Damski hip-hop w Polsce
- gods bidness
Re: Damski hip-hop w Polsce
Asha chyba przybrała na wadze od czasu talent szoł. A przypominam miała najlepszy występ w duecie, gdyby nie fakt, że zjebała.
BublOner pisze: ↑04 gru 2025, 21:24 siemano, dorota masłowska z tej strony one man army dzisiaj była wizyta w universal za pisanie takich rzeczy w utorach... wykasujesz to przeprosisz, druga sprawa, hela od dziś nie gra w warszawie koncertów, Z A K A Z, trzecia sprawa rozliczacie się ze mną za kanapki z hajsem i to wam obiecuje, grubo będziecie becelowali, to jest prawda i jeżeli nie będą dzisiaj przeprosin zrobionych-jutro znowu wizyta, elo
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- gods bidness
Co do Doroty, to jak ją znam, a znam osobiście, to se jaja tylko robi jak robi łiliams. elo.
ja chciałbym oświadczyć, że nie znam osobiście Doroty Masłowskiej, ale po przeczytaniu wzmiankowanego posta też mi to wygląda na ordynarny bait, z dużym prawdopodobieństwem zresztą dogadany i nastawiony na gównoburzę
btw ta Englert to nepobaby tego Englerta?
btw ta Englert to nepobaby tego Englerta?
Redaktor Glamrapu już na podstawie tych postów napisał artykuł:CeHaTeHaCe pisze: ↑04 gru 2025, 13:29styczeń 2014Kaz Bałagane pisze:Paręnaście lat temu dostawałem kanapki od mamy
Dzisiaj robię sobie sam, to kanapki z hajsem samym
https://glamrap.pl/kanapki-z-hajsem-dor ... -kradziez/
+50gr za artykuł
Ostatnio zmieniony 04 gru 2025, 22:53 przez Burak, łącznie zmieniany 2 razy.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Masłowska zdziadziała, a ukształtowała ją inna epoka semiotyczna i środowisko gdzie w cenie nie byla memiczna wielowarstwowość i gra pozorami tylko wkurwienie i bycie spiętym, daje troche wajb Wandachowicza z ckod któremu psycha siadała w internetowych dyskusjach i wyzywał na solówki ewidentnych trolli bez mordy
Dodano po 1 minucie 52 sekundach:
Opisanie jej jako "Dorota maslowska, była zawodniczka sbm label" wzięło z zaskoczenia
Dodano po 1 minucie 52 sekundach:
Opisanie jej jako "Dorota maslowska, była zawodniczka sbm label" wzięło z zaskoczenia
Nowa dawka wjechała tymczasem
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Trochę poniżej poziomu beki z lokalnych i na drugim klipie mocno TRANSgresyjna uroda.
- marmolad_k2
Kiedyś chyba założyłem temat o podróbach w polskim rapie, ale nie pamiętam tytułu
Ostatnio napotkałem taką podróbkę Bambi, momentami 1:1.
jak się inspirować to najlepszymi, w związku z czym podróba bambi>większość raperek
to? viewtopic.php?t=10953marmolad_k2 pisze: ↑22 lut 2026, 18:13 Kiedyś chyba założyłem temat o podróbach w polskim rapie, ale nie pamiętam tytułu
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- marmolad_k2
Co za debil tę nazwę wymyśli, dzięki za znalezienie @Burak
- FruitOffTheWall
bit fajny, ale kurwa ona strasznie próbuje być tą bambimarmolad_k2 pisze: ↑22 lut 2026, 18:13 Kiedyś chyba założyłem temat o podróbach w polskim rapie, ale nie pamiętam tytułu![]()
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Ktoś prostował w innym temacie jakąś cycoline Maję, niestety z muzyki widzę tylko klasyczną Mei.
Poratuje ktoś ?
Poratuje ktoś ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
arystokrata91
Nie wiem czy jestem zjebany (#retoryka), ale ja Bambi nie potrafię niczego przesłuchać w całości, bo jej głos i jego maniera są dla mnie nieakceptowalne, a tutaj nawet przeleciało sobie w tle i nie uświadczyłem mimowolnego grymasu twarzy. Chyba też ciut mniej autotune'a i pochodnych.marmolad_k2 pisze: ↑22 lut 2026, 18:13 Kiedyś chyba założyłem temat o podróbach w polskim rapie, ale nie pamiętam tytułu![]()
Nawet, nawet, jest potencjał.
Niemożliwe że nie lubisz kawałków Bambi na pewno jakieś złe słuchałeś serio jakie autotune co ty gadasz źle słuchaleś mówię ci złe słuchałeś inne spróbuj ja ci polecę inne nie da się nie lubić Bambi co ty gadasz inne musisz spróbować bo różne są
wiochamarmolad_k2 pisze: ↑22 lut 2026, 18:13 Kiedyś chyba założyłem temat o podróbach w polskim rapie, ale nie pamiętam tytułu![]()
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Mocne, myslalem ze to bedzie jakas inspiracja ale przeciez tu jest i klip i wyśpiewane jak klon konkretnego utworu bambiszonamarmolad_k2 pisze: ↑22 lut 2026, 18:13 Kiedyś chyba założyłem temat o podróbach w polskim rapie, ale nie pamiętam tytułu![]()
Takiego worshipu Jeden Osiem L i Verby nie spodziewałem się po przedstawicielce młodego pokolenia.