Filip z kanału bez schematu, w jednym ze swoich filmów powiedział, że dużo ludzi ogląda jak ktoś gra w gry, bo ich nie stać na konsolę czy komputer, by w te gry zagrać.
Oglądacie streamy gier?
Ja praktycznie oglądam, tylko Archona [ARHN]
Spoiler
Archona uwielbiam osobiście, tyle że nie streamy a materiały publicystyczne i dokumentalne na głównym kanale arhn.eu. Pod względem merytorycznym jakości researchu to topka w Polsce. Na dodatek głosu samego Dark Archonia się bardzo dobrze słucha.
Archon na propsie odkąd gościa kojarzę bo dobrze się go słucha, z tym że ja od lat niezbyt śledzę branżę i temat sam w sobie jest gdzieś z tyłu zainteresowań. W ogóle streamy z gier nigdy mnie nie ciekawiły, oglądałem kanały typu tvgry ze starą redakcją, zagrajmy w crapa nrgeeja i podobną serię od BartkaGM, resztę z ksywek znam jedynie
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead Spoiler
Nie potrafię oglądać streamów live, jak już to oglądam edity i raczej nie ze względu na grę streamowaną a na samego streamera i jego humor, moim ulubionym i takim co ostatnio tylko jego oglądam jak już oglądam jest Jerma985
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Ja sobie czasem odpalę na 5 minut jak mam zamiar kupić jakąś grę ale nie do końca jestem przekonany czy gameplay mi siądzie. Ale zdecydowanie wolę oglądnąć recenzje Michał Pisarski Tech i Archona. Jeden i drugi też super materiały o retro konsolach i grach (zwłaszcza Pisarski)
warto oczywiście oglądać tylko prawdomównych i nieprzekupnych twórców takich jak Kiszak, Arkadikuss i snakeiter1, którzy wyjaśniają tych psuedorecenzentów i pismaków
ludologiczna essa
w poprzedniej pracy regularnie oglądałem Śledzia, bo zawsze rano streamował, lubiłem patrzeć jak się męczy w soulslikach albo rpgach. poza tym oglądam przygody w RP Parisa i Pelca, ale to na szotach bardziej + czasami zapuszczę sobie jakiś live na yt od FightinCowboya (goat walkthrough soulsowych)
lygrys pisze: ↑11 maja 2022, 21:05
świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
widziałem kilka wybranych streamów Joseph Anderson, bez żenady fajnie się go słucha ale mało sprawdzałem bo rzadko mam ochote na taki content. ma też pocięte materiały do spania spoko
TdW pisze: ↑11 gru 2019, 23:28
Chciałbym nominować słowo rondlarz do młodzieżowego słowa roku
Chief Keef pisze:
I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night