Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
Re: Warny/Bany
Od powrotu dostał 9 warnów i bana, to już jest ta nietykalność czy co
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
"Podaj adres" jest w tym temacie popularne mimo że nie wiem z czego to też podaj przywioze Ci okno #magik
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Bo "Króciutko" to slizgawkowy odpowiednik czarnego września, a cherry pop to tutejsze "dtkj" (moze nie pod względem skutków materialnych, w koncu 2rzyn zostal zbanowany w ramach kary za ten album i podniesienie ręki na Grupę Czacikową, ale pod względem psychicznego dojechania oponentow z pewnością), o ktorym sam Swn pisze:
Niestety patrzac po przykładzie tedego, chwilę moze to zająć
Chuj kill
Bakłażan save
Bakłażan save
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Klasyczny jajca umyślnie zatykający uszy i wołający lalala przy każdej wyjaśnionej już sytuacji powtarzając swoją wersję, bo może więcej osób to tak zapamięta i uda się przeforsowaćjajca pisze: ↑03 gru 2025, 18:00 Bo "Króciutko" to slizgawkowy odpowiednik czarnego września, a cherry pop to tutejsze "dtkj" (moze nie pod względem skutków materialnych, w koncu 2rzyn zostal zbanowany w ramach kary za ten album i podniesienie ręki na Grupę Czacikową, ale pod względem psychicznego dojechania oponentow z pewnością), o ktorym sam Swn pisze:Niestety patrzac po przykładzie tedego, chwilę moze to zająć
W cytacie chodziło o sprawę bakłażana, 2rzyn postował jeszcze w chuj po albumie i postowałby bez przeszkód dalej gdyby nie wpierdolił się w niepotrzebne multi, od trzech lat mam z nim dobre relacje, a z wszystkich osób największą rysę na psychice beef zostawił osobie która nie była w nim nawet stroną (czyt. tobie), bo pierdolisz o tym w kółko i patrząc po przykładzie tedego, chwilę może to zająć
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Chuj wie, z tego co widzę to konto sprzed 3 lat, więc pewnie element jakiejś hurtowej banicji kont które miały do przekazania coś bardzo ważnego pokroju napisania capslockiem że jebać moderacje. Historycznie były przeróżne kombinacje takich kont, choćby ostatnio "swnwyjasniecinapriv".
Multikonto? Bo przyłapał SWN?
To żadne stawanie w prawdzie jest
To żadne stawanie w prawdzie jest
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Dobre zesranko do mnie sfrustrowanej części grupy discordowej. Robienie ankiet i pokazywanie moderacyjnych pw jakimś cymbałom jak widać nie wystarcza
Z Swnem sztama od dawna. Wszystko wyjaśnione, szkoda że osoba trzecia która najwięcej odjebała zniknęla z internetów po premierze Króciotko.
Mógłby ktoś założyc temat z multikontami baquashana, daveyo, bortwickow itd. bo nie kazdy forumowicz wie kto jest kim.
Z Swnem sztama od dawna. Wszystko wyjaśnione, szkoda że osoba trzecia która najwięcej odjebała zniknęla z internetów po premierze Króciotko.
Mógłby ktoś założyc temat z multikontami baquashana, daveyo, bortwickow itd. bo nie kazdy forumowicz wie kto jest kim.
Etap mojego multikonciarstwa kończy się z dniem jutrzejszym
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
ostatni post wysłany
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Ehhh czyli nie zlapano typa bez honoru co do matuli admina pisal? Szkoda ale znajac zycie to pewnie gdzies tu dalej jest bo nie da sie byc tak wczutym w forumek ale odjebac i zniknac na zawsze, wiec moze jeszcze jakims fartem sie uda
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- zemsta1camzata
widzę, że próbujesz drążyć to od razu zaspokoję twoją ciekawość - jak na razie żadna kancelaria czy też organy na mój wniosek nie kontaktowały się z administracją tego forum
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
to moze PINININI ?Haczapurjan pisze: ↑03 gru 2025, 16:43Ten skręcacz długopisów?![]()
Daj spokój. Paweł Giemza też nie jak coś![]()
skoro stwierdziłeś ze to nie twoje to chciałem sie dowiedzieć z jakiej racji konto poszło w kasację bez większej historii, nie doszukuj sie tu 2 dnazemsta1camzata pisze: ↑03 gru 2025, 19:41widzę, że próbujesz drążyć to od razu zaspokoję twoją ciekawość - jak na razie żadna kancelaria czy też organy na mój wniosek nie kontaktowały się z administracją tego forum