ŚLIZGERY 2025 (plhh) - DYSKUSJA & WYNIKI
Re: ŚLIZGERY 2025 (plhh) - DYSKUSJA
Mes rozjebal ten rok w kazdym.aspekcie. powiniwn dostac z 8 Grammy minimum. No i najwiekszy comeback to pewnie Zkibwoy ktory nic nie wydal ale ladnie zapowiedzial material. Najwieksza zenada to tede z disco polowcem i mandaryna. Najgorszy antyrap to cwelice - lełosia, fagata i ta pizda ułomna co na ptaku leciała.
- marmolad_k2
Pezet nie dał epki z Ajronem na streamingi i nie zgarnie najważniejszej nagrody w branży, bo nikt tego nie słuchał. Z drugiej strony to chyba dobra kara za tak potężne zcwelenie się.
- scam_sakawa
Jakby ktoś miał tą EPkę Pezeta i chciał o niej porozmawiać na priv to zapraszam do rozmowy na priv.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- ConeyIsland
- scam_sakawa
Przesłuchałem 3 razy tego Pezeta na EPce z Ajronem i szczerze - dla mnie to niewiele się różni od Muzyki emocjonalnej z 2009 roku.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
płytę Krenza "Polski Sklep" klasyfikujemy jako pl hh?
- marmolad_k2
Bardzo zróżnicowane głosy w tym roku.
Głosowanie do końca stycznia, jo?
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
yup, raczej nie ma sensu przedłużać
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Git, chciałem się upewnić ile mam czasu na ponadrabianie mniej znanych albumów, niby mógłbym wypełnić głos już teraz na podstawie tego co sprawdzałem w ciągu roku, ale a nuż widelec coś mnie jeszcze pozytywnie zaskoczy.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- francocarlos
czy kategoria raper roku jest z zalozenia przeznaczona osobowosciom, ktore zapisaly sie w historii plhh dodatnio?
mam nieodparta chec przyznania pierwszego miejsca w tej kategorii messowi (i zrobie to!)
ciezko powiedziec, zebyby wyroznil sie dodatnio, to jednak jakby nie patrzec, to o nim mowilo sie najwiecej, wzbudzal najwiecej emocji i na jego ruchy czekalismy najbardziej
mam nieodparta chec przyznania pierwszego miejsca w tej kategorii messowi (i zrobie to!)
ciezko powiedziec, zebyby wyroznil sie dodatnio, to jednak jakby nie patrzec, to o nim mowilo sie najwiecej, wzbudzal najwiecej emocji i na jego ruchy czekalismy najbardziej
- scam_sakawa
Raper roku może być spokojnie raperem roku ze względu na negatywne ruchy.
- marmolad_k2
Ta kategoria nie nazywa się Najlepszy Raper Roku, tylko Raper Roku, tak jak jest np. Człowiek Roku, a nie Najlepszy Człowiek Roku.
Oczywiście że tak jak piszą chłopacy i taki Mes kwalifikuje się na luzaku
Ale ciezko wypelnic plejke slizgawkowa w tym roku, musialem sporo zajebistych numerow wywalic bo za malo pol do wypelnienia ehhh
Dodano po 4 minutach 3 sekundach:
zastanawialem sie czy tez nie dodac kretacza jako 1 numer w plejliscie (bo chyba tak to bylo zamierzone) ale wrzucilem noradrenaline za to tak to jest i to i to gdzies tam w glosowaniu
Dodano po 4 minutach 3 sekundach:
zastanawialem sie czy tez nie dodac kretacza jako 1 numer w plejliscie (bo chyba tak to bylo zamierzone) ale wrzucilem noradrenaline za to tak to jest i to i to gdzies tam w glosowaniu
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
@saturn @Jose @oldschool
Składak odrzutów zatytułowany przez samego autora mixtapem i trwający mniej niż 20 minut przejdzie w albumach roku, czy nie? Pamiętam że na starym forum bywały dymy o czas trwania.
Dodano po 17 sekundach:
Sorry jak było już podobne pytanie
Składak odrzutów zatytułowany przez samego autora mixtapem i trwający mniej niż 20 minut przejdzie w albumach roku, czy nie? Pamiętam że na starym forum bywały dymy o czas trwania.
Dodano po 17 sekundach:
Sorry jak było już podobne pytanie
normalnie możesz wrzucić AS1 SKUMAJ MIXTAPE ODRZUTY
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
#stopNFZ
@tybdo_yntogliw masz chyba zablokowane pw, więc odpowiem tutaj
ogólnie rzecz biorąc, fajnie gdyby post z głosowaniem zawierał po prostu wypełniony szablon
jakieś poboczne notatki, argumenty dlaczego taki wybór, itd. najlepiej wpisywać do tego tematu

ogólnie rzecz biorąc, fajnie gdyby post z głosowaniem zawierał po prostu wypełniony szablon
jakieś poboczne notatki, argumenty dlaczego taki wybór, itd. najlepiej wpisywać do tego tematu
kurwa, to nie ta płyta
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
#stopNFZ