już jestem silniejsza i was in a bad place ; teraz popijam herbatkę i rb muzyczke i jestem sugar baby i jest przemilusio
Dodano po 1 minucie 1 sekundzie:
jezu ale dostalam euforiii plciowej nieironicznie od tego miszmaszu zaimkowego, dziękuję... ja jakas niebinarna jestem highkey
Dodano po 33 sekundach:
kocham cb tesz <3
Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
ej ty masz talent nieironicznie zapukaj do jakiegoś wydawnictwa ur so good with words
Dodano po 42 sekundach:
ja jestem poli co się pierdoli to bd miec i transkę i bogatego chlopa ^ . ^
Dodano po 1 minucie 17 sekundach:
wrucilam dla cb myszko nadal czekam na wierszyk.,., > <
Dodano po 32 sekundach:
po chuj ja bym sie do jakiegoś Randomska miała pchać XDDDD random pecieyungXpaproch pisze: ↑16 gru 2025, 23:36 ej czemu ja się teraz dowiaduje że trans mi kolegów dissuje? @ariusia666 wykasujesz to, przeprosisz. a do radomska masz od dzisiaj zakaz wjazdu
Dodano po 39 sekundach:
jezu serio nie slychac ze mam fiuta?!?!?! mam za dobry passing.,.,.aleksy pisze: ↑15 gru 2025, 8:55Podbijam mojego człowieka Wesołego Józka. Powinni o tym obowiązkowo informować przed "zmianą płci", jeżeli te eksperymenty medyczne już muszą być legalne.WesolyJozek pisze: ↑14 gru 2025, 1:38Bogate chlopy nie mają problemu żeby wyrwac babe z cipa. Transy sa obrzydliwe, więc podobają się tylko przegrywom, wykolejencom i innym transom
A poza tym ja, aria ani aurelia nie jest transem. Pisała, że sobie żarty robiła, co swoją drogą podchodzi pod transfobię, więc wnoszę o bana za mowę nienawiści.