[beef] Tau - Taco Hemingway
Re: [beef] Tau - Taco Hemingway
lepszy plottwist niż ten z Piotrem robotem
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- scam_sakawa
Dla mnie Trójkąt Warszawski jest solidnym albumem od początku do końca, ale przemawia przeze mnie masa sentymentu.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
mam podobnie, bo jak to wychodziło też się najebany i zakochany snułem, tyle, że po Kato
dokladnie, dlatego w został zgwałcony prewencyjnie jeszcze jako małolat, widząc ze będzie takim farmazonem i odklejeńcem.
buk tak chciau
koniec mistrzostw. do widzenia
[media]www.facebook.com/reel/1373719240802847/?s=single_unit[/media]
kurwa coś się popsuło
[media]www.facebook.com/reel/1373719240802847/?s=single_unit[/media]
kurwa coś się popsuło
-
nescafeklasyg
Nie wiecie o co chodzi w świętach, nie wiecie o co chodzi w choince no i oczywiście mojego kawałka na taco też nie kumacie.Jak pojmiecie to wtedy bedziemy gadaća na razie wesołych świąt.
Widze, ze od czasu mes vs tede kazdy chce miec beef. Tau skoro chcial, to skomentowal, na tym polega rap. To, że Tau jest lepszym raperem niż Taco nie ulega żadnej wątpliwości - to co robi na swoich plytach to inna kwestia
- gods bidness
Obawiam się, że Tau zamiast przyjąć krytykę, odbierze to jako zmasowany atak establishmentu na jego osobę, która ze srebrniki promuje szatana i lgbt taco hemingeja, utwierdzając się w przekonaniu, że ma rację.Hirek Wrona pisze: Pojawił się Tau i jego diss na Taco Hemingway. Zrobiło mi się smutno, że tak zdolny raper i producent jak Piotrek (Tau) sięgnął po argumenty rodem z piaskownicy, chyba tylko po to by podbić sobie klikalność… Trudno byłoby Taco zrozumieć kieleckie klimaty i nawijać o nich ponieważ tam nie mieszka i nie zna ich. Tak jak trudno jest zrozumieć Tau klimaty warszawskich osiedli, klubów i ogólnie stolicy ponieważ w WWA bywa, a nie stacjonuje na stałe. Każdy człowiek ma swoją drogę. Niekiedy łatwiejszą, innym razem jest na niej więcej zakrętów. Trzeba jednak z nadzieją patrzeć przed siebie, a nie wylewać publicznie żalu o coś tam. Siłę człowiek buduje na pokorze wobec innych i pracy z innymi. Tau ma swoich słuchaczy – Taco swoich. Nie zmusimy wilka do weganizmu. Nie ruszajmy natury. Niech sobie rozkwita i płynie własnym nurtem. Nie rozumiem po co powstał ten utwór. Choć ogólnie wiadomo, że „śpiewać każdy może, raz lepiej raz gorzej”. Nie sądzę by Taco Hemingway zareagował na tę pieśń
raczej od omen vs kula
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Raczej od kiedy okazało się, że na beefach w 2025 można tylko zyskać.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji