Małolat - Małolat (2025)
- marmolad_k2
Re: Małolat - Małolat (2025)
Najgorsza okładka roku?
Nie zapamiętałem za wiele poza tym, że ruchał sukę na blacie.
Lepiej niż ostatnia muzyka z pizdy Pezeta, jednak jest to kolejny przykład, że inspiracje klubowe techno-house plus rap to chuj nie rap (bo nie wiem jak inaczej nazwać brzmienie niektórych bitów) i szkoda, że po tylu latach od w PZLJŻ dostajemy coś takiego. Małolat dalej na etapie małolata, za wiele ciekawego nie ma do opowiedzenia. W porywach 4/10, po odsłuchu musiałem sobie włączyć kawałek Wkurwiam Się.
Lepiej niż ostatnia muzyka z pizdy Pezeta, jednak jest to kolejny przykład, że inspiracje klubowe techno-house plus rap to chuj nie rap (bo nie wiem jak inaczej nazwać brzmienie niektórych bitów) i szkoda, że po tylu latach od w PZLJŻ dostajemy coś takiego. Małolat dalej na etapie małolata, za wiele ciekawego nie ma do opowiedzenia. W porywach 4/10, po odsłuchu musiałem sobie włączyć kawałek Wkurwiam Się.
Poczatek płyty jest tak słaby, że przez chwilę zastanawiałem się czy nie był jakiegoś rodzinnego zakładu kto nagra bardziej beznadziejny materiał. Potem wjeżdza kilka lepszych numerów, ale nic z specjalnym repeat value, a sam Małolat prezentuje się momentami dosyć amatorsko. Zdecydowanie najsłabszy materiał od E1.