chillwagon - chillwagon (2019)
Re: chillwagon - chillwagon (2019) [Zapowiedź]
kapec, dzisiaj jest taki sam stan
przeszedlem przed chwila gierke i mysle czy zamowic, warto za ten hajs?
przeszedlem przed chwila gierke i mysle czy zamowic, warto za ten hajs?
Pewnie dlatego, że sprawdzałem 3 godziny przed Tobą 
Nie wiem po co była ta gra, przecież płyty do dnia dzisiejszego stoją ciagle można dodać do koszyka i zamówić XD
- KillerCroc
Bo pewnie liczyli na to że się wyprzeda taki limitowany nakład
Cena zaporowa to przecież jasna sprawa że wiele osób odpuści a sam resell value na tym będzie zerowy
Cena zaporowa to przecież jasna sprawa że wiele osób odpuści a sam resell value na tym będzie zerowy
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- KillerCroc
Najgorsze co wypuścili do tej pory.
I w taki sposób znamy już wszystkie kawałki z płyty. Mimo wszystko liczę że tak nie jest i premiera będzie obfitowała w jakiś nowy materiał a nie tylko rozbudowanie kawałków o dodatkowe zwrotki.
I w taki sposób znamy już wszystkie kawałki z płyty. Mimo wszystko liczę że tak nie jest i premiera będzie obfitowała w jakiś nowy materiał a nie tylko rozbudowanie kawałków o dodatkowe zwrotki.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Najspokojniejszy kawałek dotychczas. Pierwszy raz Qry jako jedyny mi siadł. I może Żaba też okej.
nie pierdole się chociaż jestem fiutem 
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- Bryx Fenrir
No niestety, myślałem po dość przeciętnych zwrotkach, że ReTo uratuje, a on tu dał najgorzej, myślę, że oni już wiedzą iż mają taki fejm, że mogą zwrotki na odpierdol pisać. Szkoda, ale tak chyba jest, bo coraz gorzej ten Chillwagon wygląda.
- zemsta1kadluba
za takie guwno obesrane 120 zł? nic dziwnego że preorder jeszcze nie zszedł, szczytem było nazwanie nakładu LIMITOWANYM przy liczbie 15 k egzemplarzy 
mołpy są kozackie
a mi siadł ten najnowszy. nie lubię żabsona za chuj, ale poleciał najlepiej wraz z zethą.
tęczowy music box > wowowo > stukupuku > rower > flaga > kwit > chillwagon > góra trupów > jolka > @
tak by to wyglądało mniej więcej.
tęczowy music box > wowowo > stukupuku > rower > flaga > kwit > chillwagon > góra trupów > jolka > @
tak by to wyglądało mniej więcej.
BOUT IT BOUT IT
tęczowy music box nie powinien być puszczony w eter bo brzmi jak odrzut pisany na kolanie w 8 minut
ciągle 3 tysiące na stanie... ciężko mówić o nieudanym projekcie gdy ponad milion już zarobili ale Borys pewnie spodziewał się ze ludzie będą sie zabijać o te gadzety 
po przedstawieniu zawartości sądzę, że te 3 kafle będą wisieć bardzo długo
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- sugarhill_notausgang
Eee kartonowe składane okulary 3D do oglądania przez nie ekranu smartfona? Kolorowe karty do skanowania czytnikiem kodów w smartfonie? Co to kurwa, dodatek do "Kaczora Donalda"? No chcieli dobrze, wyszło jak zawsze.
Fajnie wygląda ta kasetka z z kilkoma cd-kami, ale ogólnie cieszę się, że jednak nie zaryzykowałem i nie zamówiłem tego choćby ze względów kolekcjonerskich, coś tak podejrzewałem jednak, że to nie będzie warte 130 zł, no chyba, że jesteś bananowym gimbusem i stówę to dostajesz na drugie śniadanie jak wychodzisz do szkoły.
Fajnie wygląda ta kasetka z z kilkoma cd-kami, ale ogólnie cieszę się, że jednak nie zaryzykowałem i nie zamówiłem tego choćby ze względów kolekcjonerskich, coś tak podejrzewałem jednak, że to nie będzie warte 130 zł, no chyba, że jesteś bananowym gimbusem i stówę to dostajesz na drugie śniadanie jak wychodzisz do szkoły.
- Rozpierdalator
W ogóle to ziomeczek sobie to zamówił specjalnie po to, żeby w furze móc słuchać 
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki