Gruby Mielzky & The Returners - Zaraz wracam EP (5 pkt) Taco Hemingway - Latarnie wszędzie dawno zgasły (4 pkt) Na pół etatu - Materiał krótkometrażowy (3 pkt) BonSoul - Do picia i mordobicia (2 pkt) Włodi & Ero - Reszty nie trzeba (1 pkt)
2025 ŚLIZGAWKA PLHH PLAYLIST
Gruby Mielzky & The Returners - Statyw BonSoul - Jutro będziemy się z tego śmiać Śliwka Tuitam - Purpurowe niebo (feat. Matis) Dwa Sławy - Kołobrzeg '99 Małpa - Suma wszystkich strachów Włodi & Ero - Czarne chmury Sentino - Casablanca Taco Hemingway - Tramwaje PRO8L3M - Kolejka trwa Gruby Mielzky & The Returners - Może mogłem
Ostatnio zmieniony 19 sty 2026, 21:07 przez zbiegiokolicznosci, łącznie zmieniany 3 razy.
Ten Typ Mes - Bukowski (5 pkt) Żyto - Nowy dobry co nie spina (4 pkt) TEDE - EP.ITAFIUM (3 pkt) KUQE 2115 - Nareszcie w domu (2 pkt) Taco Hemingway - LATARNIE WSZĘDZIE DAWNO ZGASŁY (1 pkt)
ŻYTO - PASZTET ZAJĘCZY Bajorson - Bailando (Lose Control Remix) kuqe 2115 - wschodni blok (ft. White 2115) kuqe 2115 - joint i sport Quebonafide - NORADRENALINA (feat. Sobel) kuqe 2115 - lwia część (ft. Ewelina Lisowska) Ten Typ Mes - DAJ KOBIETĘ ŻYTO - DZIEDZINA Ten Typ Mes - APTEKA ft. WINI Quebonafide - CHEMICZNY BALANS
DISS ROKU
Ten Typ Mes - Suka Wini - PRZYTUL JACKA Ten Typ Mes - SAMICA PSA (tede diss 2) TEDE - 64 LAJNY Young Leosia - Ej Agatka
WYDARZENIE ROKU
Beef Ten Typ Mes vs Tede
Ostatnio zmieniony 31 sty 2026, 21:13 przez scam_sakawa, łącznie zmieniany 7 razy.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Gruby Mielzky - Zaraz Wracam (5 pkt) BonSoul - Do Picia i Mordobicia (4 pkt) Gruby Mielzky - To się więcej nie powtórzy (3 pkt) Bonson - Ciąg Dalszy Nastąpił (2 pkt) Zerologo - JEDEN KROK OD UPADKU (1 pkt)
Młody Zgred, Pikers - ANGST Shellerini - Rajzerfiber Quebonafide, Bambi - Vis-A-Vis PRO8L3M, Nosowska - Hiena Bonson - Czarny Kaptur Bonsoul - Jeszcze będziemy się z tego śmiać Kotolga - Jara mnie to Kotolga - Finlandia Bambi, Bardal - RUW BAMBICZE PRO8L3M - Polsilver
Ziomcy - Skarb Państwa (5 pkt) Biak - Chwasty (4 pkt) bartek koko, Amatowsky - FUCHA (3 pkt) Ryfa Ri, Mada, Qzyn - pidżyn (2 pkt) Konrad Brzos - Acta Est (1 pkt)
Ziomcy - Idiota Pikers - BEZ TEGO NIE MIELIBYŚMY NIC Kobik - PLAMY OD FARB Biak - Kilku Pikers - bawić Pikers - wejściuwa Ryfa Ri, Mada, Qzyn - Hood Mornin' vkie - JUŻ PÓŹNO ALE PIENIĄDZ NIE ŚPI eemzet, Cichoń, Saalfrat Alarhaji - DUŻA SZKLANKA wane - TERAZ WIEM FREESTYLE
Lemik Golemik - czyste południe (5 pkt) Kościey/Jig Magger - So True (4 pkt) Sentino - La Cultura Vol. 1 (3 pkt) Żyto - Nowy dobry co nie spina (2 pkt) Andrzej Szewczyk - Piosenki hip-hopowe LP (1 pkt)
Młody Zgred/Pikers - Angst Młody Zgred- Almanac Lemik - bialas nie bd tanczyc Lemik - sto stopni Lemik - dla mn fryta Lemik - losy dawno podzielone Kosciey - kolonia Kosciey - mowie powaznie Pikers - As Pikers - bawić
Ten Typ Mes - Bukowski (5 pkt) Karuzelkaaa - 3l3m3nt (4 pkt) Włodi & Ero - Reszty Nie Trzeba (3 pkt) Sentino x Koneser - La Cultura Vol. 1 (2 pkt) Żabson - Hollywood Smile (1 pkt)
Kotolga - Jara Mnie To Kotolga - Finlandia Kotolga - Mewa Karuzelkaaa - Moje Wszystko Karuzelkaaa - nauka ma niezłe nogi ale dziś nie chodzi w las Ten Typ Mes - God Bless Ten Typ Mes - Filmowcy saalfrat alarhaji & duzy c - angelina jolie Żabson - Fakty TWR - W Synagodze
RAPER/RAPERKA ROKU
Kotolga (3 pkt) TWR (2 pkt) Karuzelkaaa (1 pkt)
PRODUCENT ROKU
Haranczykov (3 pkt) Ten Typ Mes (2 pkt) Karuzelkaaa (1 pkt)
DISS ROKU
Tau - Wesołych Świąt Taco Hemingway Bedoes - Helikopter w Ogniu Ten Typ Mes - Suka Ten Typ Mes - Samica Psa Kotolga - Co się dzieje? Fagata, Leosia powiecie mi?
WYDARZENIE ROKU
Rozpoczęcie kariery Kotolgi
BIT ROKU
Kotolga - Finlandia Kotolga - Mewa Kotolga - Jara mnie to VP4L - młody dymas x Haranczykov x ogniemy x Kotolga x młodyzane x xrzel Drabusheyka- Sylwester
Haczapurjan pisze: ↑07 kwie 2026, 17:31
Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Żabson - HOLLYWOOD SMILE (5 pkt) Kuban - FUGAZI (4 pkt) kuqe 2115 - nareszcie w domu (3 pkt) god.wifi - FREE WIFI (2 pkt) bambi - TRAP OR DIE (1 pkt)
Oki - BRAND NEW SQ8 Otsochodzi - NAWETT JAK bambi - TRAP OR DIE kotolga - JARA MNIE TO kuqe 2115 - jedyne co chce dziś robić freestyle (feat. White 2115, FLEXXY2115 & Blacha 2115) Żabson - I00 (feat. Homixide Gang) Gedz - FAMILY GUY Kronkel Dom - CHAMPIONS LEAGUE Malik Montana - Belly Dance Żabson - FUTURE TRUNKS
RAPER/RAPERKA ROKU
Żabson (3 pkt) kotolga (2 pkt) god.wifi (1 pkt)
DISS ROKU
Zdechły Osa - P!E*DOLISZ JAK POTŁUCZONY (MŁODY DZBAN DISS) Fagata - Diss na różową kotolga - Co się dzieje? Fagata, Leosia powiecie mi? Bedoes 2115 - Helikopter w ogniu Eripe - CO CIĘ BOLI (DISS)
WYDARZENIE ROKU
Beef Eripe vs Bedoes Dołączenie kotolgi do Beefu Fagata vs Young Leosia Rozpoczęcie kariery Kotolgi Współpraca Wiza Khalify i Żabsona
BIT ROKU
Żabson - KLASYK (feat. Wiz Khalifa)(prod. by SHDØW, Hubi & Mattz Fresh) Bedoes 2115 - Helikopter w ogniu (prod. by Kubi Producent & HardKnock) Malik Montana - Belly Dance (prod. by Cuzco, DLS, DeeVoe & Venom Valentino) Żabson - LOLA (prod. by Mercury, Franklin, Hubi & SHDØW) Żabson - FUTURE TRUNKS (prod. by Hubi)
Lemik Golemik - Czyste Południe (5 pkt) Sentino - Aporofobia II (4 pkt) Sentino - La Cultura Vol. 1 (3 pkt) Frosti x ERNE100 - Ewa Farna EP (2 pkt) 9P - II (1 pkt)
Lemik Golemik - Moja dupa leczy sie na dupe Lemik Golemik - Ja nie kocham dziwek Lemik Golemik - Wszystkie moje dupy mnie kochają Lemik Golemik - Warto Lemik Golemik - -_- Sentino - Bando Fagata - WOW Fagata x Natalisa - FIU FIU Pikers - Bez tego nie mielibyśmy nic Frosti x ERNE100 - Najlepszy dzień
Bonson - Ciąg dalszy nastąpił EP (5 pkt) Bonsoul - Do picia i do mordobicia (4 pkt) Gruby Mielzky - Zaraz Wracam EP (3 pkt) Małpa - Święte Słowa (2 pkt) Dwa Sławy - Już Było Dobrze EP (1 pkt)
Bonson - Prawdopodobnie Bonson - Sztuka latania (prod. Cyga) BonSoul (Bonson x Soulpete) - Do picia i mordobicia ft. DJ Te Gruby Mielzky - Baśka Małpa - Święte słowa Dwa Sławy feat. Rów Babicze - Gigachat DIZKRET - OSINT (PROD. SOULPETE) Diset feat. NOSTALG1A - Dachy Na Pół Etatu - Zwariuję Gruby Mielzky - Statyw
RAPER/RAPERKA ROKU
Bonson (3 pkt) Bardal (2 pkt) Rado Radosny (1 pkt)
PRODUCENT ROKU
The Returners (3 pkt) Cyga (2 pkt) Soulpete (1 pkt)
DISS ROKU
Tau - Wesołych Świąt Taco Hemingway ERIPE - CO CIĘ BOLI młodszy brat - 2:0 (Fagata & Young Leosia Diss) WINI - PRZYTUL JACKA (prod. DJ Pete) ERIPE - HIT ME BEDI ONE MORE TIME
WYDARZENIE ROKU
Beef Ten Typ Mes vs Tede
BIT ROKU
2. BonSoul (Bonson x Soulpete) - Do picia i mordobicia ft. DJ Te Bonson - Dziarki (prod. Cyga) Słoń x The Returners - SOCCER KICK Gruby Mielzky - Statyw O.S.T.R. - clock drift
Żyto - Nowy dobry co nie spina (5 pkt) Zero89 x sajk - +ULTRA (4 pkt) AKYSZ - iCE FAVELA PRiNCE #H00DPUNX (3 pkt) Karuzelkaaa - 3L3M3NT (2 pkt) Lemik Golemik - czyste południe (1 pkt)
AYE! Entertainment - Saptory Sfera - block22 AKYSZ - goddamn Zero89- Osiedle wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł
RAPER/RAPERKA ROKU
ŻYTO (3 pkt) AKYSZ (2 pkt) Karuzelkaaa (1 pkt)
PRODUCENT ROKU
Pikers (3 pkt) $andro (2 pkt) Krenz (1 pkt)
DISS ROKU
wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł
WYDARZENIE ROKU
Rozpoczęcie kariery Kotolgi
BIT ROKU
wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł
Ostatnio zmieniony 11 sty 2026, 19:57 przez Pvsio, łącznie zmieniany 1 raz.
lygrys pisze: ↑27 lis 2023, 12:52
Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Ten Typ Mes - Bukowski (5 pkt) BonSoul - Do picia i do mordobicia (4 pkt) Biak/Qzyn - Chwasty (3 pkt) Żyto - Nowy dobry co nie spina (2 pkt) Konrad Brzos - Acta Est (1 pkt)
wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł
RAPER/RAPERKA ROKU
TOURNAMENT WINNER TEN TYP MES (3 pkt) raper (2 pkt) raper (1 pkt)
DISS ROKU
Ten Typ Mes - Suka wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł
WYDARZENIE ROKU
Kompromitacja BSK we Wrocławiu
BIT ROKU
wykonawca - tytuł Ten Typ Mes - Lokale wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł wykonawca - tytuł
Karuzelkaaa - 3l3m3nt (5 pkt) Krenz - Polski Sklep (4 pkt) Ten Typ Mes - Bukowski (3 pkt) Żyto - Nowy dobry co nie spina (2 pkt) Bryndal - Auto-dojazd (1 pkt)
Cichoń - Hantel Karuzelkaaa - JAN VENNEGOOR OF HESSELINK Baby Meelo - Oklaski Krenz - Ręcznik O.S.T.R. - Sam Cichoń & gdok - NIE MA FUNKCJI Karuzelkaaa - WOLNIEJ NIŻ JA Ziomcy - Idiota Karuzelkaaa - ”altruistaaaaaaaaa” Krenz - Ptaki