[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
-
arystokrata91
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Wy tu pitolicie, a dissu jak nie było tak nie ma.
Do kiedy dajecie Mesowi ostateczny termin, deadline, po którym stwierdzicie, że to w ogóle chuja warte i nawet nie sprawdzicie?
Ja - jeżeli nie wyda do końca lutego to nawet jako sajko uznam, że to pierdolę.
Do kiedy dajecie Mesowi ostateczny termin, deadline, po którym stwierdzicie, że to w ogóle chuja warte i nawet nie sprawdzicie?
Ja już dawno nie mam żadnych oczekiwań od tego beefu i pogodziłem się, że będzie gówno, a nie odpowiedź, jak po całym albumie od Tedzika Mes wrzucał posty związane z wszystkim, tylko nie beefem
Mój pierwszy post w temacie i w sumie to nie pomyliłem się jakoś bardzo jeśli chodzi o strukturę tego beefu, po prostu TROCHĘ przestrzeliłem terminy, ale przejmowanie się obcych ludzi odpowiedzią Mesa bardziej niż sam Mes nadal aktualneSWN pisze: ↑26 lip 2025, 0:05 A mnie bardzo rozbawiłoby, gdyby w temacie przybywały strony rozkmin do czego Mes się odniesie, jakich argumentów użyje, kogo zaprosi na refren, traktując te odpowiedź jako nieuchronny pewnik, a finalnie minęłoby powiedzmy pięć dni i każdy zdałby se sprawę, że on nie zamierza niczego nagrywać i odniesie się w wywiadzie za 3 miesiące albo poświęcając cztery wersy na nowej płycie solowej
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
no jak wyjdzie to sprawdzę, póki co nie żyję beefem, bo mam inne rzeczy do roboty
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
-
arystokrata91
- Haczapurjan
Ale kompromitacja cwela z tym brakiem dissu tak swoją drogą
- JESTEM_HIPHOPEM
Tej. Weź no zacytuj tekst z beefu o tym że ich relacje były koleżeńskie. Jakbyś wiedział cokolwiek o rapie to byś kminił, że tak prawdę mówiąc ten beef trwa już od lat 90'tych z chwilowym zawieszeniem broni. Tede cisnął po SLU jeszcze za czasów TrzyHa. Peja posłał linijki w Tedego na płycie "Na Legalu?".SzwabKano pisze: ↑08 gru 2025, 21:18
U mnie "ziomek" to nie znaczy automatycznie jakiś przyjaciel na całe życie, tylko po prostu sprzyjająca mi morda. A w oryginalnym znaczeniu znaczy kogoś z tego samego miasta/rejonu, no to wtedy ziomkami nie byli nigdy. Ich relacje były zwyczajnie koleżeńska, co w dissach jakie wyszły przy okazji beefu też jest wielokrotnie podbijane. W kazdym razie daleko od jakiejkolwiek wrogości czy nawet niechęci.
Pooglądaj sobie wywiady z Peją z czasów beefu gdzie poddawał pod wątpliwość, że Tede był jego kolegą.
wnoszę o zamknięcie tematu do czasu odpowiedzi Mesa
No jak do końca roku nic nie zrobi to uznaje że chujowo postąpił że zanęcił i gówno z tego wyszło. Mesio ma w zwyczaju wrzucać podsumowanie swojego życia pod koniec roku (w Wigilie są jego urodziny), zatem mam nadzieje że chociaz wtedy zająknie się na ten tematarystokrata91 pisze: ↑08 gru 2025, 21:51 Wy tu pitolicie, a dissu jak nie było tak nie ma.
Zająknie się, że rozjebał dwoma dissami, a tak naprawdę to trzema, bo przecież od razu runda tres, Tedzia nagrywa fajne disco polo, ale rap słaby, Mes jest najlepszym we wszystkim, najbardziej ofensywnym bitewnym raperem, a top 3 polskich beefów to te z Mezem, Masseyem i z resortową córeczką, bo dzięki nim plebs miał niezasłużony zaszczyt podziwiać jego talent.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
-
Nicmadrego
Mówię odważnie – twój ex-kumpel RysiekJESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑09 gru 2025, 7:54 Weź no zacytuj tekst z beefu o tym że ich relacje były koleżeńskie
Ty byłeś moim kumplem, może wydawało mi się?
I za chwile usłyszę: "Nigdy cię nie lubiłem"
Potwierdzenie, żeś fałszywy mam od dawna – skminiłem
- Haczapurjan
Nie kochałem cię jak brata, ale źle ci nie życzyłem
Dziś życzę ci najgorzej, kurwą jesteś, będziesz, byłeś
Dziś życzę ci najgorzej, kurwą jesteś, będziesz, byłeś
-
arystokrata91
Brak odpowiedzi ze strony Mesa i pozbawianie nas jego talentu ma coś ze zbrodni w sobieeeEEE
- JESTEM_HIPHOPEM
No dobra. To teraz poproszę o potwierdzenie z drugiej strony.Nicmadrego pisze: ↑09 gru 2025, 10:31Mówię odważnie – twój ex-kumpel RysiekJESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑09 gru 2025, 7:54 Weź no zacytuj tekst z beefu o tym że ich relacje były koleżeńskie
Ty byłeś moim kumplem, może wydawało mi się?
I za chwile usłyszę: "Nigdy cię nie lubiłem"
Potwierdzenie, żeś fałszywy mam od dawna – skminiłem
-
VerminatorX
JESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑09 gru 2025, 7:54
Tej. Weź no zacytuj tekst z beefu o tym że ich relacje były koleżeńskie. Jakbyś wiedział cokolwiek o rapie to byś kminił, że tak prawdę mówiąc ten beef trwa już od lat 90'tych z chwilowym zawieszeniem broni. Tede cisnął po SLU jeszcze za czasów TrzyHa. Peja posłał linijki w Tedego na płycie "Na Legalu?".
Pooglądaj sobie wywiady z Peją z czasów beefu gdzie poddawał pod wątpliwość, że Tede był jego kolegą.
Z tego materiału wynika że Rychu z Tede mieli raczej neutralne relacje, przynajmniej w 2006 roku.
Tu też, 2004.
Ponadto w którejś części słynnego wywiadu gdzie Rychu spijał browarki na ławeczce nazwał Tedego "mistrzem konfrontacji".
Jednakże, w kontrze do powyższych materiałów, na płycie NOJA utwór "Robię Lans Ziom" to ewidentna zaczepka poprzez przekręcenie "Jeszcze raz ziom" Tedego.
Kurde, jeszcze Rychowi się chciało starać.
Doceniam ten post Bane. Wiadomo ze tournament winner to znow Pan MesBane pisze: ↑09 gru 2025, 9:57 Zająknie się, że rozjebał dwoma dissami, a tak naprawdę to trzema, bo przecież od razu runda tres, Tedzia nagrywa fajne disco polo, ale rap słaby, Mes jest najlepszym we wszystkim, najbardziej ofensywnym bitewnym raperem, a top 3 polskich beefów to te z Mezem, Masseyem i z resortową córeczką, bo dzięki nim plebs miał niezasłużony zaszczyt podziwiać jego talent.
Ja czekam na runde tres max do konca stycznia. Po tym uznaje ze Mes wygral na luzaku choc mogl dobic wieprza
Mes w tym roku zaliczył piękny spadek do ligi jong leosi I fagaty
i takie są fakty, odklejka na sam koniec kariery 
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
Zasięgowo pewnie tak, skillowo i warsztatowo Mes na nieosiągalnym poziomie dla sceny
- marmolad_k2
Chyba chciałeś napisać, że formatu niedostępnego dla rapu polskiego.
Dokładnie tak, dziękuję za poprawienie