[Filmy] MCU w całej okazałości
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [Filmy] MCU w całej okazałości
Na zatoce pewnie zaraz będzie więc się wtedy nadrobi
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Nie no nie kumam takiego czekania na nowego Spidera.
Marvel totalnie się pogubił, niby jest MJ ale chuj wie czy chcą z niej robić tę MJ. Niby historia ma być bardziej przyziemna ale ważna rolę w filmie ma odgrywać niby
Do tego ciągle się słyszy o jakichś nowych przeciwnikach dla pajączka w tym filmie. Za dużo tego wszystkiego, obym odszczekal oo premierze ale pozytywnie mnie to nie nastraja
Marvel totalnie się pogubił, niby jest MJ ale chuj wie czy chcą z niej robić tę MJ. Niby historia ma być bardziej przyziemna ale ważna rolę w filmie ma odgrywać niby
Spoiler
wkurwiony Hulk
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
No mysle ze za duzo rozkminiasz @oldschool , po pierwsze to chuj wie co jest prawda a co falszem w tym zalewie domyslow internetowych i moze sie okazac ze obawiasz sie bo przeczytales jakies wymysly randoma a przez taka nieprawdziwa pierdole szkoda byloby sobie zepsuc opinie. Mysle ze sporo osob czeka bo ostatni film byl ciekawy, i ze jednak zapowiedzial ciekawa kontynuacje, bo stalo sie cos czego nikt sie chyba nie spodziewal i to co bedzie teraz, i to jak bedzie teraz jest totalna niewiadoma
No i sa tez psychofani pajaka tacy jak ja co z automatu sie jaraja
No i sa tez psychofani pajaka tacy jak ja co z automatu sie jaraja
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Obejrzałem Thunderbolts* i w sumie propsy zasłużone. Poszli w stronę postrzegania komiksu okiem Gunna. Fajnie się oglądało, fajni bohaterowie.
Teraz rozpocząłem serial Moon Knight i pierwszy epizod w sumie props. Jest inaczej i o to chodzi.
Teraz rozpocząłem serial Moon Knight i pierwszy epizod w sumie props. Jest inaczej i o to chodzi.
Moon Knight to taki Legion dla ubogich. Zupełnie nic specjalnego, choć Oscar Isaac się stara
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
@Luxair miałeś rację ...
Spoiler
do tego ci bogowie CGI - kościotrup sępa, krokodyl, hipopotam
Fantastic Four First Steps - gówno obsrane. Co z tego że piękny, retro-futurystyczny świat, skoro historia denna, a każdy członek zespołu przeszedł totalny downgrade - Pascal zero charyzmy, ognioludek chujowy, kamienny chłop fatalny model ryjca, a pani no Albą nie jest. Aha i łączenie bycia super herosem/tajnym agentem z prozą życia rodzinnego było świeże jakieś 20 lat temu może. Villain wzbudza 0 uczuć, mdłe to wszystko, pompatyczne i beznadziejne.
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
kurde, najlepsza recenzja nowego F4 jaką czytałem 
W sumie się zgadzam. Ja już prawie nic z tego filmu nie pamiętam. XD
Kurde, kolega ostrzegał a i tak się dałem nabrać … no gówno w złotym papierku a finałowa bitka to …Luxair pisze: ↑06 paź 2025, 10:11 Fantastic Four First Steps - gówno obsrane. Co z tego że piękny, retro-futurystyczny świat, skoro historia denna, a każdy członek zespołu przeszedł totalny downgrade - Pascal zero charyzmy, ognioludek chujowy, kamienny chłop fatalny model ryjca, a pani no Albą nie jest. Aha i łączenie bycia super herosem/tajnym agentem z prozą życia rodzinnego było świeże jakieś 20 lat temu może. Villain wzbudza 0 uczuć, mdłe to wszystko, pompatyczne i beznadziejne.
Obejrzałem sobie Black Panther 2 Wakanda forever i fajnie się bawiłem, lepsze pod kątem rozrywkowo wizualnym o kilka leveli niż jebane F4.
… w sumie tylko dlatego, że Namor ma być w Doomsday …
… w sumie tylko dlatego, że Namor ma być w Doomsday …
Scarlett wraca?
- piernikowyskoczek
dupy nie urywa ten trailer tbh
mogło się skończyć po ostatniej części
czekanko na animowany
mogło się skończyć po ostatniej części
czekanko na animowany
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer