Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
eddy_wata

Re: Warny/Bany

Post autor: eddy_wata »

zostawcie chuja zeby dostawał powiadomienia o recent cytatach hej ludzie ludziska

Dodano po 30 sekundach:
piernikowyskoczek pisze: 03 gru 2025, 15:26 a Haczapurjan to czyje multi
mam vibe jakiegoś ziomka z hip hop pl może sopelowicz pamietacie takiego? checa by była
@dr z@dr zjeb to tez czyjes multi zakladam
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Wszyscy jesteśmy multikontami
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Multikontmania przeszła najśmielsze oczekiwania
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

eddy_wata pisze: 03 gru 2025, 15:38 @dr zjeb to tez czyjes multi zakladam
Białko albo adres do doręczeń silwuple
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

eddy_wata pisze: 03 gru 2025, 15:38 mam vibe jakiegoś ziomka z hip hop pl może sopelowicz pamietacie takiego? checa by była
@dr z@dr zjeb to tez czyjes multi zakladam
myślę, że jest trochę osób co latają na multi, bo mają jakieś swoje konto które nie ma żadnych odchyłów, a przyjdzie ochota napisać coś kontrowersyjnego no to wtedy odpala się mulciaka i essa, szczególnie w tematach politycznych widać było jak nagle przed wyborami budziło się trochę starych kont, żeby po wyborach już zamilknąć :lol:
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

Ale klasyczne akcje. Normalnie jak na jakimś FFA w CSie. Ej odbanujcie mnie, to nie ja grałem wtedy, to mój brat grał xDD Ej to kolega u mnie był i nawyzywał. Proszę odbanujcie mnie. I cyk szybka wiadomość z opisem sytuacji do ziomeczka, mordo ratuj. Takie i takie i takie konta, taki przypał. Zapamiętaj mordeczko, bo będą pytać xDDD Dawaj, dawaj na dc już czekam z adminem, tylko miej otwartą wiadomość z nazwami kont i mailów, żebyś się nie jąkał :lol: Weź ładnie przeproś, to Ci bliczka wyślę :D

Dzięki byczq, hahaha, ale żeśmy ich wykiwali. Mogę se dalej postować/grać. Ouu yeaaa xDD

Jak to ludzie lubią teraz pisać, ale generyczne gówno problemy.

Zróbcie może od razu ankietę, skoro sami nie wiecie, czy szanować własny regulamin i kogo banować. :bag: Ale mocne wiatry dzisiaj, pytanie komu zawieje pod narty, a komu w plecy.

Jak dla mnie sytuacja jest prosta. Ktoś dostaje bana. Powiedzmy miał zły dzień, nie był sobą. Przyszedł ładnie przeprosił admina, ludzi których nawyzywał. Pokazał pokorę. Dostaję unbana. Jeśli sytuacja się powtarza, to dostaje bana na miesiąc. Przy trzeciej krzywej akcji, to niech leci na perma i tyle.

Jeśli zakłada multi, to dostaje perma na IP/MAC. Jak jest na tyle pierdolnięty, że leci po VPN, bo nie może wytrzymać, to już trudno, niech Admin decyduje jak wyczuję, że to ten sam użytkownik.
Ostatnio zmieniony 03 gru 2025, 15:46 przez myron, łącznie zmieniany 2 razy.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

eddy_wata pisze: 03 gru 2025, 15:38 @dr z@dr zjeb to tez czyjes multi zakladam
e, raczej nie. akurat gość ma prawicowe poglądy + potrafi je wyrazić składnie a w całej historii ślizgawki takich ludzi było góra 10, więc raczej potrafiłbym go poprawnie skojarzyć, ale nie pasuje do żadnego z nich. ogólnie nowy narybek na fali beefu mes-tede jest naprawde mocny.
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

myron pisze: 03 gru 2025, 15:45 dostaje perma na IP/MAC
tiger bonzo to ty???
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

smly w manii ma napewno inną osobowość, niewykluczone że czuje się kimś innym stąd te multi konta
imo czysty
Awatar użytkownika
dr zjeb

Ja to akurat narybek na fali 2rzynowego smarkimikstejpu, a właściwie to "narybek" bo oczywiście administracja wyjebała jajca i nie dostałem linku aktywującego wtedy, ponowna (tym razem udana) próba to była wczesna wiosna tego roku, kiedy nudziło mi się w szpitalu.
Mój origin to dział listów do papierowego Ślizgu, a także szmateria, pokój BC i czcigodna elita LiP na salonie, kmwtw. Pozdro Misza jeśli to czytasz lub przeczytasz kiedyś przypadkiem, pedale.
Ostatnio zmieniony 03 gru 2025, 15:51 przez dr zjeb, łącznie zmieniany 1 raz.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 15:43 myślę, że jest trochę osób co latają na multi, bo mają jakieś swoje konto które nie ma żadnych odchyłów, a przyjdzie ochota napisać coś kontrowersyjnego no to wtedy odpala się mulciaka i essa
to nie X by swój meltdown polityczny kryć pod anonimem bo ktoś zaraz dojdzie w jakim UM/SSP pracuje
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

dlatego szacunek dla takich jak @eddy_wata którzy się nie boją i jadą wszystko z jednego konta (ewentualnie może trochę z @Indio ale ten etap już chyba minął)
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

no jak nie, jak wyżej już konfident był wyjaśniany
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

@Indio mimo, że w teorii kiedyś powinien być po jednych pieniądzach ze mną to nie mam pojęcia co to za jeden i gdzie się zawinął. sam jestem ciekaw, czy to bez kitu jakiś partyjniak nie był xD
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

mas pisze: 03 gru 2025, 15:51 to nie X by swój meltdown polityczny kryć pod anonimem bo ktoś zaraz dojdzie w jakim UM/SSP pracuje
Nie X, ale zachodzące procesy te same i zgadzam się z księciem. Też uważam, że parę kont to alty typowo pod dyskusje na dany temat*, podobnie jak (tu akurat podam fakt) spora część głosów w ankietach politycznych pochodzi od pustych gównokont z nickami dupa123qwe, bo niektórzy widocznie są na tyle wczuci, że ankieta ma wyjść tak jak chcą i już

*Oczywiście nie mam (i trochę nie chce mi się szukać) na to wyraźnych dowodów, więc nie rzucam żadnymi oskarżeniami, ot prywatne spostrzeżenie i wiem że nie tylko moje. A i żeby nie było, nie mówię tylko o polityce, ale też np temacie beefu xd
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

zemsta1camzata pisze: 03 gru 2025, 15:43 nagle przed wyborami budziło się trochę starych kont, żeby po wyborach już zamilknąć
to była #SiećNaWybory
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
dr zjeb

chuj pisze: 03 gru 2025, 15:45 gość ma prawicowe poglądy
Bardziej "Manifiesta postkonserwatywna" w sumie.
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

SWN pisze: 03 gru 2025, 15:58 spora część głosów w ankietach politycznych pochodzi od pustych gównokont z nickami dupa123qwe, bo niektórzy widocznie są na tyle wczuci, że ankieta ma wyjść tak jak chcą i już
:lol: :lol: nie myślałem, że ktoś jest na tyle pierdolnięty żeby dawać jebanie o głupią ankietę na forum muzycznym
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

No to już wyższy poziom wczutki, ja tam się cieszę, że jestem w mniejszości za ruchaczem z Wyględowa a same ankiety na forum muzycznym nie zmieniają mojego życia
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

eddy_wata pisze: 03 gru 2025, 15:38 mam vibe jakiegoś ziomka z hip hop pl może sopelowicz pamietacie takiego? checa by była
Ciepło, bo postowałem dużo na loośnych, ale nie jestem niczyim mulciakiem. Można powiedzieć, że jestem sierotą po portalu z kreską
ODPOWIEDZ