Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
Re: Warny/Bany
Dla jego ciężkiej schizofrenii
Mniej miłosierdzie dla nas i całego forum
Mniej miłosierdzie dla nas i całego forum
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Wiesz co jest jeszcze gorszego od konfitury?wujot pisze: ↑09 gru 2025, 23:34Spoiler
oo forumowa parówa książenieporządek i co sprawdziłeś intro, które ci wysłałem?
(k) - intro było fajne..
(2) - no, to czekaj na resztę płyty gościu, rozprułeś się ostatnio parę razy i trzeba o tym nawinąć
(k) - takich akcji już nie mam..
(2)- hah co ty pierdolisz, przecież frajer to twoje drugie imię, pucuj się kurwa na kogo się rozjebałeś ostatnio, tam na camzata chyba?
(k)- a camzata.. to niestety, ale on chyba moderacja to w offtopicu nie reaguje, bo camzat może nazywać od cweli i takich innych i nic się nie dzieje...
(2) - dobra, to jest wasz problem i chuj mnie to obchodzi co tam dalej
(k) - tak samo użytkownika barbadosa też pamiętam, że zgłaszałem i np deklu to nie jest, ja np teraz używam deklu do każdego jak coś nie ten, za dekla nie ma warnów.
(2) - ty a podobno ty masz za każde zgłoszenie możliwość oblizania jajec swnowi nie? na jakiś pływalniach się spotykacie, kurwa na Piątkowie chyba w Poznaniu.
(k) - nigdy nie byłem na Piątkowie, a nie byłem, bo tam pływalnia jest, to byłem na pływalni w Piątkowie.
(2) - a to prawda, że admin już ci nie wystarcza i masz marzenia o jakiś trójkątach, czterokątach? no ale ty chyba tylu kolegów to nie masz
(k) - patrząc po temacie to chętnych osób są... cztery
(2) - cztery osoby będą cię ładować?! ale pewnie dla ciebie to za mało
(k) - Bolo będzie strzelał jako piąty
(2) - nie no od Bola to się odpierdol, w porządku chłopak, a i jest kurwa za stary na takiego fleta jak ty.
(k) - jak on ma 36 lat.
(2) - ile?!
(k) - 30,30,33
(2) -dooobra, nie obchodzą mnie twoje erotyczne fantazje, dzwonisz do mnie z propsami, że słyszałeś intro, pewnie boisz się, że za bardzo ci pojadeęna płycie i chcesz ją kupić czy co chcesz teraz zrobić?
(k) - wspierać twórców...
(2)- o ty włazidupcu pierdolony, chcesz wspierać 2rzyna?
(k) - twórców których lubię chcę wspierać
(2) - dobra ruro no to czekaj na teledysk w przyszłym miesiącu
(k) - bardzo bardzo chętnie obejrzę
(2) - dobra nara typie pozdrów chłopaka elo
(k) - nara![]()
Koleś co stoi w białych rękawiczkach obok obserwujac i dolewa tylko oliwy do ognia z frajerskim usmieszkiem pod wąsem.
Ostatnio to ci nieźle wychodzi. Props
Radzę miejsca zajmować, zaraz się zacznie
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Po zapoznaniu się z argumentami obu stron nadal uważam, że w przeciwieństwie do użytkownika bakłażan użytkownik smly nie wykazał się szczerą inicjatywą w celu wyjaśnienia swojej sytuacji, mając do dyspozycji szereg możliwych rozwiązań żeby pozostać na głównym koncie postanowił zakładać nowe, na każdym z nich unikając weryfikacji jako już istniejący user.
W związku z powyższym na dzień dzisiejszy jego konta nie zmieniają statusu, ale zarówno tutaj jak w moderacyjnym pojawiały argumenty na jego obronę, więc nie widzę przeszkód żeby powrócić do tematu po honorowym odkiblowaniu dłuższej kary bez uciekania się w tym czasie do kolejnych multikont.

W związku z powyższym na dzień dzisiejszy jego konta nie zmieniają statusu, ale zarówno tutaj jak w moderacyjnym pojawiały argumenty na jego obronę, więc nie widzę przeszkód żeby powrócić do tematu po honorowym odkiblowaniu dłuższej kary bez uciekania się w tym czasie do kolejnych multikont.
Spoiler

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
JE BAĆ TUSKA! NIE BĘDZIE NIEMIEC PLUŁ NAM W TWARZ!
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Pewniak powrót jak odzyskiwanie reparacji, ostatecznie zagrozi że se sam założy forum.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Za Kaczyńskiego nie było i nie będzie takich sytuacji
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- marmolad_k2
Nadrobiłem ostatnie kilkadziesiąt zgłoszeń w offtopicu.
Weźcie się, kurwa, ogarnijcie, bo z dziesięć osób wisi na dwóch ostrzeżeniach, a chyba nikt nie chce wrócić na forumek po nowym roku.
Weźcie się, kurwa, ogarnijcie, bo z dziesięć osób wisi na dwóch ostrzeżeniach, a chyba nikt nie chce wrócić na forumek po nowym roku.
- Haczapurjan
@zemsta1camzata myślałem, że jest dżentelmeńska umowa, że już nie podpierdalasz do moderacji? Wiszę na dwóch warnach jak jajca pterodaktyla, bo moderator wyżej jest bezwzględnym egzekutorem
- zemsta1camzata
To jakieś stare zgłoszenie sprzed umowy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
ech trzeba gogiemu oddać sprawiedliwość... ja jakby co nie mam problemu z wypierdoleniem na bana także śmiało jak są podstawy po to się przecież bawimy w tę grę
gogi dawaj sam sie prosi
Najpierw musi kogos obrazic a ten musi go zglosic, ale to nie nastapi bo juz wszyscy maja dzentelmenska umowe ze nie zglaszamy jak ktos obrazi wiec ten plan sie nie powiedzie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
bronek ty parówo pało jebana tak jest zgadzam się
nie zgłaszaj bronisław to prowokacja
Dobra zglosilem papa ale nie mariusz
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Spoiler

Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 16:24 przez dr zjeb, łącznie zmieniany 1 raz.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
czyli oparł foruming na wyzwiskach i teraz zgłasza posty z wyzwiskami?
Najebał tyle zgłoszeń, że nieszczęsnym adminom już się wymieszało i napierdalają kartki hurtem niczym sędzia Iwanow w niesławnym meczu Holandia-Portugalia
Do adminów zero urazy, a na szczurka hatfu
Kwiczę ze śmiechy
Do adminów zero urazy, a na szczurka hatfu