Mata
Re: Mata
i nikogo nie korciło żeby się podjąć aktu wandalizmu? to ci dopiero
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
zgadzam sie ze jest nijaki, ale nic mnie w tym nie zaskakuje ze jest popularny. jest warszawski do bólu.
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- rozklad_gaussa
nijaki to ostatnie co bym o nim powiedzial
on jest nierowny, bo ma te swoje odloty w rozne gatunki i niektore sa ledwo sluchalne, ale no jak przestaje mamrotac, leci sobie tym swoim strumieniem swiadomosci i rymuje wszystko ze wszystkim czesto w taki absurdalny, zaskakujacy sposob, to jest topka, jak np. tu
zdecydowanie overhated na slizgu
on jest nierowny, bo ma te swoje odloty w rozne gatunki i niektore sa ledwo sluchalne, ale no jak przestaje mamrotac, leci sobie tym swoim strumieniem swiadomosci i rymuje wszystko ze wszystkim czesto w taki absurdalny, zaskakujacy sposob, to jest topka, jak np. tu
zdecydowanie overhated na slizgu
jak nawija w takim stylu to jest spoko, ale u mnie serce napierdala z werblem jak ćpuny w parapet
Dodano po 43 sekundach:
Spoiler
Spoiler
to temat Mata nie Białas
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Dobra forma tego ziomka z tymi kawalkami otagowanymi MATA2040, moze wyjsc nawet fajna plyta jezeli to wyda jakos razem, ciekawe czy bedzie jakis sylwestrowy koncert z marylka
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
https://glamrap.pl/mata-pisze-teksty-z- ... la-rapera/
Nie znam kawałka, ale ciekawe czy to pierwszy moment gdzie wychodzi, że mainstreamowy raper posiłkuje się AI.
Nie znam kawałka, ale ciekawe czy to pierwszy moment gdzie wychodzi, że mainstreamowy raper posiłkuje się AI.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Jeśli ktoś tego nie słuchał i nie chce tego zmieniać jak ja to wygooglowałem treść refrenu
Choć w radiu znów grają, że "To tylko wiosna"
W powietrzu czuć zapach już najlepszych dni
Znam ciszę i krzyki, na imię mi Polska
A wszystko, co było, znów wraca przez sny
Popi.jaku
- yungXpaproch
szykuje się beef pokoleniowy
- marmolad_k2
Sorki dzem akurat tak wyszlo ze fitowalo...
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- yungXpaproch
łamiemy każde tabu bialasy