Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Czy Widzew spadnie z ligi?

Owszem
10
83%
A skądże znowu
2
17%

Liczba głosów: 12

Kalom

Re: Ekstraklasa

Post autor: Kalom »

:lol:
2do5

Post autor: 2do5 »

daj kamienia
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

A więc tak wyglądają prawdziwi Warszawiacy xD
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Jeden z nich to chyba FC Ząbki
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

O kurwa, beka, hehe.
I to nie jest do szczerbatego, ale o tym, że -
Bobić chce odejść z Legii, ach. Zero zdziwka. Zieliński niby zwolniony, ale na trybunach obok Żewłaka i elyty siedział. W sumie to też jebać c+ bo nagle doping ciszej, jeśli nie włączyłeś audioblablabla. Pedały jebane. Atfu. Niech spadają, może Mioduch nie będzie chciał 80 mln ojro, a swoją drogą - tak pojeździć po pierwszej lidze, takich wyjazdów jeszcze nie mam.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
SLAFF

Post autor: SLAFF »

Poznań wam nie przepadnie, bo w następnym sezonie z Wartą se zagracie.
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Z Poznania to pamiętam mistrza Polski, piękna to była podróż, a jeszcze lepsza powrotna.
Może w 1 lidze w końcu wrócą Derby Warszawy :lol:

Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Beka z tego wczorajszego protestu na żylecie :lol:
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Poprawka:
Beka to z pierwszego protestu, który odwiesili po paru meczach, np. dzięki transferowi Milety :lol:

Bartuz

Post autor: Bartuz »

VBSW pisze: 15 gru 2025, 20:27 O kurwa, beka, hehe.
I to nie jest do szczerbatego, ale o tym, że -
Bobić chce odejść z Legii, ach. Zero zdziwka. Zieliński niby zwolniony, ale na trybunach obok Żewłaka i elyty siedział. W sumie to też jebać c+ bo nagle doping ciszej, jeśli nie włączyłeś audioblablabla. Pedały jebane. Atfu. Niech spadają, może Mioduch nie będzie chciał 80 mln ojro, a swoją drogą - tak pojeździć po pierwszej lidze, takich wyjazdów jeszcze nie mam.
Nie masz pojęcia o czym mówisz, zapytaj zgodowiczow czy fajnie sie jeździ po niższych ligach przez X lat.
Awatar użytkownika
wujot
ave

chłopy zamiast zrobić protest w starym kibolskim stylu, jeszcze po takiej kompromitacji w historii klubu xd wykrzykują do mioduskiego pół meczu żeby wypierdalał, a chłopa nawet na stadionie nie było :lol:

Ten mecz w taki sposób powinien się zakończyć po strzale Chrapka na 0:1

Obrazek
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Bartuz pisze: 15 gru 2025, 20:42 Nie masz pojęcia o czym mówisz, zapytaj zgodowiczow czy fajnie sie jeździ po niższych ligach przez X lat.
Coś nowego, but i know. Wyjebane, ten klub musi upaść, żeby szopen wypierdalał. Tu nie będzie lepiej, od X lat nie jest lepiej. Mydlenie oczu.
wujot pisze: 15 gru 2025, 20:45 chłopy zamiast zrobić protest w starym kibolskim stylu, jeszcze po takiej kompromitacji w historii klubu xd wykrzykują do mioduskiego pół meczu żeby wypierdalał, a chłopa nawet na stadionie nie było :lol:
No bo odjebali. Miały być uro, ale społeczność pierdoliła to nagle odpuszczamy urodziny NSów i jebiemy po miodku, to wiadome było, że jak to dojdzie do niego to nie będzie go na meczu xD I jeszcze Bobicia wystawiają do telewizji, bo niemiec to nie będą mu truli dupy. Ogólnie meme nad meme.

O tym @wujot mówiłem, że beka beką, ale mogli odjebać aka Poznań i chuj. I wcześniej o tym pisałem.
I tak swoją drogą komuś jaj brakuje, bo kiedyś wkłady po serii przegranych dostały wpierdol i nagle umieli grać, a teraz nawet wpierdolu brak xD Co nie zmienia faktu, że wpierdol to siwy kutas powinien dostać wpierw.

2do5

Bartuz pisze: 15 gru 2025, 20:42 Nie masz pojęcia o czym mówisz, zapytaj zgodowiczow czy fajnie sie jeździ po niższych ligach przez X lat.
:lol: zawsze mnie rozpierdalało takie podejście, dobrze się mówi nie będąc tam, a niektórzy przypuszczają, że spadek do niższej ligii w obliczu jakichś trudności to swego rodzaju oczyszczenie, wrócimy silniejsi i tego typu narracyjny bullshit - chuja tam, zazwyczaj dochodzi do pogłębienia problemów, bo łatwo się urządzić w ruinach, gorzej później ogarnąć ten pierdolnik
choć PODEJRZEWAM, że Legii potencjalnie aż tak bardzo by to nie groziło (w sensie wieloletnia stagnacja), ale kto wie

a jako wspomniany zgodowicz z Sosnowca zapewniam państwa warszawiaków, że zadomowienie się w drugoligowej czy nawet pierwszoligowej bylejakości to nic przyjemnego i enty wyjazd do Grudziądza w przeciągu dekady potrafi być deprymujący delikatnie rzecz ujmując :) ja tam bym się chętnie zamienił, nawet na sezon

Dodano po 1 minucie 10 sekundach:
oczywiście inne standardy, wiadomo, tylko jak można życzyć swojej drużynie spadku xD
Awatar użytkownika
wujot
ave

też nie kumam tych głosów, że fajnie by było pojeździć po pruszkowach, grodziskach, chojnicach, siedlcach i innych głogowach :lol:
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

jak ktos nie kibicował swojej druzynie z SEKTORA GOŚCI w pruszkowie to nie zaznał soli kibicowskiego życia

nie no a tak poważnie to uważam że jeśli spadek do niższej ligi ma być jednosezonowy to często daje pozytywny impuls bo jednak tkwienie w ekstraklasie enty sezon walcząc o 9 miejsce obok Zaglebia Lubin jest odpychajace na dłuższą metę, oczywiście jak się gra w Wólce Pełkińskiej czy innej Boguchwale to nawet 11 wyjazd do Chorzowa (pamiętam jak koledzy z Wrocławia zawsze hejtowali ten setny Chorzów) wydaje się atrakcyjny no ale jestem w stanie zrozumieć że można być znudzonym po prostu trwaniem na ekstraklasowym gruncie bez perspektyw na osiągnięcie czegokolwiek. Wrocławski przykład może być niezły bo chyba ten spadek to jedyna szansa na wyrwanie klubu z rąk sutrykowej mafii czyli w optymalnym scenariuszu klub moze duzo zyskać. Także to słynne oczyszczenie wrócimy silniejsi może się akurat tutaj spełnić

Tylko że jednosezonowego spadku nikt nie gwarantuje, pozniej sie z tego robią 4 lata, pozniej dekada, a na koniec się okazuje że nikt już nie czeka na znaną markę która spadła na chwilę.

No ale badzmy powazni, Legia nie spadnie, przyjdzie Maras, będzie kazał nawet sprzątaczkom zapierdalać w pressingu, wygra kilka meczów po 1-0 i po temacie. Chociaż oczywiście pożar w burdelu zawsze dostarcza rozrywki
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

@Cz4rny1337 proszę zrób update ankiety
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
wujot
ave

prędzej to forum upadnie, niż Legia spadnie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Legia te 11 pkt do lidera odrobi wiosną z palcem w tyłku i w pucharach będzie grać.
nic na potem
2do5

Bisclavret pisze: 15 gru 2025, 22:44 nie no a tak poważnie to uważam że jeśli spadek do niższej ligi ma być jednosezonowy to często daje pozytywny impuls bo jednak tkwienie w ekstraklasie enty sezon walcząc o 9 miejsce obok Zaglebia Lubin jest odpychajace na dłuższą metę
oczywiście mówisz o perspektywie kibica Legii i może tylko trzech, czterech innych polskich klubów, bo z perspektywy kibica np. takiego GKSu Katowice, to wciąż jest atrakcyjniejsze niż kolejny sezon z transparentem ekstraklasa albo śmierć :)
Bisclavret pisze: 15 gru 2025, 22:44Tylko że jednosezonowego spadku nikt nie gwarantuje, pozniej sie z tego robią 4 lata, pozniej dekada, a na koniec się okazuje że nikt już nie czeka na znaną markę która spadła na chwilę.
no w tym tkwi haczyk, że jest tyle potencjalnych zmiennych, od wymiany stołków, po rozwiązywanie kontraktów czy sprzedaż piłkarzy za bezcen, przez pewnie szereg innych problemów, że takie fantazjowanie o jednorazowym spadku i szybkim powrocie zawsze bardziej brzmi jak rosyjska ruletka niż plan na zażegnanie kryzysu, nawet kombinując długofalowo xD szczerze nie wiem ilu warszawiaków poszłoby na - powiedzmy - pewny deal w stylu - spierdalacie pięterko niżej, ale sztywno za dziesięć lat wracacie z mądrym jak sowa prezesem za sterami do europejskich pucharów, lub zostaje tak jak jest i nic nie jest zagwarantowane, chwytaj dzień, jebać falubaz
żeby nie było, nie twierdzę, że wojskowi w przyszłym sezonie zagrają derby z polonią, odniosłem się jedynie do wpisu użytnika VBSW, bo śmierdzą mi zazwyczaj te relegacje bardzo mozolnym procesem wychodzenia z czarnej dupy
Bisclavret pisze: 15 gru 2025, 22:44No ale badzmy powazni, Legia nie spadnie, przyjdzie Maras, będzie kazał nawet sprzątaczkom zapierdalać w pressingu, wygra kilka meczów po 1-0 i po temacie. Chociaż oczywiście pożar w burdelu zawsze dostarcza rozrywki
ament
Ostatnio zmieniony 16 gru 2025, 23:24 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sZp

Post autor: sZp »

Bisclavret pisze: 15 gru 2025, 22:44 Wrocławski przykład może być niezły bo chyba ten spadek to jedyna szansa na wyrwanie klubu z rąk sutrykowej mafii czyli w optymalnym scenariuszu klub moze duzo zyskać. Także to słynne oczyszczenie wrócimy silniejsi może się akurat tutaj spełnić
ja z każdym dniem coraz bardziej skłaniam się ku 4 lidze, coraz większe długi, miasto by musiało jeszcze więcej dosypywać, a już teraz chociażby w zimie sprzedadzą Samca-Talara, jedynego na którym można coś zarobić
ODPOWIEDZ