Dodano po 30 sekundach:
mam vibe jakiegoś ziomka z hip hop pl może sopelowicz pamietacie takiego? checa by była
@dr z@dr zjeb to tez czyjes multi zakladam
Moderator: Moderatorzy
mam vibe jakiegoś ziomka z hip hop pl może sopelowicz pamietacie takiego? checa by była
myślę, że jest trochę osób co latają na multi, bo mają jakieś swoje konto które nie ma żadnych odchyłów, a przyjdzie ochota napisać coś kontrowersyjnego no to wtedy odpala się mulciaka i essa, szczególnie w tematach politycznych widać było jak nagle przed wyborami budziło się trochę starych kont, żeby po wyborach już zamilknąć
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
e, raczej nie. akurat gość ma prawicowe poglądy + potrafi je wyrazić składnie a w całej historii ślizgawki takich ludzi było góra 10, więc raczej potrafiłbym go poprawnie skojarzyć, ale nie pasuje do żadnego z nich. ogólnie nowy narybek na fali beefu mes-tede jest naprawde mocny.
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
to nie X by swój meltdown polityczny kryć pod anonimem bo ktoś zaraz dojdzie w jakim UM/SSP pracujezemsta1camzata pisze: ↑03 gru 2025, 15:43 myślę, że jest trochę osób co latają na multi, bo mają jakieś swoje konto które nie ma żadnych odchyłów, a przyjdzie ochota napisać coś kontrowersyjnego no to wtedy odpala się mulciaka i essa
Nie X, ale zachodzące procesy te same i zgadzam się z księciem. Też uważam, że parę kont to alty typowo pod dyskusje na dany temat*, podobnie jak (tu akurat podam fakt) spora część głosów w ankietach politycznych pochodzi od pustych gównokont z nickami dupa123qwe, bo niektórzy widocznie są na tyle wczuci, że ankieta ma wyjść tak jak chcą i już
to była #SiećNaWyboryzemsta1camzata pisze: ↑03 gru 2025, 15:43 nagle przed wyborami budziło się trochę starych kont, żeby po wyborach już zamilknąć
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer