Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- rozklad_gaussa
Re: Premier League - liga angielska
chyba predzej wyjebanie lysego i wraca szczesliwy mamed z afconu
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Podobno Daniel Munoz komuś zajebał w nocy z piątku na sobotę i został zatrzymany po czym zwolniony za kaucją i to prawdziwy powód że nie grał w meczu z Fulham.
- ConeyIsland
Myślałem że ma 4 czerwone kartki a zaraz z City grają. No ciekawe, ciekawe
- rozklad_gaussa
glasner przed meczem mowil, ze ma opuchniete kolano, czyli co wjechalo flying knee od kolumbijskiego loco?
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
– Jestem bardzo, bardzo rozczarowany. Zrobiłem tak wiele dla tego klubu przez lata, a zwłaszcza w zeszłym sezonie. Teraz siedzę na ławce rezerwowych i nie wiem, dlaczego – grzmiał Salah
No kurwa, nie wie dlaczego. Od początku sezonu kopie się po czole, to siedzi. Proste i słuszne. 6 goli w 3 ostatnich meczach bez niego strzelili, więc nie me co się przypierdalać do decyzji.
No kurwa, nie wie dlaczego. Od początku sezonu kopie się po czole, to siedzi. Proste i słuszne. 6 goli w 3 ostatnich meczach bez niego strzelili, więc nie me co się przypierdalać do decyzji.
Do Mediolanu też nie leci, decyzja podjęta. Nie wiem co chciał osiągnąć tym wywiadem ale podpalił sytuacje wokół klubu jakby ta samymi wynikami już nie była zaogniona. Generalnie wiele zmierza do tego że to będzie ostatni sezon zarówno Salaha jak i Slota, a jak szatnia zareaguje? VVD ponoć trzyma stronę Mo, ale dużo szumu aktualnie jest i nie wiadomo w którą to stronę się rozwinie.
po potulnym salahu to się nie spodziewałem odwalenia takiej szopki
- bialyjelen
kolejnych 30 lat bez wygrania premier league zycze 
Wciąż aktualny komentarz do sprawy
przypominam kto miał rację było zrobić jak real robi dla piłkarzy 30+ kontrakt na 1 sezon przedłużany co sezon i by się starał xd
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
@Groszek ja w tym momencie już nwm co śmieszniejsze. To że agenci przed przedluzeniem próbowali wpychać Van Dijka i Salaha na kontrakcik do Realu, a Real co oczywiste kazał im spierdalać, czy to jakie problemy ma teraz Real i że Liverpool się po nich przejechał w legendarnym two retards fighting 
yer a wizard, Harry
Tosin wybrał grę w kadrze Nigerii i może zostać powołany na Puchar Narodów Afryki!!!111 
Oby już nigdy nie wrócił
Plus się pojawiły głosy, że ten zatrzymany 29 latek to jednak Ivan Toney, chociaz czy to taki piłkarz reprezentacyjny to bym nie powiedział.
Oby już nigdy nie wrócił
Plus się pojawiły głosy, że ten zatrzymany 29 latek to jednak Ivan Toney, chociaz czy to taki piłkarz reprezentacyjny to bym nie powiedział.
Ja tam w tej sytuacji z Salahem nie potrafię być tak zero-jedynkowi jak koledzy tutaj. Wiadomo, że wyjście przed kamery spłakanym to nie była dobra decyzja, wiadomo że w tym sezonie gra kaszanę i ławka była zasłużona, jednak jak widzę dzisiejszą wypowiedź Slota w stylu „Salahowi powiedziałem, że nie leci z nami i tyle gadaliśmy” no to mi ciężko nie stanąć trochę po stronie Salaha.
Jeśli tak wygląda jego kontakt z zawodnikami, to można przypuszczać, że Salahowi w jakimś stopniu nie chodziło o same siedzenie na ławce, tylko też o sposób komunikacji z nim i wytłumaczenie tej decyzji (może sam nie widzi, że jego trick z wbieganiem prosto w obrońcę nie działa). Obojętnie jak mu idzie w tym sezonie, to jest jebaną legendą tego klubu i gdyby nie jego forma mutant rok temu to Slot nie miałby mistrza w debiucie, więc też trochę pokory łysy cep mógłby nabrać.
Poza tym na miejscu Salaha, nawet zdając sobie sprawę z tego co robię na boisku, jakbym widział że 3 raz siadam na ławce, a Gakpo dalej biega w pierwszym to sam miałbym ochotę coś rozjebać, szkoda że wybrał doszczętne rozjebanie atmosfery.
Jeśli tak wygląda jego kontakt z zawodnikami, to można przypuszczać, że Salahowi w jakimś stopniu nie chodziło o same siedzenie na ławce, tylko też o sposób komunikacji z nim i wytłumaczenie tej decyzji (może sam nie widzi, że jego trick z wbieganiem prosto w obrońcę nie działa). Obojętnie jak mu idzie w tym sezonie, to jest jebaną legendą tego klubu i gdyby nie jego forma mutant rok temu to Slot nie miałby mistrza w debiucie, więc też trochę pokory łysy cep mógłby nabrać.
Poza tym na miejscu Salaha, nawet zdając sobie sprawę z tego co robię na boisku, jakbym widział że 3 raz siadam na ławce, a Gakpo dalej biega w pierwszym to sam miałbym ochotę coś rozjebać, szkoda że wybrał doszczętne rozjebanie atmosfery.
Też to napisałem
Salah wraca na mecz z Brighton
Jak myślicie Mareska przetrwa te strzały w zarząd czy to już tylko odliczanie do wyroku? @Cz4rny1337 @yaneq @Parlae
A co tam bo nie śledzę tematu?
Póki wyniki go będą bronić to chyba zostanie. Ale ciekawe o co tam poszło.