Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
- scam_sakawa
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Porównywanie Kotolgi do żeńskiej wersji Belmondo to nieśmieszny żart i świętokradztwo.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Dokładnie, belmondo jej do pięt nie dorasta
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- scam_sakawa
Przeciwnie, Belmondo jest nadartystą, a Kotolga słabym i nieudanym eksperymentem.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Kotolga ma dobre wyczucie tego, co może bawić, jakieś wyczucie smaku w tej pozie karykaturalnej. Ale nie ma tego pierwiastka geniuszu i artystycznej autodestrukcji co Rafalalarz , przez co bardziej ją można traktować jako ciekawostkę, kołorapowego mema, ale nic więcej
cztery żubry i dwie kurwy
- yungXpaproch
- marmolad_k2
A to ktoś porównuje ją do Belmondo?scam_sakawa pisze: ↑08 gru 2025, 10:39 Porównywanie Kotolgi do żeńskiej wersji Belmondo to nieśmieszny żart i świętokradztwo.
- scam_sakawa
Padały na forum takie herezje.
Pedały na forum*
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Przeciez to jakies prowo krecone jak przy innych chujstwach typu leosia, ekipa itd.
Nie ma na tym forum ani jednej osoby ktora nieironicznie slucha tej kakofonii pokemoniarskiej od kotolgi
Nie ma na tym forum ani jednej osoby ktora nieironicznie slucha tej kakofonii pokemoniarskiej od kotolgi
Ja odpalam raz na jakiś czas jej 2 kawałki nieironicznie i jestem przekonany, że nie tylko ja. Belmondem nie jest i nie widzę zbytnio podobieństw.
- FruitOffTheWall
nie tu
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- marmolad_k2
Normalnie zapetleam Mewę na spotify razem z Dinalami.
a ja z Laikiem
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
zapętlałem dzisiaj mewę w drodze powrotnej z marketu Dino, no i top2 nuta jest to od tej pacjentki, zaraz po finlandii. co do skojarzeń 2rzyna z ekipą - zupełnie błędny trop. ekipa to były dzieciaki co postanowiły se z dupy robić jakąś muzyczke dla dzieci z zerowym pierdolnięciem, podczas gdy kotolga to jest raperka z krwi i kości, goat damskiego rapu i to w skali globalnej, pisałem to jako pierwszy na tym forum i podtrzymuję - prawdziwa zajawka i pierwsza autentycznie odświeżająca rzecz w tym pomylonym pokoleniu eryków moczków. swoją drogą sam case ślizgawki też ciekawy, bo tutaj chyba dalej pokutuje wizja, że ten kto ma otwartą głowę to słucha jakichś zachowawczych rapów maty i bedoesa, więc kotolga będzie niesłusznie odbierana jako niestrawny mem.
zaś co do samej nuty - myślałem, że po tych pierdołach co nagrywała z crackhouse obniżyła loty i postanowiła uderzyć w jakiegoś masowego odbiorce, ale na szczęście się myliłem, saga dalej trwa. no i nie wiem czy te ziomki co jej robią bity to są ci sami co tam rapują na tym ich kanale, ale jeśli tak to niech zostaną przy produkowaniu kotolgi, bo to im wychodzi naprawdę zajebiście. te bity mają pierdolnięcie.
zaś co do samej nuty - myślałem, że po tych pierdołach co nagrywała z crackhouse obniżyła loty i postanowiła uderzyć w jakiegoś masowego odbiorce, ale na szczęście się myliłem, saga dalej trwa. no i nie wiem czy te ziomki co jej robią bity to są ci sami co tam rapują na tym ich kanale, ale jeśli tak to niech zostaną przy produkowaniu kotolgi, bo to im wychodzi naprawdę zajebiście. te bity mają pierdolnięcie.
- marmolad_k2
Kolega bakłażan sama prawda.
Rel, też pisałem w temacie kotolgi propsy dla tych łebków co tam klikają w tle w komputer jak ona drze morde do mikrofonu, gnojki które nauczyły się pewnie wszystkiego z darmowych poradników na youtube, a te wstawki hardstyle'owe fajniejsze niż wszystkie dźwięki z ostatnich dwóch lat które zaczynały się tagiem WWWWWWWWELCOME TO THE CRACKHOUSEEEEEEEEEEEE
Nie mówiąc już nawet ogarnianiu jej wokali, bo dźwiękowo brzmi to lepiej niż którykolwiek z tych współczesnych albumów Sentiniego, a przecież i łebki i Sentini nagrywają to na stojaku w pokoju
Nie mówiąc już nawet ogarnianiu jej wokali, bo dźwiękowo brzmi to lepiej niż którykolwiek z tych współczesnych albumów Sentiniego, a przecież i łebki i Sentini nagrywają to na stojaku w pokoju
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ja sobie wczoraj zrobiłem wycieczkę z "mewą" i poleciało w pętli (propsowaliśmy singielek we wczorajszym podkaście) i chyba nieodwracalne zmiany w mózgu nastąpiły, bo od rana nie mogę tego wyrzucić z głowy, japidi, niesamowity earworm i co chwila inne fragmenty mi się odpalają xd