najbardziej ruchable raperka

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

którą byś ten teges

Adma
45
13%
Ania Sool
3
1%
Bambi
53
16%
Dziarma
29
9%
Fagata
40
12%
Guova
7
2%
Kara
5
1%
Lilu
12
4%
Modelka długie ciemne
11
3%
Modelka długie jasne
8
2%
Modelka krótkie włosy
25
7%
OG Kamka
2
1%
Oliwka Brazil
6
2%
Rena
9
3%
Ruskiefajki
5
1%
Ryfa Ri
5
1%
Susk
2
1%
Wdowa
37
11%
Young Leosia
33
10%

Liczba głosów: 337

Awatar użytkownika
jajca

Re: najbardziej ruchable raperka

Post autor: jajca »

twoj ziomek w kebabie zamowil na wynos
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Dość
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

ale kartofel kurwa ty
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

ale co to jest
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

To jest ta Aurelka słynna?
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

gods bidness pisze: 07 gru 2025, 16:49 Nie wiem czy to prawda, bo bym musiał się drugi raz urodzić i to gdzie indziej, ale wydaje mi się, że podoba się ludziom to, co egzotyczne i nie mówię, że inne rasy, tylko nawet w obrębie swojej - jak w Polsce jest deficyt kobiet z ciemną karnacją i ciemnymi oczami, to takie się podobają, jak przyjedzie Hiszpan do Polski, to szuka niebieskookich blondynek, bo takich ma deficyt u siebie itd. Ale chuj wie.

Co do murzynek, to też niezbyt mi sie podobają, choć takie zmieszane z rasą białą są spoko jak Jada Pinkett w primie albo Alicia Keys (+cycki), albo Cassie. Ta najlepsza, a jeszcze Diddy ją odpowiednio wytrenował.
Imo jest cos w tym ale trzeba przyznac ze jednak slabo to fituje z reszta postu i z innymi postami tutaj i chyba nawet (w moim moze blednym odczuciu) u reszty polskich mezczyzn ktorzy mowia ze murzynki be a nie ma ich zbyt duzo w polsce raczej wiec sa chyba przykladem tej innej egzotycznej rasy o ktorej wedlug tej teorii powinnismy fantazjowac a nie fantazjujemy (i mam nadzieje ze nikt nie zbierze odwagi na to aby napisac ze wyjatki potwierdzaja regule bo jednak w naukowym swiatku jak ktos znajdzie przyklad tego ze twoja regula nie dziala w przypadku X to sie mowi ze twoja regula zostala obalona a nie ze "no to jest wyjatek modro ta regula jest idealna xdddd")
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

tym wyjątkiem od tendencji (nie reguły) są właśnie preferencje egzotyczne, twarde dane z profili randkowych w skali globalnej to potwierdzają, że osobnicy danej rasy mają raczej skłonności do preferowania przedstawicieli swoich ras, niż innych.

Obrazek
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
dr zjeb

Jeśli pamięć mnie nie myli, jednym z proponowanych wyjaśnień jest mechanizm który powoduje że łatwiej mózg identyfikuje twarze we własnej grupie jako znajome i przyjazne, przez co i bardziej atrakcyjne.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
zuperhero

Post autor: zuperhero »

pobocznym aspektem rozkminki jest fakt, że przy konkretnych preferencjach może tworzyć się efekt niszy. w sensie że nawet jeśli 'zainteresowanie' daną rasą jest niewielkie, to przy niewielkiej ilości osób danej rasy na danym obszarze (np. czarnych w polsce) proporcja popytu/podaży i tak jest znacznie bardziej korzystna niż dla dominująco preferowanej rasy, gdzie przedstawicieli ww. jest znacznie więcej.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

bronek pisze: 09 gru 2025, 13:03
gods bidness pisze: 07 gru 2025, 16:49 Nie wiem czy to prawda, bo bym musiał się drugi raz urodzić i to gdzie indziej, ale wydaje mi się, że podoba się ludziom to, co egzotyczne i nie mówię, że inne rasy, tylko nawet w obrębie swojej - jak w Polsce jest deficyt kobiet z ciemną karnacją i ciemnymi oczami, to takie się podobają, jak przyjedzie Hiszpan do Polski, to szuka niebieskookich blondynek, bo takich ma deficyt u siebie itd. Ale chuj wie.

Co do murzynek, to też niezbyt mi sie podobają, choć takie zmieszane z rasą białą są spoko jak Jada Pinkett w primie albo Alicia Keys (+cycki), albo Cassie. Ta najlepsza, a jeszcze Diddy ją odpowiednio wytrenował.
Imo jest cos w tym ale trzeba przyznac ze jednak slabo to fituje z reszta postu i z innymi postami tutaj i chyba nawet (w moim moze blednym odczuciu) u reszty polskich mezczyzn ktorzy mowia ze murzynki be a nie ma ich zbyt duzo w polsce raczej wiec sa chyba przykladem tej innej egzotycznej rasy o ktorej wedlug tej teorii powinnismy fantazjowac a nie fantazjujemy (i mam nadzieje ze nikt nie zbierze odwagi na to aby napisac ze wyjatki potwierdzaja regule bo jednak w naukowym swiatku jak ktos znajdzie przyklad tego ze twoja regula nie dziala w przypadku X to sie mowi ze twoja regula zostala obalona a nie ze "no to jest wyjatek modro ta regula jest idealna xdddd")
Dlatego napisałem egzotyczne w obrębie swojej rasy, bo dla mnie pure murzynki są zbyt murzyńskie - szerokie nosy, za grube usta, za ciemne, żeby mi się fizycznie podobały. Pure Azjatki też jakieś dziwne. I jednak summa summarum za białymi się oglądam, ale takimi co ich w Polsce mało, za to na jakiejś Dominikanie czy w Izrarelu czy w Norwegii więcej = egzotyczne.

W ogóle ciekawe czy jakby pudel miał do wyboru wydupcyć jedną z pięciu samic - jamnika, owczarka, pudla, teriera, szpica, to czy wybrałby po linii rasowej sukę pudla, czy by zaszalał i poszedł w egzotykę.

Obrazek
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Aaa ok dobra, inaczej zrozumialem podkreslony fragment tekstu (zrozumialem ze "egzotyczne ale tez tylko troche egzotyczne" zamiast "egzotyczne ale nie za bardzo egzotyczne")
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
dr zjeb

gods bidness pisze: 09 gru 2025, 15:25 W ogóle ciekawe czy jakby pudel miał do wyboru wydupcyć jedną z pięciu samic - jamnika, owczarka, pudla, teriera, szpica, to czy wybrałby po linii rasowej sukę pudla, czy by zaszalał i poszedł w egzotykę.
I jak wyjaśnić fakt, że ostatecznie ruchał nogę.
Awatar użytkownika
gods bidness

Maryla jaka raperka

Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

3 pokolenia
Ostatnie jak z obozu koncentracyjnego ale w sumie props
Maryla chyba strun nie rozmroziła
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
gods bidness

Czy moda na chujowe tatuaże wśród p0lek nadal trwa? W ogóle beka, że te z pokolenia Z myślały, że te ich mikro tatuaże wyglądają lepiej i modniej niż jakieś tribale, motyle i pegazy z chujowym cieniowaniem starych Karyn, a wyglądają tak samo chujowo i polacko, zwłaszcza na jakieś plaży w Świnoujściu.

Obrazek
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

moda na tatuaże, nie tylko chujowe, w ogóle mogła by minąć
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
fromage

Post autor: fromage »

Tutaj lepsza wersja
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Oraz najruchable raperka to sexy Red co wygląda trochę jak Young thug
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Zwikk

Post autor: Zwikk »

Ja nie wiem czemu niektórych tak bolą czyjeś tatuaże, tyle tego wszędzie że już nawet uwagi nie zwracam
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

mnie nie bolą, ale szpecą i odejmują uroku, szczególnie gdy są takie randomowe jak u Leosi
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
E-42

Post autor: E-42 »

gods bidness pisze: 12 gru 2025, 9:47 Czy moda na chujowe tatuaże wśród p0lek nadal trwa? W ogóle beka, że te z pokolenia Z myślały, że te ich mikro tatuaże wyglądają lepiej i modniej niż jakieś tribale, motyle i pegazy z chujowym cieniowaniem starych Karyn, a wyglądają tak samo chujowo i polacko, zwłaszcza na jakieś plaży w Świnoujściu.
Z tatuażami powoli zabawny paradoks się rodzi, kiedyś ludzie je robili żeby się wyróżniać, obecnie wyróżniają się ci co nie mają przynajmniej jednego albo planów takowych, stado robi to oni też. Ta chujowa jakość obecna u obu płci, ale u dupek nie siedzi mi to wyjątkowo. Z drugiej strony niech robią co chcą, moja najchętniej zamieniłaby się w brudnopis w nie więcej jak pół roku, ale zaczęło mi to powiewać. Ja chcę kupić trzeciego złoma za minimalną krajową dla porównania i też chuj komu do tego, tylko ja z tym do końca życia nie zostanę
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Spoiler
Obrazek
ODPOWIEDZ