Taco Hemingway - LATARNIE WSZĘDZIE DAWNO ZGASŁY (2025)
-
georgefloyd
Re: Taco Hemingway - LATARNIE WSZĘDZIE DAWNO ZGASŁY (2025)
Ludzie tego słuchają? Naprawdę męcząca muzyka.
Gówno obesrane
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
-
Bisclavret
Dałem mu tyle czasu ile jadę rano do pracy, kurwa cieszę się że mam blisko.
Propsy dla Filipa za to że jest słowny - mówił że jak będzie chciał zarobić pieniądze to zrobi jakiś sequel trójkąta Warszawskiego do poodcinania kuponów. No i zrobił.
Propsy dla Filipa za to że jest słowny - mówił że jak będzie chciał zarobić pieniądze to zrobi jakiś sequel trójkąta Warszawskiego do poodcinania kuponów. No i zrobił.
- scam_sakawa
jeszcze nie słuchałem, ale ogromny szacunek dla Pana Taco za puszczanie całego albumu bez żadnej promocji
na przeciwnym biegunie są raperzy spuszczający się na linach, którzy muszą wepchać swoją "twórczość" na siłę ludziom
na przeciwnym biegunie są raperzy spuszczający się na linach, którzy muszą wepchać swoją "twórczość" na siłę ludziom
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Brak promocji to też promocja
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
no u niego to jest znak rozpoznawczy i totalnie nie oplacaloby mu sie z tego rezygnowac, te dropy bez zapowiedzi to gwarant naglowkow i cyngiel dla wyscigu julek z dzialu kultura na duzym portalu kto szybciej wrzuci beztresciową "recenzje" na strone glowną
Ja się wstrzymam z ocenami całości, bo odpaliłem tyle, ile udało się w drodze do pracy, czyli akt I i połowę aktu II. Natomiast to zdecydowanie jest "Trójkąt warszawski: The Sequel" - dziwne aż, że tak tego nie nazwał. No i niestety smutna myśl jest taka, że jeżeli chodzi o bity to są tempa, w których Taco brzmi dobrze i są takie, na których brzmi jakby rapowanie go okrutnie męczyło.
aka anthony hotbeats / skwer represent
Super Płyta Artysty Muzycznego 30/10
ale to przecież Taco jej tę zwrotkę napisał (nawinęła fajnie, to fakt)
- mlody_jedi
nie rozumiem czemu taco ma manierę robienia takich dziwnych zabiegów wokalnych, za które każda inna osoba raperska najpewniej by została wyśmiana, a jemu to uchodzi na sucho
Goście, którzy by chcieli, żeby ich ulubiony raper wypuścił kolejną taką samą płytę, narzekają, bo kogoś ulubiony raper wypuszcza kolejną taką samą płytę XD
- Pomiot_Liryczny
słuchałem sobie dzisiaj tego do snu i fajnie mi się zasypiało więc propsy, drugi raz nie przesłucham żeby nie psuć sobie odbioru tym że to sequel trójkąta
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

Odpaliłem pierwsze trzy numery i bity cudowne, jak tak będzie dalej to średnio mnie będzie obchodzić nawet jak Taco będzie pierdolił głupoty
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
MillValley
Ja fajboj wąsacza za Trójkąt i Marmur więc mi to tam siedzi, ładnie poskładane tekstowo, co zawsze u niego lubiłem, parę bon motów się znalazło, produkcyjnie ten Rumak to ma niesamowite stilo i złoty dotyk. Na warsztatowe niedostatki ucho przymykam regularnie.
I ta Livka fajnie, wkleja się zgrabnie. W wywiadzie kiedyś gadał, że żałuje, że nie dał Rudej głosu na Trójkącie. No to teraz dał. I te follow upy w stylu "plot twist w którym się Piotrek okazał robotem", które się udało podomykać tu.
Młodszy się poczułem za sprawą tego albumu, jakby znów w tramwaju na uczelnię, a gniję w bardzo dorosłej pracy już
I ta Livka fajnie, wkleja się zgrabnie. W wywiadzie kiedyś gadał, że żałuje, że nie dał Rudej głosu na Trójkącie. No to teraz dał. I te follow upy w stylu "plot twist w którym się Piotrek okazał robotem", które się udało podomykać tu.
Młodszy się poczułem za sprawą tego albumu, jakby znów w tramwaju na uczelnię, a gniję w bardzo dorosłej pracy już
Rap nie dla mnie, ale bitowi bardzo fajnie. Nigdy do tego nie wrócę. Fanom na pewno przypadnie do gustu.
nudne trochę. Ale też nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem Trójkąta.
Podoba mi się numer "Fotomodelki" i zwłaszcza ta czwórka z izbą wytrzeźwień.
Uśmiechnąłem się mimowolnie (z wiadomego powodu) przy wersie cośtam "walę ci w domofon jak ten typ mes świadkowie jechowy"
poza tym niestety nie zapamiętałem za wiele. Marmur sporo lepszy jeśli chodzi o płytę storytellerską. A, nie wiem kim jest Livka, ale to był fajny moment i trochę odmiany od monotonnego pierdolenia i głosu Taco.
Podoba mi się numer "Fotomodelki" i zwłaszcza ta czwórka z izbą wytrzeźwień.
Uśmiechnąłem się mimowolnie (z wiadomego powodu) przy wersie cośtam "walę ci w domofon jak ten typ mes świadkowie jechowy"
poza tym niestety nie zapamiętałem za wiele. Marmur sporo lepszy jeśli chodzi o płytę storytellerską. A, nie wiem kim jest Livka, ale to był fajny moment i trochę odmiany od monotonnego pierdolenia i głosu Taco.
Jebany dosłownie nagrał Trójkąt Warszawski 2 i zrobił plottwist z Piotrem robotem.