Taco Hemingway - LATARNIE WSZĘDZIE DAWNO ZGASŁY (2025)
Taco Hemingway - LATARNIE WSZĘDZIE DAWNO ZGASŁY (2025)
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Re: Taco Hemingway - LATARNIE WSZĘDZIE DAWNO ZGASŁY (2025)
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
do kupienia płytka i merchyk
https://tacohemingway.store
https://tacohemingway.store
cmaz pisze: opanuj się dzieciaku, schowaj nóż, pogoń torbę cracku
- marmolad_k2
Miałem spać, ale to Taco, więc nie muszę zmieniać planów 
ja pierdole znowu ten wąsaty nudny pedał
Ostatnio zmieniony 19 gru 2025, 0:13 przez sztyc, łącznie zmieniany 1 raz.
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
bez pożegnalnego koncertu i musicalu?
Oddalbym wszystkich kamagra raiders i mobbynators za nowe taconafide, zabieram sie do odsluchu
Dodano po 3 minutach 22 sekundach:
Mialem dopisac "hewry tez mi nie byloby w ogole szkoda jakby trzebabylo ich tez dodac do koszyka na smieci w tamtej tranzakcji
" ale sie wstrzymam bo w sumie po co tak prowokowac (no lubie sie przekomarzac ale ile mozna)
Dodano po 3 minutach 22 sekundach:
Mialem dopisac "hewry tez mi nie byloby w ogole szkoda jakby trzebabylo ich tez dodac do koszyka na smieci w tamtej tranzakcji
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Niesamowicie mnie wkurwił ten album, nie dość, że chłop marnuje całkiem niezłą produkcje, to jeszcze poziom storytellingu dla przedszkolaka żebyś przypadkiem samemu nie połączył kropek, braciak traktuje słuchacza jak totalnego idiotę.
- yungXpaproch
no i słusznie. w ten sposób sprzeda płytę
jeszcze nie słuchałem i nie wiem czy się porwę
jeszcze nie słuchałem i nie wiem czy się porwę
a mógł se radośnie dyndać na haku na Narodowym zamiast nagrywać jakieś sequele Trójkąta
wąsaty momentami przynudza tak, że nierapująca gówniara tiktokerka mu ten album zjada. Ale zgadzam się, że klimatycznie jest to wyprodukowane, nocna Warszawa w tle, te retro skity z nagraniami WFDiF, taki bezpieczny album dla starych fanów. Chyba już lepiej tak niż pajacować
wąsaty momentami przynudza tak, że nierapująca gówniara tiktokerka mu ten album zjada. Ale zgadzam się, że klimatycznie jest to wyprodukowane, nocna Warszawa w tle, te retro skity z nagraniami WFDiF, taki bezpieczny album dla starych fanów. Chyba już lepiej tak niż pajacować
Po tym jedynym dobrym numerze, gdzie akurat rapuje laska w stylu Taco, nachodzi człowieka dość zabawna konkluzja, że w sumie wolałby każdy jeden numer taco w dyskografii nawijany przez tę loszkę i byłoby fajnie wtedy.
- StartedAsAYoungin
Kolejny album o tym samym? Niech zgadnę, "Warszawa, chodzę po mieście ąąąą, kiedyś grałem w csie AWP na midzie, dzisiaj prada i fendi ąąąą, Warszawa, PiS zły, pochodzę z klasy średniej ale mój stary był ambasadorem, Warszawa" ?
Start a family unc, u pushing 40.
Start a family unc, u pushing 40.
600K
FrontstreetK, SavageSquadK, Oblooock killlaaz
Rest in Piss queen von
Taco Gemingway powinien przegrać całą kasę jakoś losowo w pokera, potem pojechać z GSP na tripa z ruchaniem losowych dziwek w dupe, byłby materiał na płytę.
Bez kitu jakbym miał w kurwe siana jako raper to bym napisał do jakiegoś Sentino że dawaj mordo, opierdalamy kwasa i idziemy do kasyna, a impreze kończymy w studio, ja stawiam tyle i tyle.
Bez kitu jakbym miał w kurwe siana jako raper to bym napisał do jakiegoś Sentino że dawaj mordo, opierdalamy kwasa i idziemy do kasyna, a impreze kończymy w studio, ja stawiam tyle i tyle.