Pomiot_Liryczny pisze: ↑05 gru 2025, 19:40
ten film mi robi dobrze w uszko, jeśli ktoś chce mi zrobić dobrze w uszko to nie może
dziękuję za ten intermedialny przytyk! i w ogóle to dziękuję koledzy za atencję, i guess ze gdzies tam z tym głowy wiedziałam że transka na 4-czy-innym-chanie dostanie uwagę ale no nie spodziewalam sie tylu przyjaznych awataruw w moim komputerze bardzo mi milo
ten filmik 45-minutowy to odpaliłem minutę i niestety nie mam czasu w ogóle oglądać 45-minutowych filmików w życiu albo mój mózg jest już do tego niezdolny, ale wałeczek "cała ruszofa" rozbawił mnie z początku huj giętą zamiast mikrofonu, dowiedziałem się o istnieniu takich zjawisk jak hubithekid czy agpiara, więc miało to dla mnie sporo walorów poznawczych, blisko to mi się wydaje lotów śp. użytkownika raptowny, ale tamten to bzdury pierdolił zwykłe po prostu od razu do wyciszenia i było to poziom niżej, a tutaj mamy do czynienia z proszę ja ciebie sztuką audiowizualną
jestem zatem fanem i liczę na więcej, ale będę sprawdzał wyłącznie muzyczkę, bo jednak na publicystykę to może się okazać, że się załamię i całe życie robiłem to źle
polecam też zamianę kryształu na kwasa, może otworzyć nowe połączenia neuronowe w tym zabałaganionym mózgu i nie jebie po nim tak kurwa spod skrzydła
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Trans z Ukrainy, kibic Polonii Warszawa i Lecha Poznań
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
jejkuuu marzenie nagrać z młodym G, actually jestem o dwa podania dłoni od niego bo mama kolegi go zna prywatnie i think XDDD i muj blahaj (taki rekin-pluszak z ikei kturego trzeba miec zeby byc trans) nazywa się Belmondo Garnuszek i codziennie ze mną śpi
Chief Keef pisze:
I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night