akurat chyba najlepsza zwrotka w jej karierze bo nawet buja i dobrze dopełnia tamten traczek imo
[Beef] Fagata vs Young Leosia
Re: [Beef] Fagata vs Young Leosia
No i co z tego, że masz rację, skoro gdyby tak powiedzieli to by była chujowa atmosfera na kolejnym 2020 club czy jak to się nazywało xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
przecież Astek to zawsze walił strzały w niebo i walczy z mitycznymi prawakami na ostatniej płycie.
A muzycznie odpierdala tarło z przesadnym śpiewaniem czy kombinowaniem z flow, gdzie kończy się spierdoloną dykcją.
Ale ogólnie obaj nie mają już tak błyskotliwych wersów i czegoś ciekawego do powiedzenia tak jak na Dandys Flow/Coś przerywa.
Męskie granie czeka
^o właśnie, 2020 to najgorsze co ich spotkało, bo sami stwierdzili, że po tym już się tak nie skupiają na wersach
A muzycznie odpierdala tarło z przesadnym śpiewaniem czy kombinowaniem z flow, gdzie kończy się spierdoloną dykcją.
Ale ogólnie obaj nie mają już tak błyskotliwych wersów i czegoś ciekawego do powiedzenia tak jak na Dandys Flow/Coś przerywa.
Męskie granie czeka
^o właśnie, 2020 to najgorsze co ich spotkało, bo sami stwierdzili, że po tym już się tak nie skupiają na wersach
no a jak się skupiali na wersach to byli ciśnięci, ze tryhardy i robią kabaret nie rap, nie dogodzisz
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
ale czymś się wyróżniali i do dziś się tego dobrze słucha, a tę ostatnią srakę to mógł wydać jakiś randomowy łak z nowej szkoły
- marmolad_k2
Zdecydowanie, dobrze że chociaż Mielzky się odbił.
- gods bidness
Nigdy nie słuchałem rapera dwa sławy, nie lubię takiego czegoś, może ze dwa kawałki mi ich w życiu podeszły, no ale nie porównujmy ich skillowo do fagaty kutasiary, bo są jakieś granice absurdu.
Ja mam tak naprawdę w piździe Fagatę. Jakby któryś z Was tak o niej powiedział, to bym nawet nie skomentował, bo userzy codziennie jebią znanych raperów i to jest piękne.
Jakby Laik w Levelu poświęcił jeden wers na Fagatę i wśród innych zaatakował również ją, miałbym w to wyjebane.
Ale jak taki Astek Chwastek odważnie krzyczy FAGATA NAJGORSZY RAPER i ten raper jest akurat najmniej szanowaną postacią z całego uniwersum i wiadomo, że nie będzie z tego żadnych konsekwencji, to zapala mi się w głowie czerwona lampka. Śmierdzi mi to takim lamusem, które chce pokazać jaki to jest odważny, bo dołącza do grupy kopiącej leżącego.
Trudno wyobrazić sobie rapera, którego publiczne zaatakowanie kosztowałoby tak mało. Jeżeli serio tak mu gust podpowiada, to niesamowicie szczęśliwie mu się trafiło, że to akurat ona a nie wspomniany Penxem albo nie daj boże jakiś ulicznik albo dosłownie ktokolwiek inny z całego środowiska.
Jakby Laik w Levelu poświęcił jeden wers na Fagatę i wśród innych zaatakował również ją, miałbym w to wyjebane.
Ale jak taki Astek Chwastek odważnie krzyczy FAGATA NAJGORSZY RAPER i ten raper jest akurat najmniej szanowaną postacią z całego uniwersum i wiadomo, że nie będzie z tego żadnych konsekwencji, to zapala mi się w głowie czerwona lampka. Śmierdzi mi to takim lamusem, które chce pokazać jaki to jest odważny, bo dołącza do grupy kopiącej leżącego.
Trudno wyobrazić sobie rapera, którego publiczne zaatakowanie kosztowałoby tak mało. Jeżeli serio tak mu gust podpowiada, to niesamowicie szczęśliwie mu się trafiło, że to akurat ona a nie wspomniany Penxem albo nie daj boże jakiś ulicznik albo dosłownie ktokolwiek inny z całego środowiska.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
to akurat Rado mówił, Astek się nie odzywał na temat beefów
Pewnie tak, ja ich nie odróżniam.
na ślizgawce cisnę beczkę
- oKulTywowany
Zaraz zaraz kto co to astek/rado?
To Dwa Sławy to nie jeden raper jak raper Solar/Białas?
To Dwa Sławy to nie jeden raper jak raper Solar/Białas?
This page is no longer available.
nie no jeden, jak patokalipsa
a wu tang clan (prawdziwe imię wu tang chan) to na początku handlował jajami w prlu, skąd wzięło się słynne porzekadło.
Nieironicznie kiedyś myślałem, że to bliźniacy. Nigdy im się nie przyglądałem dłużej, dopiero na odkładce Dandys Flow zobaczyłem, że są trochę inni, ale nadal mogliby twierdzić, że są braćmi i bym im uwierzył xD