Trochę pobocznie w temacie, ale mając na uwadze dawne rozmowy z koleżankami donoszę uprzejmie, że pokazując się laskom w wojakach kiedy masz > 18 lat, mogą być kłopoty jeśli idzie o prosperity z ruchaniem
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Serio ci zimno majster? przy takiej zimie chodze w normalnych grubszych dresach albo zwykle spodnie i ewentualnie jak spadnie poniżej 0 albo jest śnieg to dzinsy z ociepleniem (mają w srodku jakies futro)
bardziej to pizga w stopy i tutaj obowiązkowo gruba skarpetka i jakies cieple buty
bronek pisze: ↑21 gru 2025, 20:55
To zajebiste spodnie na zime co je trzeba z 2 innymi taktycznymi warstwami nakladac zeby ci dupy nie zamrozilo
M-tac shoftshell winter wczoraj nosiłem same i zawsze je tak nosze.
Minusem jest brak regulowanych wywietrzników, bo jak wejdziesz do np. Galerii Handlowej to będzie Ci ciepło.
A nie lepiej, nie wiem, ciuchy termoaktywne? Albo jakieś merino jak faktycznie Ci piździ. I na to już zakładasz co chcesz.
Czy to za proste rozwiązanie?
W takim razie @lygrys daje Ci koronę antystylu. Mając taką kasę kupujesz na militaria.pl podlinkowane spodnie, gratuluje! A potem dziwisz się, że nie możesz wyrwać transkobiety
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
Udało mi isę nawet przywdziać na próbę dokładnie te, co w linku. I tu zonk, bo po zsunięciu wszystkie włosy na ciele stanęły mi dęba - naelektryzowałem się czyli.
I tu pytanie właściwe - czy to normalne przy takich pantalonach? Tam nie ma za dużo naturalnych materiałów typu bawełna, z oczywistych względów.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike