OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
- ConeyIsland
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
czekanko
Polskie, dobre seriale z lat '90 to:
Moimi faworytami są Ekstradycja i Matki, żony i kochanki!
PS. Jak coś to było pytanie XD
Moimi faworytami są Ekstradycja i Matki, żony i kochanki!
PS. Jak coś to było pytanie XD
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy
Kariera Nikodema Dyzmy
Żegnaj Rockefeller
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Adam i Ewa ale tylko intro
Przepraszam to juz 2000
Przepraszam to juz 2000
O Panowie, a wiecie, że Klan można obejrzeć na VOD TVP od pierwszego odcinka? Młoda Monika Ross, ehh, sztos!
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy
Próbowałem ostatnio do Ekstradycji podejść i nie ma opcji, to jest tak przaśne, męczące i ciężkie (ale niestety w złym tego słowa znaczeniu). Liczyłem na klimacik Psów, ale Pasikowski w tym co zrobił był po prostu niedościgniony niestety (tym bardziej niestety, że dalej coś tworzy eh)
Ekstradycja klasyk, ale wolę Glinę
Jest jakiś zagraniczny serial w stylu Prawdziwych Psów / Taśm Grozy / Kryminalnych Gier? Dokumentalne programy o pracy policji.
Znam COPS ale bardziej mi to się kojarzy z długimi pościgami, a mało jest tematów rozkminkowych dochodzeniowych czy przesłuchań, być może źle, nie oglądałem dużo odcinków
Jest jakiś zagraniczny serial w stylu Prawdziwych Psów / Taśm Grozy / Kryminalnych Gier? Dokumentalne programy o pracy policji.
Znam COPS ale bardziej mi to się kojarzy z długimi pościgami, a mało jest tematów rozkminkowych dochodzeniowych czy przesłuchań, być może źle, nie oglądałem dużo odcinków
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Nie ukrywam, że sam nadrobiłem całość ze dwa lata temu ponieważ nigdy nie widziałem pierwszego sezonu - chciałem pogratulować osobie, która wpadła na pomysł, że szefem mafii może być Grzegorz Warchoł. Tyle ode mnie.mql pisze: ↑18 gru 2025, 17:48 Próbowałem ostatnio do Ekstradycji podejść i nie ma opcji, to jest tak przaśne, męczące i ciężkie (ale niestety w złym tego słowa znaczeniu). Liczyłem na klimacik Psów, ale Pasikowski w tym co zrobił był po prostu niedościgniony niestety (tym bardziej niestety, że dalej coś tworzy eh)
-
nobezprzesady
Polskim klasykiem sprzed ćwierć wieku, który trzeba nadrobić, jak ktoś nie zna, jest Fala zbrodni. Najbardziej underrated polski serial.
Sfora
Musiałbym teraz sobie odświeżyć żeby w szczegółach to opisać, ale pamiętam że jak ogladałem Sforę, to wydawało mi się że wydarzenia nie trzymały się kupy i były duże błędy logiczne, chociaż faktycznie przyjemnie to się oglądało
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
fajny serial ale niestety bez odpowiedniego zakonczenianobezprzesady pisze: ↑18 gru 2025, 21:58 Polskim klasykiem sprzed ćwierć wieku, który trzeba nadrobić, jak ktoś nie zna, jest Fala zbrodni. Najbardziej underrated polski serial.
- scam_sakawa
Ekstradycja świetna, taka plejada gwiazd w jednym miejscu, często dopiero u progu wielkich karier
Fala zbrodni i Glina to seriale powstałe już po 2000 r.
Fala zbrodni i Glina to seriale powstałe już po 2000 r.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
A Czas Honoru warto obejrzeć? Pamietam ze probowalem ale jakos nie podeszlo za mocno i tvp vod chujowo dzialalo na tv
Lubiłem sobie włączyć te pierwsze sezony z upływem czasu. #teamWładek