Narty/snowboard
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Narty/snowboard
nidecker supermatic z samowiazacych maja super opinie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
-
JastrzabHBO
@eddy_wata jak było w tonale, możesz to do czegoś porównać?
W val di sole (madonna/pinzolo) o wiele lepiej, jak cos potrafisz jezdzic to tonale odradzam, raczej dla poczatkujacych. No i tlumy tam byly w tym roku ze wzgledu na to, ze nie ma duzo wloskich osrodkow 3000+ gdzie jest zawsze warun, a pogoda ciepła. Kolejki po prostu jak w białce xD
-
JastrzabHBO
@eddy_wata początek sezonu zawsze jest niepewny ja od siebie mogę polecić 3 dolny we Francji albo Espace Killy, piękne miejsce. Gdzieś w tym roku się wybierasz?
W lutym napewno, w listopadzie chcialem na skipass free do wloch ale nie bede mial raczej czasu, wiec 1 raz mi zostanie w tym roku + weekendy na kurza gore nieopodal brodnicy 
Warto wyskoczyć z Madonny na jeden dzień żeby Passo Tonale zaliczyć? 500 wyżej niż Passo Groste więc kusieddy_wata pisze: ↑30 sie 2024, 12:52 W val di sole (madonna/pinzolo) o wiele lepiej, jak cos potrafisz jezdzic to tonale odradzam, raczej dla poczatkujacych. No i tlumy tam byly w tym roku ze wzgledu na to, ze nie ma duzo wloskich osrodkow 3000+ gdzie jest zawsze warun, a pogoda ciepła. Kolejki po prostu jak w białce xD
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo
z paradiso zjechac raz w zyciu warto
wlasnie na max 1 dzien. I jak dobrze jezdzisz to od razu najciezsze trasy, bo cala reszta tras jest slaba
Co tu tak cicho ślizgawersi? Nie jeździcie na snowboardzie/nartach? Jakie spoty robicie w tym roku?
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy
Na Chopoku bylem 3 dni temu, jednodniowy wyjazd z ekipka - warunki ok, chociaz o 15 juz trzeba bylo na kamienie uwazac. Polska pass w tym roku. W lutym Nassfeld i chyba tyle w tym sezonie.
czy to jest hiphopowa rozrywka? myślicie, że wojtek sokół kiedykolwiek jeździł na nartach? nie, on robił ruchy i to inni zapierdalali po narty dla niego
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Wyjazd zorganizowany? Szukam fajnego wyjazdu, który ktoś zorganizuje za mnieW lutym Nassfeld i chyba tyle w tym sezonie.
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy
- scam_sakawa
to jest bananowa rozrywka dla fajnopolaków, normalny skromny Polak z Polski powiatowej w latach 90. mógł se pomarzyć kurwa o jeżdżeniu na stoku
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Miała być deska z panną i ziomkiem od niedzieli właśnie na chopoku ale się wyjebal wyjazd i trochę mi smutno :/
Rok temu bylim na tydzień w Słowenii i też była petardka, jebac polskie stoki i warunki
Rok temu bylim na tydzień w Słowenii i też była petardka, jebac polskie stoki i warunki
Szukam polecajek.
Dotychczas śmigałem zawszę w alpy ze studenckimi biurami podróży, ale że już nie jestem studentem i że 30 godzinna podróż autokarem już mnie nie jara to w tym roku mam zamiar ogarnąć coś własnym sumptem.
2 osoby, luty/marzec. Włochy, Francja, Austria, Szwajcaria - macie jakieś miejscówki do polecenia, macie jakieś tipy jak szukać okazji ze skifree
?
Dotychczas śmigałem zawszę w alpy ze studenckimi biurami podróży, ale że już nie jestem studentem i że 30 godzinna podróż autokarem już mnie nie jara to w tym roku mam zamiar ogarnąć coś własnym sumptem.
2 osoby, luty/marzec. Włochy, Francja, Austria, Szwajcaria - macie jakieś miejscówki do polecenia, macie jakieś tipy jak szukać okazji ze skifree
?
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
za wysoki sezon na ski free. Ogólnie luty marzec to wszędzie tlumy zwłaszcza, ze globalne ocieplenie istnieje i wszyscy wybierają wyższe ośrodki, zwłaszcza w marcu absolutnie nie będzie pewności z warunkami. No ale tego się nie przeskoczy więc ja też polecam wyższe ośrodki 2000+
- zemsta1camzata
zillertal 3000 (w lutym jeszcze spoko cały obszar, w marcu pewnie komfortowe warunki będą tylko na lodowcu)
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Nie, sami sie bawimy w planowanie i przejazd