[beef] zibex vs OG Kamka
Re: [beef] zibex vs OG Klamka
O nim jest
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- marmolad_k2
Ta chwila zawahania przy Bałagane vs Bambi
-Kaz Bałagane czy Sobel?
-Sobel

-Sobel
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
I to ściemnianie, że Magik najlepszy
Żenująca postać, która momentami rapuje całkiem nieźle.
Żenująca postać, która momentami rapuje całkiem nieźle.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Ona wygląda jakby losową młodą loche z ulicy wzięli która coś tam niby wie bo słucha plejlisty polski hip-hop na spotify, czyli nic nie wie i kazali jej wybierać
Jak ona się w ogóle znalazła w tym programie to nie rozumiem, to nie jest jakiś industry plant?
Jak ona się w ogóle znalazła w tym programie to nie rozumiem, to nie jest jakiś industry plant?
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
być może, ale uwarunkowany realnym zapotrzebowaniem na młodą julkę jolkę co robi taki rap jak truskom odpowiada
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- marmolad_k2
Jak się nazywa samica rondlarza?
rondlara
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Quidquid agis, prudenter agas
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Quidquid agis, prudenter agas
bardzo mnie ciekawi co tam pod rondlem się dzieje, jak to pozerstwo to nie głupio jej było ciągnąć to prowo przez cały program? nie myślała że może lepiej to przerwać bo potem będzie dużo większy przypał? kto ją w ogóle na castingu przepuścił i nie zweryfikował? tyle pytań a tak mało odpowiedzi, chciałbym poznać historie tego performensu
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
imo to bylo na odwrot, amazon z niej zrobil rondlare, cos jak przebranie za hiphopowca w przedszkolu podczas karnawalu

Spoiler

Zibex tak poskładałx, że chuj wie o co tam chodzi i ma słabe, trochę cringowe delivery, ale bez kitu odpaliłem to 2gi raz, żeby posłuchać tych rymów i pewnie odpale jeszcze raz, bo one są serio jakoś dziwnie satysfakcjonujące.
OgKamka to kobiecy beodes, z zachowaniem stylu i skali zmiany skila do bycia kobietą oraz bycia populistką. Fagata jest obrzydliwa jeśli opluła 15 letnie dziecko, które sobie chciało z nią zrobić zdjęcie.
Aha Kamka ma 20 lat, to nie wiem, ale nadal nie wypada pluć na kogoś gdy ten nie przychodzi w złych zamiarach, tylko rozmawiać. Kamka +1 do bycia alegorycznym Bedoesem za pozowanie na bycie drącym pizdę dzieckiem w konflikcie z silniejszymi, przemocowymi dorosłymi.
Mam Crusha na Karę.
Kobiety potrafia pokonać mężczyzn w muzyce, ale żeby to zrobić muszą zrobić embrace tej naturalnej kobiecej energii, czyli silna kobieta w rapie musi zrobić Embrace swojego Yang, a nie być na siłę Yin.
Poniżej taki imo fajny przykład kobiety, która zrobiła przyjemny truskulowy rap, który zachowuje dobrze Yang, jednocześnie całkowicie zachowując hiphopową tożsamość i mi na przykład kogoś takiego brakuje na Polskiej scenie.
OgKamka to kobiecy beodes, z zachowaniem stylu i skali zmiany skila do bycia kobietą oraz bycia populistką. Fagata jest obrzydliwa jeśli opluła 15 letnie dziecko, które sobie chciało z nią zrobić zdjęcie.
Aha Kamka ma 20 lat, to nie wiem, ale nadal nie wypada pluć na kogoś gdy ten nie przychodzi w złych zamiarach, tylko rozmawiać. Kamka +1 do bycia alegorycznym Bedoesem za pozowanie na bycie drącym pizdę dzieckiem w konflikcie z silniejszymi, przemocowymi dorosłymi.
Mam Crusha na Karę.
Kobiety potrafia pokonać mężczyzn w muzyce, ale żeby to zrobić muszą zrobić embrace tej naturalnej kobiecej energii, czyli silna kobieta w rapie musi zrobić Embrace swojego Yang, a nie być na siłę Yin.
Poniżej taki imo fajny przykład kobiety, która zrobiła przyjemny truskulowy rap, który zachowuje dobrze Yang, jednocześnie całkowicie zachowując hiphopową tożsamość i mi na przykład kogoś takiego brakuje na Polskiej scenie.
Re: [beef] zibex vs OG Kamka
Będzie odpowiedź? Ja czekam. Trochę niehiphopowa akcja ze strony OG Klamki 
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- marmolad_k2
A od kiedy Kamka jest hip-hopowa?
no przecież kocha K44 i PFK, ona jest full hiphopowa, i to wypełniona tym prawdziwym, a nie dzisiejszym hip-hopem!
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- marmolad_k2
No i obsrany output, żadnej odpowiedzi, ewidentna wyższość pana Zibex.
Ej gdzie kupic taki zestaw bo dojebany imo
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szczerze???
Czekam na odpowiedź Kamki...
Zibexa lubię zwłaszcza ze starych czasów jak dawał tak
Potem poszedł w dziwne rzeczy....
Chciałbym, żeby wróciło stare flow znudzonego kota i te oniryczne bity.
Co do Kamki -ewidentnie widać, że to pozerka grająca na sentymentach słuchaczy starszych wychowanych na k44 i pfk.
Czekam na odpowiedź Kamki...
Zibexa lubię zwłaszcza ze starych czasów jak dawał tak
Potem poszedł w dziwne rzeczy....
Chciałbym, żeby wróciło stare flow znudzonego kota i te oniryczne bity.
Co do Kamki -ewidentnie widać, że to pozerka grająca na sentymentach słuchaczy starszych wychowanych na k44 i pfk.
jestem zażenowany niehip-hopową postawą największego rondelka młodego pokolenia OG Kamki, liczyłem na szybką odpowiedź 
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ