Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

moxxi

Re: Kartky

Post autor: moxxi »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

weiss pisze: 16 lis 2019, 0:23 Wytłumaczy mi ktoś tą sytuacje z Żabsonem? To jest jakoś potwierdzone czy coś? Żabson i Kartky nie byli z podobnego środowiska, więc po co Żabson niby miał ruchać mu panne?
kartky coś takiego pierdolił, czy to prawda nie wiadomo, V pisze, że była z żabą na cześć tylko
Awatar użytkownika
recklezz

Post autor: recklezz »

Ale tym filipkom wszystkim glupio teraz pewnie nie wiedzieli co za kotara było a jakby ziomek kłamał przecież tyle go znają hehe a kartky przehandlowal, gdyby wiedział, że ma te nagrania to nie wyszłoby nic od niego. Cwaniak już w swoim oświadczeniu napisal, że chciał to wyciszyć bo wiedział co go czeka jakby cały gnój się wylał ale nie zdawał sobie sprawy ze ona może mieć coś na niego aż tak konkretnego(kontrolował jej ig), próbował jakoś do niej dotrzeć na emocjach zagrać sentymentach jak było kiedyś fajnie tylko żeby nie uruchomiła się maszyna. Nie poszło cicho, to wytoczył działa i poszedl all in co ma jakiś filmik pocięty dziwnie i w odpowiedzi dostal to czego się nie spodziewał, że taka zdygana zmanipulowana istotka nagra po kryjomu. A to, że sąsiedzi nie slyszeli to nie ma co się dziwić na nagraniu słychać jak wycisza ją tylko jak robi się za głośno i zaczyna szeptac te swoje pseudo mądrości świra. Jaka zmiana na jego filmiku co pokazał jak zgrywa ofiarę proszę nie kop mnie ala proszę przestań, a na tym nagraniu już widzimy prawdziwego kartkyego takiego męskiego co mówi swojej kobietce że usta zrobiła żeby lachy opierdalac każdemu we wroclawiu, wyjebie jej kopa w czoło i nos złamie w myślach(?!) On jej nie daje jednego zdania wymówić w pelni, tylko on ma mówić wszelka jakaś próba kończy się wyzwiskami zamknij pizde itp co za łajza i te teksty że mu wstyd jako facetowi za tamten film, musiał jej coś zrobić sprowokowac i ona już z bezsilności tego kopa wyjebała przecież widziała, że ją nagrywa. Na tym nagraniu słychać jak jej nie daje dwóch slow wypowiedzieć żeby nie było zamknij pizde i rzuca czym popadnie, a tu na filmiku zbiera kopy i normalnie prosi żeby nie kopała go bo to go boli?
A to z wypierdalaniem z mieszkania to nie jest takie łatwe bo cały czas go kochała chciała żeby się uspokoił i normalnie porozmawiali jakby poszła to chuj wie co by ten pojeb se wkręcił ze wyszła się ruchać znów z kims przecież po tych smsach widać że w chuj zaborczy był gdzie jesteś z kim się znów kurwisz albo daj numer do swojej mamy już do niej dzwonie spamowanie grożenie, może już parę razy wyszła podczas kłótni i ją miło przywital to wolała zostać zażegnać eskalację agresji w zarodku.
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Czyli czekamy na oświadczenie:
- QQ
- Emesa
- Przyła
- Filipka
- Stempla
- Hypemana Filipka? (Patokalipsa coś napisała, ale nie znałem nawet wcześniej człowieka)
- I tego śmiecia?

A i bym zapomniał! Co na to Żabson.
Ostatnio zmieniony 16 lis 2019, 0:49 przez VBSW, łącznie zmieniany 1 raz.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

recklezz pisze: 16 lis 2019, 0:35 przecież po tych smsach widać że w chuj zaborczy był gdzie jesteś z kim się znów kurwisz albo daj numer do swojej mamy już do niej dzwonie
Na jednej z jej dzisiejszych wypowiedzi (oczywiście nie wiadomo czy prawda, czy poleciała, no ale warto wspomnieć) jest informacja o tym, że wymagał od niej poruszania się z włączoną lokalizacją iphona żeby mieć pod ręką co i gdzie robi, także no
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
moxxi

Post autor: moxxi »

Spoiler
recklezz pisze: 16 lis 2019, 0:35 Ale tym filipkom wszystkim glupio teraz pewnie nie wiedzieli co za kotara było a jakby ziomek kłamał przecież tyle go znają hehe a kartky przehandlowal, gdyby wiedział, że ma te nagrania to nie wyszłoby nic od niego. Cwaniak już w swoim oświadczeniu napisal, że chciał to wyciszyć bo wiedział co go czeka jakby cały gnój się wylał ale nie zdawał sobie sprawy ze ona może mieć coś na niego aż tak konkretnego(kontrolował jej ig), próbował jakoś do niej dotrzeć na emocjach zagrać sentymentach jak było kiedyś fajnie tylko żeby nie uruchomiła się maszyna. Nie poszło cicho, to wytoczył działa i poszedl all in co ma jakiś filmik pocięty dziwnie i w odpowiedzi dostal to czego się nie spodziewał, że taka zdygana zmanipulowana istotka nagra po kryjomu. A to, że sąsiedzi nie slyszeli to nie ma co się dziwić na nagraniu słychać jak wycisza ją tylko jak robi się za głośno i zaczyna szeptac te swoje pseudo mądrości świra. Jaka zmiana na jego filmiku co pokazał jak zgrywa ofiarę proszę nie kop mnie ala proszę przestań, a na tym nagraniu już widzimy prawdziwego kartkyego takiego męskiego co mówi swojej kobietce że usta zrobiła żeby lachy opierdalac każdemu we wroclawiu, wyjebie jej kopa w czoło i nos złamie w myślach(?!) On jej nie daje jednego zdania wymówić w pelni, tylko on ma mówić wszelka jakaś próba kończy się wyzwiskami zamknij pizde itp co za łajza i te teksty że mu wstyd jako facetowi za tamten film, musiał jej coś zrobić sprowokowac i ona już z bezsilności tego kopa wyjebała przecież widziała, że ją nagrywa. Na tym nagraniu słychać jak jej nie daje dwóch slow wypowiedzieć żeby nie było zamknij pizde i rzuca czym popadnie, a tu na filmiku zbiera kopy i normalnie prosi żeby nie kopała go bo to go boli?
A to z wypierdalaniem z mieszkania to nie jest takie łatwe bo cały czas go kochała chciała żeby się uspokoił i normalnie porozmawiali jakby poszła to chuj wie co by ten pojeb se wkręcił ze wyszła się ruchać znów z kims przecież po tych smsach widać że w chuj zaborczy był gdzie jesteś z kim się znów kurwisz albo daj numer do swojej mamy już do niej dzwonie spamowanie grożenie, może już parę razy wyszła podczas kłótni i ją miło przywital to wolała zostać zażegnać eskalację agresji w zarodku.
Tak samo na tym nagraniu mamy V która zgrywa najlepszą dziewczyne na świecie, zupełnie jak Kartki na swoim filmiku jak dostał buta i pokazywał tą rane
Ale rzeczywiście punkt odbioru całości, zależy od tego kto wrzuca te materiały :lol: :rotfl:

Czekam na kolejne videosy audio cokolwiek od pana rapera przy których znowu się zacznie powracanie do tego, że no ale przecież on nie powiedział że on nie bił kurwa
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

KillerCroc pisze: 16 lis 2019, 0:19 No dobra, a zakładając że faktycznie ona nakręca tę aferę to rozumiem że jego zachowanie jest racjonalne, że te zarzuty które do tej pory zostały przeciw niemu postawione, że te słowa o lewych obdukcjach, napierdalania rzeczami po mieszkaniu, te teksty o jebaniu innych lasek, że te wszystkie wyzwiska i groźby należy zignorwować i go po plecach poklepać i powiedzieć jazda ze szmatą? Przypominam że cała ta nagonka zaczęła się od tego że on miał ją napierdalać (i swoje byłe w sumie też), w którym momencie jej prowokacja tej całej sytuacji daje usprawiedliwenie tego jak on się w stosunku do niej zachowuje?
w którym momencie mowa o lewych obdukcjach? w 3:33 mówi o Stemplowskim, który mu załatwiał jakieś ubezpieczenie, bo "wiedział, że jest (kartky) głupi i znów to zrobi", tylko że dalej coś mówi o firmie ubezpieczeniowej, więc o ile o to wam chodzi, to niekoniecznie tu szła jakaś lewizna.
warn1

Post autor: warn1 »

Najbardziej szkoda, że są laski które wspierają V, ale żadna nie chce się wychylić publicznie, że też takie sytuacje miały miejsca i nie ma na to dowodów. Wtedy byłoby pięknie.
oyche

Post autor: oyche »

[mention]koniec[/mention] nie ma nic nowego, dopiero przeczytałem historię z ig, kilka mocnych przestępstw oprócz przemocy domowej doszło do oskarżeń
[mention]KillerCroc[/mention] chuj z nim tak czy inaczej, ale przecież jest różnica w tym czy typ ją maltretował czy oboje są popierdoleni i wzajemnie się niszczą

ty no [mention]recklezz[/mention] ale zauważ że są dwa materiały i w każdym z nich jedno zachowuje się jak kompletnie odklejone od rzeczywistości, a drugie jest ofiarą. nie znamy ich historii choroby, nie wiemy co żrą, więc to wyjaśnienie, że on jej wyprał łeb znęcając się nad nią nie musi być prawdziwe. jego lista oskarżeń też jest mocna.
jak spojrzysz z perspektywy na to nagranie, to widzisz psychicznie wyzerowanego typa, ktory kilkanascie-kilkadziesiąt razy kazal jej wyjsc z mieszkania, a ona zostaje, mimo ze boi sie o swoje życie - ok, może dlatego że go kocha, ale może nie? nie wiemy tego, a widze że znowu ruszyliście hejjj husaria polacy

[mention]LWD[/mention] w nagraniu też nie kojarze, ale jest taki zarzut na ig wyżej
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Skoro to był wers na Kartkiego "Ta twoja obecna miłość, to jest moją przyszłą dziwką", to ja bym chciał wiedzieć ile jeszcze takich ukrytych linii poleciało w PL rapie, o których się nigdy nie dowiemy :bowdown:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
v909

Post autor: v909 »

strasznie ciężki materiał wleciał z wieczora - słychać że stosuje na niej poważne pranie beretu, i o ile wcześniej uważałem że są w tym mniej więcej po połowie, to teraz jestem w stanie przyznać lasce rację w kwestii tego, że to od niego nauczyła sie tej patologii
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

VBSW pisze: 16 lis 2019, 0:38 A i bym zapomniał! Co na to Żabson.
Za dużo do stracenia, żeby zaczął szczekać.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Awatar użytkownika
Jolo

Post autor: Jolo »

Trzeba przyznać że to chyba najbardziej "skandaliczny" rok w Polskim rapie xD

Nie wnikam, czy on ją bił czy ona go, ale to co on gada to jest to prostu jakaś beka chyba albo był mocno wyćpany, to brzmi wręcz jak jakiś spektakl haha on jest chyba po prostu chory na łeb
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

czy w dniu dzisiejszym odbył się zapowiadany koncert rapera k w łodzi?
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

ci co jeszcze tutaj debatuja a co gdyby to baba bila a moze manipulacja zmontowane medrcy syjonu to kontroluja itp to przydalaby wam sie jakas wycieczka aka wypierdalac bo macie we lbach najebane, ten co pisze ze laska prowokuje i to w sumie jej wina totez kurwa lebski gosc nie wiem matuli albo bliskim sie pochwal czyja strone bierzesz
kartky kurwo jebana dobrze ze cie nigdy nie sluchalem hatfu na ciebie i twoich fanow
e : o no i teraz czytam jakies rewelacje ze skoro jej kazal wyjsc to czemu nie wyszla xd post recklezza w punkt jest jeszcze czekamy na wiadomo kogo
Ostatnio zmieniony 16 lis 2019, 1:20 przez Jaayu, łącznie zmieniany 2 razy.
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

Krynew pisze: 15 lis 2019, 23:50 Typo od początku jak to wypłynęło ani razu nie zdementował głównego zarzutu czyli stosowania przemocy fizycznej, a styl jego komentarzy brzmiał tak jakby wiedział, że coś jeszcze może wypłynąć, więc nawoływał i wręcz marzył o tym, by ta sprawa jak najszybciej przycichła.
Tak było.
Krynew pisze:(...) Tymczasem Filipek wrzucił na instastory link do jakiejś zrzutki na chore dziecko. Trzeba trochę ocieplić swój wizerunek chwilę po tym jak się rękoma i nogami broniło socjopatę. Jebać.
Tam przedszkolanek dobrze wyżej pisze, że "kariery" kilku lamusów nagrywających dla followów i groupistek, a nie potrafiących nawet po prostu porządnie zarapować moglyby sie przy okazji tej skonczyc
Awatar użytkownika

Post autor: #23 »

a może kartky to reptylianin i panna chce go wydać :dunno:
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: 05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
laurapalmer

Post autor: laurapalmer »

mimo wszystko od początku byłam ze wersją Victorii, znam tych jego sąsiadów osobiście i laska która tak go broniła jest w sumie odklejona, typ wydaje się być w porządku. nie wiem, jak po czymś takim można dalej być za tym psycholem, przecież słychać na tych nagraniach u niego jakąś pojebaną psychozę w głosie, no kurwa.
Awatar użytkownika
recklezz

Post autor: recklezz »

[mention]oyche[/mention] dla mnie na obydwu kartky odklejony bo kurwa takie kopy nie mogą boleć i tez ma ten look alkoholika jebany jak kamera poszła na niego, po tym co dziś wyszło, byłbym w stanie uwierzyc że w swojej psychozie kartky mógłby zajebac se sam tym nozem, on jest dlugofunkcjonujacym alkoholikiem i z tym nie ma co handlować, mi się to po prostu w całość ułożyło, ona na wszelkie manipulacje no za głupia po prostu by byla. Nawet na nagraniu słychać taka prymitywna próbę żeby go złapać na tym że ją uderzył pytając go czy ja uderzył mogła go inaczej podejść, to taka typowa modeleczka hihi hehe raper się mną zainteresował jestem w siódmym niebie instagram płonie. Widać że kartky jest mocno osobowością dominującą, on rządzi musi ona robić to co on każe, masz wyjść wychodzisz masz odbierać odbierasz malolatko, on chciał ja zmusić żeby przyznała że się tam ruchała z kimś, "jak nie zgadzasz się z moją opinią że ciagnelas lachy to masz 10 sekund żeby wypierdalać" czyli co jakby się zgodziła z jego opinią że jebala się z kimś tam to by mogła zostac. On zawsze rację musi miec, znam takich typowi alkoholicy na pewnym etapie, zgnoic kogoś do zera, taki typ musi się czuć wyższy od drugiego czuć tą przewagę, miałem kogoś bliskiego to sam mówił że jak się najebie to ma takie coś ze musi kogoś zgnoic żeby poczuł się gownem drugi, nie ważne czy to prawda czy nie ma się z nim zgadzać on ma miec rację, każda próba jakiejkolwiek niezgody z jego zdaniem - agresja typowo tutaj widzę ten schemat. Z tym zabsonem wątpię, że to było do kartkiego po prostu alkoholik zapamiętuje różne rzeczy i mu się potem przypominają w takich sytuacjach i w swoim chorym spojrzeniu polaczyl kropki i se wpierdolil że to do niego było, choć ręki bym se nie daj upierdolic.

Aha i to tylko część nagrań, jak zaznaczyła w opisie a kartky się wypstrykal z wszystkiego co miał a miał i tak gówno przy tym co dala laseczka
laurapalmer

Post autor: laurapalmer »

a, jeszcze jedno-widziałam sporo wypowiedzi że to ona go psychicznie osaczała, jak mówił, że ma wyjść-rozumiem, że jak wynajmują mieszkanie razem i mieszkają razem to tam chuj, jak książę Kartky każe wyjść to trzeba wyjść, w przeciwnym razie można liczyć się z lepą na mordę albo wyzwaniem od kurwiszonów?
ODPOWIEDZ