VKIE
- yungXpaproch
Re: VKIE
bierz to na wolno bez rewelacji ale i tak dobre plucie wersami. vkie nie schodzi poniżej pewnego poziomu, props
Wers z mammonem

Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Takie sobie, nie siedzi mi jakoś.
A klip czarno biały, żeby nie było widać aż tak syfów na ryju. Wyjść z narko i melanżu, żeby się od razu wjebać w sterydy, tego też nie rozumiem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
no ja mysle ze to po prostu zastapienie sie niszczeniem w sposob spolecznie nieakceptowalny na niszczenie sie w sposob pozornie godny pochwaly tj bycie napompowanym bykiem
e: chodzi mi o go głownie, że zmiana zaszla bez za dużych zmian w mindsecie i jakiegos procesu terapeytycznego, stad ciagla potrzeba dopierdalania sobie w jakis sposob bo bez pompy albo melanzu to by baniak mu do konca pierdolnal
a numer sam w sobie sredniawa, w ogole ostatno slabo daje lukaszek poza pojedynczymi przeblyskami na tych skladankach u mlodego rafiego
- FruitOffTheWall
czemu w zyciu podejmuje nachujowszy wybor
Ostatnio zmieniony 05 gru 2025, 12:16 przez FruitOffTheWall, łącznie zmieniany 1 raz.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
ale dokurwiony traczek, to flow z wejścia na drugiej zwrocie
fajna nutka tazzy nie wiedzialem ze cos nagrywa poza streamami i oktagonem
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- KlejnotNilu71
A VKIE nie pracuje nad czymś z Noonem? Od czasu do czasu Noon się pucuje w relacjach na ig do niego (oznacza lub wrzuca jego numery, itp).
Nie zabieraj się za rap jak jesteś bażantem