No i co, gracie?
chyba zrobię ponowne podejście, bo dzisiaj wjechała aktualizacja i można będzie znowu przewijać wiadomości spacją

Zacząłem West Hamem, ale szło jak krew z nosa i totalnie nie mogłem się wkręcić. Brakuje mi tej legendarnej IMMERSJI (pewnie to i lepiej dla snu i życia prywatnego

). Ale może to być kwestia samej kariery. Nigdy nie przepadałem za graniem w premier league na dłuższą metę, może wezmę coś w Ligue 1 albo polskiej 1 lidze.
na start z 3 godziny w ekranie taktyki i zabawa formacjami, nowymi rolami

, a potem mocny zonk co gdzie jest. Trochę mi to zajęło ale idzie się przyzwyczaić:
- UI po czasie nawet zaczyna się podobać, wolałem poprzednie wydanie, ale nie będę też na siłę krytykować. Jeżeli usprawnią bugi i mimo wszystko uproszczą przejrzystość, to będzie git.
- Wkurwia tylko że czasami klikniesz coś i nie możesz strzałką w tył wrócić do tego głównego portalu, albo poprzedniego okna
- widać że zachowania zawodników i grafika jest usprawniona, ale też nie odczułem jakiegoś efektu WOW. Te oprawę meczu premier league o którą tyle było srania się skipuje po jednym obejrzeniu. Props tylko że jak dałem z Chelsea wszystkich do ataku, to bramkarz strzelił po różnym w ostatniej minucie na 2-2, od wielu lat tego nie widzialem
- spróbowałem ten dynamic mode i mi pokazuje jakieś nic nie znaczące faule w środku pola
- Nwm czy mam coś źle ustawione na MacBooku Air M1, ale przy grafice ustawionej na 3D balanced czasami się ścinają akcje w meczu
- Mam od chuja remisów, bilans 3-10-3