Ziomcy
Re: Ziomcy
Nie idzie zrozumieć tego pierwszego co tam potoki, ale fajny bicik tak tak
- FruitOffTheWall
numer co wrzuciłem jest spoko, generalnie spoko se chłopaczki rapują, w zalewie syfu nie jest to złe, ma to jakiś styl. Tylko nie polecam tego słuchać po kuracji z sentino czy lso, kurwa wychodzi wtedy że to taki rap chłopaczków co pokazują fakulca do sceny, ksywy to pierdoły itp, jak to porównać do wersów np. mój Czeczen spali wszystkich żadne bbq czy ze starym do kasyna on z tatą na rybki, to wychodzi próba udawania dobrego rapowania
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
ten numer lipa z kolei. murzyn beznadziejne rymy i antyflow jak eldoka w 02
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
-
bobermann3000
co sądzicie o nowej stylówie opiumcy?
ja nie sadze nic nie wiem ktory to ziomek
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
takie se rap o rapowanie po blancie bez polotu. po nazwie składu bym się niczego innego nie spodziewał, no przynajmniej nie udają za bardzo, nie jest to złe ale nie zachęca do sprawdzania
- yungXpaproch
no kurwa ja se nie wyobrażam jak ktoś może zajarany przesłuchać 32 tracki albumu, gdzie w każdym ci goście tak samo jęczą do tego mikrofonu jakieś smęty jakby usypiali
- yungXpaproch
dzięki, robię to dla ciebie. zawsze myślę o tobie jako o moim #1 fan
Odpalily mi sie dwa numery z tego na spotku (ten z karuzelka nie zadna aurelka i z salsa) i fajnie buja, obadam czy da sie to w calosci przesluchac czy sa tylko momenty i dodam sobie pare numerow do listy polubionych i bede katowal tylko te
przemieliłem całość kilka razy i jako całokształt materiał jest ultra ciężkostrawny
z fajniejszych momentów, to kawa na ławe (dojebane), że sie da, zmieniamy pogode i to ciekawe interlude
przy okazji zostawiam props za stworzenie tego wałka poniżej
z fajniejszych momentów, to kawa na ławe (dojebane), że sie da, zmieniamy pogode i to ciekawe interlude
przy okazji zostawiam props za stworzenie tego wałka poniżej
-
bobermann3000
jeszcze muszę przesłuchać od deski do deski ale wyrywkowo zajebiste saalfrat błyszczy coraz bardziej
wrzucam tutaj, raczej nie warto zakładać osobnego tematu
kajzer bankowo jest w posiadaniu jakichś filmików, na których chłopaki np. walą sobie nawzajem konia
i zagroził, że upubliczni jak z nim nie będą nagrywać
bo to aż niemożliwe, ile ten wack daje featów - a teraz jeszcze kolejny solowy projekt
za to gdok super nawinął - obecnie chyba mój ulubiony ziomc (ziomiec?)
kajzer bankowo jest w posiadaniu jakichś filmików, na których chłopaki np. walą sobie nawzajem konia
i zagroził, że upubliczni jak z nim nie będą nagrywać
bo to aż niemożliwe, ile ten wack daje featów - a teraz jeszcze kolejny solowy projekt
za to gdok super nawinął - obecnie chyba mój ulubiony ziomc (ziomiec?)
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?