń co Ty, także tyle ten skillset warty
Ten fragment racja
Gust można mieć albo nie mieć, ale jak się trafia gustem w ucho?
Mietek pierdolisz glupoty jak ten od komentarzy i wyswietlen. Kogo obchodzi czy dany raper trafia w gust jakichs gluchych ulomow? Serio patrzysz na to kto jest bardziej popularny czy kupujesz plyte rapera bo podoba ci sie jego rap?
Tede przejebal ten beef bo nagral chujoze i jest wiesniakiem rapowym od lat. Mes jest jak zajebisty niszowy absurdalny film po ktorym wychodzisz z kina z usmiechnieta japa i na drugi dzien opowiadasz o nim znajomym a potem robisz sobie kolejny seans ze znajomymi rzucajac co chwile "o pa tera!", "cicho cicho zoba co teraz bedzie za scena!"
A tede to film na ktorym zasypiasz i cie wypierdala z kina ziomek od sprzatania popcornu, a na drugi dzien wchodzisz wkurwiony na filmweba, zakladasz konto "tede_to_pizda1234!" I piszesz "ale chujstwo jebane 1/10"
A z jose nie ma co dyskutowac. Ani plyt nie kupuje, slucha kotolgi i leosi z bambi i nie slyszy kiedy falszuje bas.
Tede przejebal ten beef bo nagral chujoze i jest wiesniakiem rapowym od lat. Mes jest jak zajebisty niszowy absurdalny film po ktorym wychodzisz z kina z usmiechnieta japa i na drugi dzien opowiadasz o nim znajomym a potem robisz sobie kolejny seans ze znajomymi rzucajac co chwile "o pa tera!", "cicho cicho zoba co teraz bedzie za scena!"
A tede to film na ktorym zasypiasz i cie wypierdala z kina ziomek od sprzatania popcornu, a na drugi dzien wchodzisz wkurwiony na filmweba, zakladasz konto "tede_to_pizda1234!" I piszesz "ale chujstwo jebane 1/10"
A z jose nie ma co dyskutowac. Ani plyt nie kupuje, slucha kotolgi i leosi z bambi i nie slyszy kiedy falszuje bas.
No gust do gustu możesz porównywać i sobie można mówić ja mam gust lepszy niż twój czy cokolwiek i ciężko to na koniec zweryfikować. Mi chodziło o to, że Mes ma gust niekoniecznie zły, nawet nie wartościuję czy zły czy dobry, ale mało współgrający z gustem współczesnych słuchaczy i łatwiej by mu było jakby się urodził później, bo współczesna czołówka mu nie odjeżdża skillem tylko tym, że łatwiej im zrelować z młodymi.
I ja np. jako słuchacz Mesa mam duży szacunek do jego skillsetu, ale też faktem jest, że większość kawałków robi w taki sposób, że już na poziomie założeń ma to mi małe szanse się spodobać.
Ja nie ubolewam, że Mes nie potrafi trafić w gust ułomów, tylko mi troche szkoda, że Mes nie trafia bardziej w mój gust.
I ja np. jako słuchacz Mesa mam duży szacunek do jego skillsetu, ale też faktem jest, że większość kawałków robi w taki sposób, że już na poziomie założeń ma to mi małe szanse się spodobać.
Ja nie ubolewam, że Mes nie potrafi trafić w gust ułomów, tylko mi troche szkoda, że Mes nie trafia bardziej w mój gust.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2026, 22:21 przez Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
No ale nie o to chodzi w sztuce zeby zapierdalac za trendami i poziomem decybeli ktore jest w stanie odnotowac aparatem sluchowym jeden sebek z drugim.
Dla mnie pod kątem gustu najbliżej trafiającym w to co ja lubię Polskim raperem jest Pikers. I nie oczekuję od Mesa, żeby robił jakieś Skolimowe kawałki dla normików, tylko po prostu to co robi czasem mi mocno siedzi, ale przeważnie w ogóle nie trafia.
No i elegancko ze nie tede
Do mnie tez nie wszystko od Mesa trafia. Ale od tedego procz pierwszego wfd, troche sportu i spalonej wersji hhh prawie nic. (Nie licze genialnych niektorych goscinek i trackow na producenckich) Wiesniak i festyniarz jak chuj.
Do mnie tez nie wszystko od Mesa trafia. Ale od tedego procz pierwszego wfd, troche sportu i spalonej wersji hhh prawie nic. (Nie licze genialnych niektorych goscinek i trackow na producenckich) Wiesniak i festyniarz jak chuj.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2026, 22:24 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
No i ten jeden kawałek by wystarczył na mesa...a tu cała płyta jechania po nim,do tego domena,live'y i olis...tego nie dało się lepiej rozegrać. 
- Haczapurjan
Tego Typu Mess do dziś zapętlany.
Piotrku, nie wiem co się dzieje tam w środku
Twoje ego to kurwa twój nowotwór
Piotrku, nie wiem co się dzieje tam w środku
Twoje ego to kurwa twój nowotwór
...powiedzial ktos a potem przypomnial sobie ze istnieje diss "samica psa" ktory rozjechal tedego jak autobus zdechłą wiewiórę leżącą na drodze
suka mówi Mes, to suka wtedy kłaaaaamieeee
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
kocha tylko zysk
Spoiler
TA SUKA TO TEDE
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Przypominam, że cała Polska wie, że Tede ma flaka
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
I że Mesowi nie leci woda z fiuta
-
Bizon Twoja Strata
Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:35 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
nazywanie czegokolwiek co robi mes jako sztuka to jest kolejna warstwa odklejenia hahahahaha to zwykły, raper, który przez chwilę miał paru słuchaczy a potem go wyrzucili na śmietnik popularności gdzie leży obok vnm, małpy i innych podobnych randomów
Jak to drugie to mogę czuc się bezpieczny, mam domofon.VerminatorX pisze: ↑03 sty 2026, 20:22Ale rapem czy dosłownie wjedzie na chaty nam najebać? Bo to drugie wydaje się bardziej prawodpodobne w tych czasach.
- oKulTywowany
Mes zapomniał że to ma być diss ja Tdfa i napisał numer o psie tak
This page is no longer available.