Kotolga
Re: Kotolga
Ale robotę robią te żelki z tej jej ekipy od produkcji
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marmolad_k2
Normalnie można słuchać przecież, od rana słucham w pracy.
Kurde, szapo ba, siedzi mi ten pato hiper pop, plus realnie bawią te teksty. Odkrycie roku.
Czy ktoś jej powiedział że na kurwy mówi(ło) się mewki? Troche nieszczęśliwy zbieg
Czy ktoś jej powiedział że na kurwy mówi(ło) się mewki? Troche nieszczęśliwy zbieg
on ci może obsrać łeb
czekam na album
czekam na album
Przypomina Finlandię, ale to nic złego. Słucham.
- piernikowyskoczek
dobry bengier
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
props jak zawsze kotolga kot
Dodano po 2 minutach 47 sekundach:
ale bym posluchal takiego albumu god.wifi x kotolga
Dodano po 2 minutach 47 sekundach:
ale bym posluchal takiego albumu god.wifi x kotolga
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Ja myślałem dzisiaj jedząc śniadanie o Kotolga x Popek ten z czasów pakistańskiego disko
Nagrywaliby na jakichś popierdolonych bitach, tańczyli na teledyskach i grali 300 koncertów rocznie po jakichś protector club brzozowa
Nagrywaliby na jakichś popierdolonych bitach, tańczyli na teledyskach i grali 300 koncertów rocznie po jakichś protector club brzozowa
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Trochę poziom spadł, ale wierzę, że to chwilowe. Czekamy na następne hity
i producenci weźcie nie bierzcie midi z obsranych przez wszystkich motywów typu "Around the World"
i producenci weźcie nie bierzcie midi z obsranych przez wszystkich motywów typu "Around the World"
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
ptaszorowa ciekawostka- teledysk nakręcono w Eagle Town (orłowo)
- Pomiot_Liryczny
- marmolad_k2
gowno szczerze jak wszystko od niej. taka druga leosia tylko emo zamiast pink
tak swoja droga czuje ze realizator w studiu to ma tam niezly zapierdol zeby cokolwiek wyrzezbic z tego co ona zapodaje do majka. tu tez punkt wspolny z leokadia
tak swoja droga czuje ze realizator w studiu to ma tam niezly zapierdol zeby cokolwiek wyrzezbic z tego co ona zapodaje do majka. tu tez punkt wspolny z leokadia