Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
Re: Warny/Bany
w ramach podsumowania na koniec roku, obok ilości zbanowanych bortwicków niech będzie podana też liczba wniosków od prawników
Miałem kilka razy, oczywiście nikogo nie sprzedałem i od tamtej pory forum przeszło odpowiednie ustalenie statusu prawnego żeby mnie w przyszłości nie stresować
formaszczytu pisze: ↑13 maja 2020, 17:30 wtedy SWN będzie miał mniej roboty. W innym przypadku wyciąganiem tych PW zajmą się odpowiednie organy i tylko zestresują nam biednego Kubę.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- Haczapurjan
Juz zapomnialem ze on dlugopisy skrecal, skojarzylem z fanowiem Tedemu heh
- piernikowyskoczek
nie no tam wszystko jasne, 2rzyn zgodził się schować cherry pop z yt, w zamian SWN pozwolił mu wrócić na forum
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Dementuje, nigdy tego nie ustalaliśmy, jeden drugiego nie prosił, pogadane wyjaśnione. Konto 2rzyn dostało unbana jak w trakcie analogicznej dyskusji jak dzisiejsza chciałem żeby mógł się wypowiedzieć.

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Mimo braku złych emocji do SWN ten cały projekt to klasa beki 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Chujowy interes 2rzyn zrobił w takim razie, cherry pop to taki bengsztyk ze przy odrobinie farta i dobrej promocji moglby do końca życia leżeć chujem do góry i wydawać hajs z zaiksupiernikowyskoczek pisze: ↑03 gru 2025, 17:10 nie no tam wszystko jasne, 2rzyn zgodził się schować cherry pop z yt, w zamian SWN pozwolił mu wrócić na forum
i postować na ślizgawce cały dzień
Tak przypadkiem
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
też spoko numer ale bez podjazdu do cherry pop gdzie, wszystkie atuty tego co zalinkowales turzyn wyeksponował po królewsku, no i fajne nawiązanie pokracznym akcentowaniem słowa "ekipa" w refrenie
Fris myślę ze na luzie dopłaciłby ze 300-400k za podmiankę jego refrenu na 2rzynowski
Ostatnio zmieniony 03 gru 2025, 17:50 przez jajca, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobra to rozumiem że propozycja ostatecznego rozwiązania kwestii bakłażańskiej już wyjaśniona, bo rozmowy w tym temacie za każdym razem kończą się postem jajcego a aa pamiętacie cherry pop albo gumy turbo albo jak Polska rozklepała w tej akcji z Portugalią. Dyskusja się przeciąga, a chciałbym mieć już to z głowy.
no z tym się zgadzam, ale wydedukowałem, że chyba główny props dla 2rzyna leci za wymyślenie tej chwytliwej linii melodycznej, no a ta jest ekipy.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
glowny props to za urobienie swna tak ze zapewnil sobie nietykalnosc na forum i moze obrzydzac kazdy temat a policja nic nie moze zrobic
ARTystka i policja zawsze koalicja