najbardziej ruchable raperka
Re: najbardziej ruchable raperka
To chyba najmniej zabawne prowo, ze wszystkich najmniej zabawnych prow
pokazała cycki wariatka, sprawdź to mordzia cyk
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
prosimy o dodanie koleżanki do ankiety
to kurwa forum rap, nie wizaż
dobra odklejka, wielkie pozdro!
czemu do kurwy nie ma j.wors w ankiecie?

- oKulTywowany
+1,
A były wrzucane fotki w sam raz dla saturna i lygrysa
I dlaczego nie ma Gabi?
A były wrzucane fotki w sam raz dla saturna i lygrysa
I dlaczego nie ma Gabi?
This page is no longer available.
-
dobryjoint

JA22Y dziwne, że jeszcze nikt nie wrzucał jak są inne pokemony z tego programu, na pewno props za pociśnięcie Kary i jej starego na freestyle.
Widać ją często w tv w jakiejś reklamie banku czy czegoś tam.
- oKulTywowany
To ta co dała upust swojemu talentowi w refrenie fukaja?
This page is no longer available.
-
dobryjoint
Nie wiem, nie śledzę tych żeńskich łaków, jedynie to zapamiętałem, poziom free raczej marny i fałszowanie (chociaż punch o starym mocny XD) ale za striggerowanie patusiary i jej fanów w komentarzach props.
Nie potrafię zajarać się murzynkami tak na serio. Jak ma ładną buzię, to docenię, ale tak samo jak ładny obrazek czy śliczny piesek. Nie pojawia się we mnie żadna ochoty na wyruchanie albo złapanie za rączkę i recytowanie poezji do ucha. No po prostu nie działa.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
-
dobryjoint
Ja czarne jak najbardziej, ale raczej nie te z Afryki. Zresztą lubię dupeczki z większości krajów i kontynentów, bo przeważnie są charakterystyczne i każda narodowość praktycznie się czymś wyróżnia, ma swój styl i cechy szczególne, te mitycznie najpiękniejsze Polki są u mnie daleko w tyle, niczym się nie wyróżniają (aktualnie wyróżniają się tym, że po zabiegach i kopiowaniu stylów z pinteresta i ig są klonami). Nawet Niemki są na luzie ładniejsze. Polki to podobny case co Brytyjki i białe Amerykanki, tylko tamte to chyba jednak większe karyny, zwłaszcza te z UK. Ofc, są ładne Polki, ale zdecydowanie przehajpowane jako ogół, według mnie nawet w samej Europie są na samym końcu stawki.
Polki jak się odjebią to potrafią zrobić wrażenie, ale bez makijażu i zabiegów już tak kolorowo nie jest, jak byłem np. we Francji to laski na ulicy nie miały make-upu w ogóle, były naturalne, uśmiechnięte i zjadały dupą Polki, albo Azjatki których w UK jest masa w turystycznych miejscach.
Polki jak się odjebią to potrafią zrobić wrażenie, ale bez makijażu i zabiegów już tak kolorowo nie jest, jak byłem np. we Francji to laski na ulicy nie miały make-upu w ogóle, były naturalne, uśmiechnięte i zjadały dupą Polki, albo Azjatki których w UK jest masa w turystycznych miejscach.
- Haczapurjan
Ładną mulatkę chętnie, ale murzynka to u mnie hard pass
sama prawdadobryjoint pisze: ↑07 gru 2025, 12:53 Zresztą lubię dupeczki z większości krajów i kontynentów, bo przeważnie są charakterystyczne i każda narodowość praktycznie się czymś wyróżnia, ma swój styl i cechy szczególne, te mitycznie najpiękniejsze Polki są u mnie daleko w tyle, niczym się nie wyróżniają (aktualnie wyróżniają się tym, że po zabiegach i kopiowaniu stylów z pinteresta i ig są klonami). Nawet Niemki są na luzie ładniejsze. Polki to podobny case co Brytyjki i białe Amerykanki, tylko tamte to chyba jednak większe karyny, zwłaszcza te z UK. Ofc, są ładne Polki, ale zdecydowanie przehajpowane jako ogół, według mnie nawet w samej Europie są na samym końcu stawki.
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- gods bidness
Nie wiem czy to prawda, bo bym musiał się drugi raz urodzić i to gdzie indziej, ale wydaje mi się, że podoba się ludziom to, co egzotyczne i nie mówię, że inne rasy, tylko nawet w obrębie swojej - jak w Polsce jest deficyt kobiet z ciemną karnacją i ciemnymi oczami, to takie się podobają, jak przyjedzie Hiszpan do Polski, to szuka niebieskookich blondynek, bo takich ma deficyt u siebie itd. Ale chuj wie.
Co do murzynek, to też niezbyt mi sie podobają, choć takie zmieszane z rasą białą są spoko jak Jada Pinkett w primie albo Alicia Keys (+cycki), albo Cassie. Ta najlepsza, a jeszcze Diddy ją odpowiednio wytrenował.
Co do murzynek, to też niezbyt mi sie podobają, choć takie zmieszane z rasą białą są spoko jak Jada Pinkett w primie albo Alicia Keys (+cycki), albo Cassie. Ta najlepsza, a jeszcze Diddy ją odpowiednio wytrenował.
no tak to jest. To imo ten sam kazus co polki lecące na arabskiego księcia z glovo albo murzyna z ubera, tylko w mniejszej skali. Prawa natury i ludzka wola odpowiedzialna za ich okiełznanie co odróżnia nas od zwierząt i innych ras
... lub nie, co jest oczywiście zwykle kurestwem, karanym ogniem piekielnym.
Ja to w pelni rozumiem ten post, bo jak pojechalem pierwszy raz do Wloch a później np Rumunii to odrazu rzucilo mi sie w oczy ze kobiety są tam duzo ladniejsze i bardziej wyluzowane niz w zimnej polszy, nie ma w sumie nawet problemu z jakims small talkiem albo zwyklym uśmiechem na ulicy
Naprawde w prlu powstal ten hype na polki - najpiekniejsze kobiety na swiecie XD polacy nigdzie nie wyjezdzali to stwierdzili ze chociaz baby mamy najlepsze. Ciekawe czy rosjanie tez byli takimi simpami dla swoich.
Naprawde w prlu powstal ten hype na polki - najpiekniejsze kobiety na swiecie XD polacy nigdzie nie wyjezdzali to stwierdzili ze chociaz baby mamy najlepsze. Ciekawe czy rosjanie tez byli takimi simpami dla swoich.
- scam_sakawa
Latynoski wygląd > cała reszta
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.