Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
jest chyba najbardziej WKURWIONYM Polakiem
wzięło z zaskoczenia
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
- zemsta1camzata
chłop będzie na kanapie siedział i mówił widzom to co widzi na ekranie, żeby sobie mogli wyobrazić xD
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Jacek Jońca appreciation post, chłop jak się odpali to forma mutant, świniokurw
Spoiler
o chuj, polecam wymiane zdan z panem Slawkiem w komentarzach

yer a wizard, Harry
mocny gracz
w komentarzach leci dalej
Posłuchaj pało: po 1. Nie ma 4 nad ranem. Jest 4 w nocy. Rano zaczyna się gdzieś około 11 idioto. Po 2.Mecz Iran - Nowa Zelandia odbędzie się 15. czerwca - ja wybieram się dzień wcześniej na Curacao - Szkopy, więc nie zdążę. Anonimowy fiutku, po co się wpierdalasz? Idź do psycho!
myślę, że warto z tego miejsca docenić fenomenalną akcję wszystkich redakcji piłkarskich w kraju pt. "Raków ograł Legię". determinacja do samego końca, nikt nie może mieć żadnych wątpliwości. tak trzymać 
trójkąt bermudzki wola mokotów
Zdrowia!
Spoiler
"Rzeczy, których nie miałem w planach na te rok, a się wydarzyły…
Udar.
I wada serca, która była jego przyczyną. Odpukać - raczej będzie ze mną w porządku, ale jak myślę sobie, że byłem o krok od olania sygnału alarmowego, a co za tym idzie - wpakowania się w poważniejsze problemy, to uznałem, że napiszę o tym tutaj i może ktoś potraktuje to jak przestrogę.
Generalnie jestem zdrowym, niestarym facetem. Gorzej czułem się przez niecałą minutę. Ot, bawiłem się dziećmi, zakręciło mi się w głowie, dziwnie odbierałem dźwięki i sam nie potrafiłem złożyć słowa, dużo większa niż zazwyczaj odmowa współpracy na linii głowa-język. Ale za chwilę wszystko wróciło do normy, po 30 minutach w zasadzie mógłbym zapomnieć, że coś się wydarzyło. I gdybym nie wyczaił jednego jedynego terminu w Luxmedzie do neurologa na następny dzień, to może sprawdziłbym jeszcze raz o północy (wtedy najczęściej się pojawiają), a może zasnąłbym i machnął ręką. Na następny dzień wizyta, w międzyczasie praca, ale dwa dni po niej byłem na rezonansie. I gdy usłyszałem, że opis, na który miałem czekać do 21 dni, będzie za 20 minut, no to już wiedziałem, że wyszło słabo. Od razu SOR, przyjęcie na oddział i szukanie przyczyny (tu serdeczne podziękowania dla personelu medycznego z Kliniki Neurologii na Banacha za bardzo profesjonalną opiekę).
Nie ma co lekceważyć objawów, nawet jeśli wydaje wam się, że to nic takiego i tylko będziecie komuś d**ę zawracać."
Udar.
I wada serca, która była jego przyczyną. Odpukać - raczej będzie ze mną w porządku, ale jak myślę sobie, że byłem o krok od olania sygnału alarmowego, a co za tym idzie - wpakowania się w poważniejsze problemy, to uznałem, że napiszę o tym tutaj i może ktoś potraktuje to jak przestrogę.
Generalnie jestem zdrowym, niestarym facetem. Gorzej czułem się przez niecałą minutę. Ot, bawiłem się dziećmi, zakręciło mi się w głowie, dziwnie odbierałem dźwięki i sam nie potrafiłem złożyć słowa, dużo większa niż zazwyczaj odmowa współpracy na linii głowa-język. Ale za chwilę wszystko wróciło do normy, po 30 minutach w zasadzie mógłbym zapomnieć, że coś się wydarzyło. I gdybym nie wyczaił jednego jedynego terminu w Luxmedzie do neurologa na następny dzień, to może sprawdziłbym jeszcze raz o północy (wtedy najczęściej się pojawiają), a może zasnąłbym i machnął ręką. Na następny dzień wizyta, w międzyczasie praca, ale dwa dni po niej byłem na rezonansie. I gdy usłyszałem, że opis, na który miałem czekać do 21 dni, będzie za 20 minut, no to już wiedziałem, że wyszło słabo. Od razu SOR, przyjęcie na oddział i szukanie przyczyny (tu serdeczne podziękowania dla personelu medycznego z Kliniki Neurologii na Banacha za bardzo profesjonalną opiekę).
Nie ma co lekceważyć objawów, nawet jeśli wydaje wam się, że to nic takiego i tylko będziecie komuś d**ę zawracać."
straszny zapierdol na weszło od wczoraj 
trójkąt bermudzki wola mokotów
Jeszcze jakie ładne przedświąteczne przepychanki między nimi, KS a meczykami na popularnym Iksie
ale ocb w sumie, Feio nie ma jednak kaszojada na boku? o tej sprawie zresztą się wypowiadała jakaś pani adwokat (na łamach mediów wszelakuch), to z jakiej paki się Fejowicz z weszło bije?
ocb z tą przepychanką na X? widzialem tylko wpis Sławińskiego i komentarze pod nim, gdzie jechał po weszlakach, gdzie w tym meczyki?
Właśnie tam był ciąg dalszy
A z weszło chyba nikt nie odpowiedział akurat
A z weszło chyba nikt nie odpowiedział akurat
a to tego nie widziałem 
ale żenade odpierdalają panowie z weszło
brak klasy
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Szymon Janczyk zostanie nowym redaktorem naczelnym portalu Weszło – dowiedział się portal Wirtualnemedia.pl. Z serwisem sportowym żegna się Kamil Gapiński, który ostatnio kierował redakcją.