Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Re: Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!

Post autor: VBSW »

Dobra, pierdu, pierdu, ale nie ukrywajmy faktów, że chuliganka to już meh. Jeszcze "starsi" to trzymają bo wiadomo, ale młodzi to już instagramy i tak dalej. Nie wiem i nie chce mi się sprawdzać ile lat ma np. taki Kruszynka, ale np. został pogoniony z Legii za to, że za mocno mordą świeci na tiktokach i ciągnie go do freaków (ponoć ma coś zaplanowane, ale idk).
Stare czasy uciekają w zapomnienie. Dopóki jeszcze "starszyzna" działa to trochę to potrwa, ale za takie kurwa, nie wiem, 10 lat to już nie widzę tego towarzystwa.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Kruszynka to szmata Putina

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

O to, a propos o pewnych rzeczach się nie mówi, nie rozmawia, pewnie gdzieś w necie to już lata, bo to X dni temu, więc pewnie czesi o tym pisali to @wujot jest czym się pochwalić.
40x40 wpierdol w Armenii. Zenit specjalnie tam przyleciał, żeby spuścić XD Ale idk czy to sportówka czy trafili kogoś normalnego. Taka ciekawostka z pizdy wzięta.
Oczywiście mowa o Legii. Bo jak wpierdol to i na boisku i na zewnątrz, coś takiego niby było, ale nie podpisuję się pod tym chujem, bo już dawno bym go nie miał.
Sprawdzone farmazony tylko u mnie.

Dodano po 6 minutach 24 sekundach:
zemsta1camzata pisze: 13 gru 2025, 18:15 Kruszynka to szmata Putina
O chuj, przeoczyłem. Co trzeba mieć we łbie, żeby zajebać na Litwę i pobić jakiegoś antyputinowskiego polityka :bowdown:
Ja pierdole XD
Czyli w moim rozumieniu za co i co dalej odpierdala typ to szapoba. Debil z mniejszym iq niż 24 blik
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

wow legia bez dopingu na koniec roku. Brawo Legioniści, w końcu robicie ten wielki protest buhahahahah
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

żyleta jest zawsze z wami

nie poddawaj się, ukochana ma...
Śnieg Garbatym Nosom
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

VBSW pisze: 13 gru 2025, 17:03 Dobra, pierdu, pierdu, ale nie ukrywajmy faktów, że chuliganka to już meh. Jeszcze "starsi" to trzymają bo wiadomo, ale młodzi to już instagramy i tak dalej. Nie wiem i nie chce mi się sprawdzać ile lat ma np. taki Kruszynka, ale np. został pogoniony z Legii za to, że za mocno mordą świeci na tiktokach i ciągnie go do freaków (ponoć ma coś zaplanowane, ale idk).
Stare czasy uciekają w zapomnienie. Dopóki jeszcze "starszyzna" działa to trochę to potrwa, ale za takie kurwa, nie wiem, 10 lat to już nie widzę tego towarzystwa.
No to jest przykry trend i co gorsza zauważalnie odbiega od tzw europejskich standardów. Polecałem tu kiedyś wątek o włoskiej scenie na kibice.net, jest tam jeden gość mieszkający na codzien w Neapolu, przytoczę jego post odnośnie wyjazdu Lecha do Belgradu
Najbardziej kompromitujący jest jednak inny aspekt tego wyjazdu. Otóż jak sprawdzili sami Serbowie - rekordzista z LPH dodał na swój instagram chyba z dziesięć zdjęć (pod stadionem, na stadionie, w koszulce, bez koszulki, uśmiechnięty, smutny, zamyślony, romantyczny i inne wskazujące na problemy z nadmierną konwersją do estradiolu). Zebrał tysiące serduszek i pochlebnych komentarzy (głównie od mężczyzn), wielu kolegów doceniło też jego formę wiec wyjazd na pewno został zaliczony do udanych. Jednak ludziom, którzy zajmują się na co dzień trochę poważniejszymi rzeczami niż pozowanie do selfie na sektorze, trudno jest w ogóle uwierzyć, ze ktoś taki może być akceptowany i mieć cokolwiek do powiedzenia w „poważnej” grupie. Niestety, jak się okazało później - takich niespełnionych influencerów jest tam cała masa i zupełnie nie kryją się ze swoim parciem na szkło i celebryckimi zapędami. I choć sam widziałem tylko to co wykopali Serbowie, wygląda na to że ten gejowski trend rozlał się już na resztę kraju, a każdy zagraniczny wyjazd polskiej ekipy to dzisiaj całodobowa fotorelacja na żywo i produkcja osiedlowych, grupowych, fanclubowych i indywidualnych fotek na skalę przemysłową. Wiec w ostatecznym rozrachunku może i chłopaki z Jagielloni uciekli autokarami przed anonimowymi w Europie nastolatkami z patykami, ale za to wrzucili do internetu tyle zdjęć z wyjazdu, że na pewno będzie z czego wybierać nowe profilowe. Tylko trudno potem oczekiwać ze ktoś będzie traktował takich ludzi poważnie.
Mam co do tego jeszcze głębsza rozkmine ale nie mam czasu w pełni napisać, może później dorzucę swoje przemyślenia
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

kr0pka pisze: 13 gru 2025, 12:30 nie chodzi tylko o rozjebanie się ale też jakiś incydent z posuwaniem żony GieKSiarza przez kogoś z Torcy w czasie wigilijki zgodowej
przecież to była wrzutka z kumaci.pl premium :lol:
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

Bisclavret pisze: 16 gru 2025, 18:04Mam co do tego jeszcze głębsza rozkmine ale nie mam czasu w pełni napisać, może później dorzucę swoje przemyślenia
Chętnie to przeczytam
yer a wizard, Harry
2do5

Post autor: 2do5 »

podbijam
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

mas pisze: 16 gru 2025, 18:07
kr0pka pisze: 13 gru 2025, 12:30 nie chodzi tylko o rozjebanie się ale też jakiś incydent z posuwaniem żony GieKSiarza przez kogoś z Torcy w czasie wigilijki zgodowej
przecież to była wrzutka z kumaci.pl premium :lol:
XDDD
Nie widziałem tego fp wcześniej, nie sprawdzałem pozostałych wpisów. Teraz wiem co to za fp i w sumie bekowe historie dają
nic na potem
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Nie ma tu zadnej przelomowej mysli, bo troche tak to zabrzmiało. Rozkminę mam taką, że ruch kibicowski w Europie zmierza ku unifikacji w dwóch roznych kierunkach - północnoeuropejskim i południowoeuropejskim (są jeszcze brytole ale ich to jebać, szkoda sobie nimi głowy zawracać). I o ile do tej pory Polacy byli postrzegani jako topka europejskiej patologii, o tyle nie mamy wyjścia i zmierzamy mimowolnie do klimatu północnego - czyli coraz częściej mamy wspólny język z Niemcami, Duńczykami, Holendrami etc. przejawia się to też poprzez coraz częstsze nawiązywanie kontaktów polsko-niemieckich, trochę dlatego że tamtejsza scena chuligańska wzoruje się na naszej - tj. umówionych walkach w lesie, na liczby w kategoriach wiekowych ale też dlatego że u nas klimat coraz bardziej idzie w kierunku Bundesligi tj. chuliganka powoli bo powoli, ale idzie w odstawkę na rzecz klimatu okołomeczowego. Zmierzam do tego, że środek ciężkości polskiej sceny kibicowskiej odchodzi od chuliganów, oni po prostu nie za bardzo mają okazję się wykazać, tzn wiadomo że JESZCZE coś się dzieje, no ale:
- juz nie na stadionie bo przypał
- już nie w drodze na wyjazd bo 1200 osób specem
Kończy się tak, że niektóre duże topowe ekipy od kilku lat nie biły się z nikim w dużych liczbach. Niektórzy mogliby na wyjazdy jeździć bez składu i nikt by się o tym nigdy nie dowiedział. No i to ostatnie poważne pokolenie chuliganki z braku laku poszło w tą pseudogangsterkę bo skoro zabawa w ganianie się po lasach co weekend się kończy to trzeba coś robić. Efekt jest taki jak widzimy - jedna ekipa po drugiej jest sukcesywnie pacyfikowana przy pomocy artykułu 60 bo tu już można dać grube zarzuty a nie jakieś smieszne udziały w bojce. A następców pewnie nie będzie bo klimat stadionowy zmienia się tak szybko w naszym kraju, że za 10 lat wiodącym tematem dla większości kiboli będzie ultraska i doping.

Natomiast południowi europejczycy mają to nasze umawianie się po 27 osób do 22 lat w dupie i śmieją się z tego, u nich dalej jest na sprzęcie, banda na bandę i oni nie zamierzają się dostosowywać (chociaż ostatnio Zrinjski Mostar sprawdził się na naszych warunkach z Rakowem, taka ciekawostka). Dlatego nasza scena coraz bardziej będzie zdobywała wizerunek grzecznej, już i tak przestali się nas bać na zachodzie bo przecież 15 lat temu jacyś Niemcy czy Szwajcarzy nawet by nie pomyśleli żeby się umawiać z Polakami

chaotycznie i nie do konca klarownie ale kurde czasu mialem mniej niz bym chcial a wątku celebryckiego finalnie nie powiazalem ze swoimi przemyśleniami chociaz planowałem xd
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Czekqm na watek celebrycki. Kumate™️ info podane sprawnym piórem? Zawsze
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Damianero

Post autor: Damianero »

Bisclavret pisze: 16 gru 2025, 23:21 chuliganka powoli bo powoli, ale idzie w odstawkę na rzecz klimatu okołomeczowego.
okołomeczowego w sensie że jakieś oprawy graffiti i nazwijmy sztuka czy gangsterka i te klimaty??
Awatar użytkownika
Ten Typ Gold

Post autor: Ten Typ Gold »

Tak na prawdę trochę dziwne że ciężar całej dyskusji o środowisku kibicowskim przesunięty jest w stronę gangsterki, sześćdziesiątek, spotkań w lesie itp. tak na prawdę z przykładowego 5000 młyna w Polsce ilu jest na prawdę chętnych do ostrej zabawy? 5%?
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Co w tym dziwnego, skoro to oni rzadza na tych trybunach, pozdrowienia na plotach sa dla ziomkow co siedza, wyzywani sa konfidenci itp., no kurwa naprawdę szok
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Mamy przyklad TKWM że mimo że tam rodziny powstawały to właśnie przez Miasto nagle po tylu latach to teraz kurwy tancza z widzewem którym życzyli śmierci i odgrażali się co to za sp Rolika nie zrobią ...
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

no ten cały zachwyt subkulturą więzienną przesiąka całe państwo, antykonfidenctwo mają we krwi już nawet pięciolatki - nawet gdy mówimy o traktowaniu tego zjawiska z pewną ironia, to ziarno już dawno zasiadano i stało się codziennością. teraz ktokolwiek miewa w ogóle mecze bez co najmniej jednego solidnego PDW na płocie? trochę wstyd chyba
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

najlepsze jest to, że wywieszają transparenty pdw bortwick, a pół roku później bortwick korzysta z art. 60kk i już jest konfidentem a nie pdw :rotfl:
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

strach na urlop jechać, bo wracasz do innego świata
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

super filmik odnalazłem. starce carina gubin vs karkonosze
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
ODPOWIEDZ