Narty/snowboard

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
eddy_wata

Re: Narty/snowboard

Post autor: eddy_wata »

nidecker supermatic z samowiazacych maja super opinie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
JastrzabHBO

Post autor: JastrzabHBO »

@eddy_wata jak było w tonale, możesz to do czegoś porównać?
Awatar użytkownika
eddy_wata

W val di sole (madonna/pinzolo) o wiele lepiej, jak cos potrafisz jezdzic to tonale odradzam, raczej dla poczatkujacych. No i tlumy tam byly w tym roku ze wzgledu na to, ze nie ma duzo wloskich osrodkow 3000+ gdzie jest zawsze warun, a pogoda ciepła. Kolejki po prostu jak w białce xD
JastrzabHBO

Post autor: JastrzabHBO »

@eddy_wata początek sezonu zawsze jest niepewny ja od siebie mogę polecić 3 dolny we Francji albo Espace Killy, piękne miejsce. Gdzieś w tym roku się wybierasz?
Awatar użytkownika
eddy_wata

W lutym napewno, w listopadzie chcialem na skipass free do wloch ale nie bede mial raczej czasu, wiec 1 raz mi zostanie w tym roku + weekendy na kurza gore nieopodal brodnicy :)
Awatar użytkownika
koxefer

Post autor: koxefer »

eddy_wata pisze: 30 sie 2024, 12:52 W val di sole (madonna/pinzolo) o wiele lepiej, jak cos potrafisz jezdzic to tonale odradzam, raczej dla poczatkujacych. No i tlumy tam byly w tym roku ze wzgledu na to, ze nie ma duzo wloskich osrodkow 3000+ gdzie jest zawsze warun, a pogoda ciepła. Kolejki po prostu jak w białce xD
Warto wyskoczyć z Madonny na jeden dzień żeby Passo Tonale zaliczyć? 500 wyżej niż Passo Groste więc kusi
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
Awatar użytkownika
eddy_wata

z paradiso zjechac raz w zyciu warto :) wlasnie na max 1 dzien. I jak dobrze jezdzisz to od razu najciezsze trasy, bo cala reszta tras jest slaba
Awatar użytkownika
Klaic

Post autor: Klaic »

Co tu tak cicho ślizgawersi? Nie jeździcie na snowboardzie/nartach? Jakie spoty robicie w tym roku?
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.

R.I.P mordy
Awatar użytkownika
aplew

Post autor: aplew »

Na Chopoku bylem 3 dni temu, jednodniowy wyjazd z ekipka - warunki ok, chociaz o 15 juz trzeba bylo na kamienie uwazac. Polska pass w tym roku. W lutym Nassfeld i chyba tyle w tym sezonie.
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

czy to jest hiphopowa rozrywka? myślicie, że wojtek sokół kiedykolwiek jeździł na nartach? nie, on robił ruchy i to inni zapierdalali po narty dla niego
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
Klaic

Post autor: Klaic »

W lutym Nassfeld i chyba tyle w tym sezonie.
Wyjazd zorganizowany? Szukam fajnego wyjazdu, który ktoś zorganizuje za mnie :D
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.

R.I.P mordy
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

sztyc pisze: 29 gru 2025, 15:06 czy to jest hiphopowa rozrywka?
to jest bananowa rozrywka dla fajnopolaków, normalny skromny Polak z Polski powiatowej w latach 90. mógł se pomarzyć kurwa o jeżdżeniu na stoku
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

czyli akurat skrojona pod Sokoła
Awatar użytkownika
KamilNO

Post autor: KamilNO »

Miała być deska z panną i ziomkiem od niedzieli właśnie na chopoku ale się wyjebal wyjazd i trochę mi smutno :/
Rok temu bylim na tydzień w Słowenii i też była petardka, jebac polskie stoki i warunki
Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master »

Szukam polecajek.

Dotychczas śmigałem zawszę w alpy ze studenckimi biurami podróży, ale że już nie jestem studentem i że 30 godzinna podróż autokarem już mnie nie jara to w tym roku mam zamiar ogarnąć coś własnym sumptem.

2 osoby, luty/marzec. Włochy, Francja, Austria, Szwajcaria - macie jakieś miejscówki do polecenia, macie jakieś tipy jak szukać okazji ze skifree
?
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
Awatar użytkownika
eddy_wata

za wysoki sezon na ski free. Ogólnie luty marzec to wszędzie tlumy zwłaszcza, ze globalne ocieplenie istnieje i wszyscy wybierają wyższe ośrodki, zwłaszcza w marcu absolutnie nie będzie pewności z warunkami. No ale tego się nie przeskoczy więc ja też polecam wyższe ośrodki 2000+
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

zillertal 3000 (w lutym jeszcze spoko cały obszar, w marcu pewnie komfortowe warunki będą tylko na lodowcu)
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
aplew

Post autor: aplew »

Klaic pisze: 29 gru 2025, 15:08 Wyjazd zorganizowany? Szukam fajnego wyjazdu, który ktoś zorganizuje za mnie
Nie, sami sie bawimy w planowanie i przejazd :( Chociaz patrzylismy na te organizowane (snowshow, snowtrex i cos tam jeszcze), ale nam odpowiadal jeden termin tylko, a na stronce to byly Wlochy - odpadaja przez olimpiade.
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
ODPOWIEDZ