Ciekawie wygląda, też sprawdzę.
A patrzcie na to:
https://www.guildwars2.com/en-gb/news/a ... -reforged/
Grał tu ktoś w oryginalne Guild Wars?
Moderator: con shonery
Ciekawie wygląda, też sprawdzę.

No jest tego zbierania różnych rzeczy sporo. Ale jak ktoś grał w Narakę, to wie czego się można spodziewać. Tam jeszcze więcej tego najebane było. XD Gra od tego samego studia, w ogóle styl UI, styl graficzny, skille bardzo mi przypominają tą grę.Prez pisze: ↑19 lis 2025, 10:40 Daj znać @Parlae jak wrażenia z WWM, mnie przytłacza menu i liczba claimow, co chwilę claimuje jakieś nagrody za coś, 90% aktywności nie ogarniam, chyba nie spotkałem się jeszcze z grą, gdzie tyle jest tego najebane. Póki co olewam to i po prostu robię misje co chwile trafiając po drodze na coś innego do zrobienia, podejrzewam, ze mi sie to za jakiś czas znudzi, bo ta gra wydaje się ogromna, ale jak dotąd bardzo dobrze się bawię i w sumie nie mogę się doczekać jak wieczorem zasiądę z padem
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Chyba cały panteon, ostatnie fragmenty maski/soul, trzeci lvl areny, walka z Radience (zrobiłem tylko podstawowy ending) i coś jeszcze, ale nie wnikałem, więc nie wiem.
Prawda, nie ma lekko, a ja jeszcze nie liznąłem 2 aktu i jak dotąd zaliczyłem już pewnie prawie tyle zgonów co w całym Hollow Knight
Masz wyzej posty moje i Parlaemasz_szluge_ pisze: ↑27 lis 2025, 12:56 when winds meet - w chuj popularny RPG ostatnio. gral ktos? f2p, bije rekordy
troche podbije, wyszlo wczoraj/dzisiaj guild wars reforged i kusi mnie trochę. nigdy w to mmo nie grałem ale słyszałem sporo dobrego (byłem niestety ograniczonym metinowcem więc plułem na inne gierki tego typu), warto próbować?
Ostatnio nowy patch nieco znerfił double damage wielu przeciwników, więc dalej ciężko, ale nieco lżej
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia